Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy facetttttt

najlepsze uzdrowiska w Polsce z najczystszym powietrzem

Polecane posty

Gość ciekawy facetttttt

mozecie jakies polecic? :p

Gość do faceta
chłopie, pewnie nie znasz powiedzenia "nie pomogą fale Wisły gdy jaja obwisły", tak i z tym uzdrowiskiem! Prowadząc zdrowy styl życia wg zasady 3 x 30 x 130 będziesz miał uzdrowisko na codzień w domu, no chyba, że mieszkasz tuż pod kominem zakładów azotowych, to sorki. Szczegóły znajdziesz po nw. linkami: www.vademecum.zdrowia.prv.pl http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263 A jak już cię na to stać, to polecam Sanatorium w Zakopanem, ul. Ciągłówki, ale musisz koniecznie zabrać rower górski i wjechać do połowy drogi na Kasprowy, tak jak ja to uczyniłem w ub. roku, lub w zimie zabrać narty i zjechać z Kasprowego do Kuźnic. Powodzenia. Na www jest film z ćwiczeniem, jak je wykonasz daj znać.{czesc]

Gość kordla
Świnoujście

Gość dla faceta
cyt.: jakby ktos polecil jeszcze jakies uzdrowiska w Polsce, to bede wdzieczny ja uciekam, zartownisiom dziekuje ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Przynajmniej dobrze, że masz poczucie humoru i się nie burzysz. A tak na poważnie to wpisz w Google: "uzdrowiska z czystym powietrzem" i będziesz miał wszystko jak na dłoni i bez łaski forumowiczów/żartownisiów🖐️

Gość gość
Jeśli zależy Ci na dość dobrym uzdrowisku to z mojej strony mogę powiedzieć, że mi bardzo udał się pobyt w www.uzdrowisko-cieplice.pl, w którym byłem zarówno w ubiegłym roku jak i w tym. Wykupiłem sobie pakiet last minute i miałem wszystko czego było mi potrzeba. Sprawdź sobie bo oferta jest naprawdę dobrze przemyślana i można zdecydowanie podreperować swoje zdrowie na różne sposoby. Wszystko zalezy od tego co Ci dokładnie dolega.

Gość gość
Pasma górskie i tym podobne, gdzie znajdziesz najczystsze powietrze z pewnością należą do http://www.uzdrowisko-cieplice.pl/pl/polozenie-i-klimat jak najabrdziej polecam. Byłam w ubiegłym roku korzystając z kilku zabiegów leczniczych z udziałem wód termalnych i osobiście uważam to za wspaniałe doświadczenie. Świeże powietrze bijące z Karkonoszy to jest zdecydowanie to.

Gość gość
witam kto jedzie do sanatorium cieplice domu zdrojowego 17 sierpnia ????? karol851985@o2.pl

Gość Lena777
Jak dla mnie na pierwszym miejscu jest http://www.uzdrowisko-swieradow.pl/ czyste powietrze z pieknymi widokami gór Izerskich. Cisza i spokój ale mnóstwo można tam zobaczyć/zrobić. Mają koncesje na wydobycie wód leczniczych ze złóż w Świeradowie i Czerniawie. Są zabiegi wykonywane na bazie koncesjonowanych wód leczniczych, takie jak inhalacje i kąpiele radonowe, kąpiele lecznicze na bazie wód mineralnych oraz dostęp do pijalni wód mineralnych. Wycieczki piesze i rowerowe. Zabiegi spa i zabiegi terapeutyczne. Pokoje czyste, wyposażone w najważniejsze rzeczy. W domu zdrojowym do dyspozycji gości znajduje się baza zabiegowa, SPA, jadalnia, kawiarnia, sala gimnastyczna, pijalnia wody mineralnej, 3 windy osobowe, basen, galeria sklepów z pamiątkami i naturalnymi kosmetykami. W pobliżu obiektu dostępny jest odpłatny, monitorowany, całodobowy parking więc mozna być spokojnym o samochód. Polecam bardzo wszystkim, którzy myślą o wyjeździe w góry!!

Gość gość
Byłam już kilkakrotnie w www.uzdrowisko-polczyn.pl i jestem zachwycona panującym tam klimatem. Opieka iście domowa, wysoka dbałość o kuracjusza i miła obsługa. Na jedzenie nie można narzekać ani pod względem ilościowym, ani też jakościowym. Byłam wcześniej w innych miejscach i w Połczynie jest bez porównania najlepiej.

Gość gość
Świetnym uzdrowiskiem z wodami termalnymi jest Uniejów. Polecam wam zatrzymać się w www.domkiwuniejowie.pl na dłużej i wypocząć. Tam wróciłam do sił. Miasteczko jest zlokalizowane w centralnej Polsce.

Gość gość
Najlepsze uzdrowisko to www.uzdrowisko-konstancin.pl. Byłam w różnych miejscach,ale nigdzie nie spotkałam się z taką atmosferą, jaka panuje w tym ośrodku. Doskonała lokalizacja i wyjątkowe walory krajobrazowe stanowią bardzo dobre uzupełnienie nich oferty. Z pełną odpowiedzialnością polecam.

Gość gość
Paradoksalnie ale bardzo dobre uzdrowisko znajdziemy pod Warszawą :) w Konstancinie. Osoby,które były w Konstancinie wiedzą, że nawet krótki spacer dotlenia i powietrze jest inne a to tylko kilko kilometrów za Warszawą. Jedną z zasług są tężnie solankowe. Jak już wybieramy się do Konstancina warto zakwaterować się w tamtejszym Centrum SPA , który jest kameralnym kompleksem noclegowo-restauracyjnym , który gwarantuje wypoczynek i fajne atrakcje http://evapark.pl/obiekt/o-nas/ .