Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Walker

Sytuacja bez wyjścia,nie umiem kochać tylko nienawidzeć,jestem samotnikiem.

Polecane posty

Gość @@@ + / - @@@
wiecie co.... mi się wydaje, że wy zagłuszacie własne wnętrze z jakiejś dziwnej i chyba nieuzasadnionej a może uzasadnionej obawy. Po prostu jeszcze nie dojrzeliście do stadnego życia i macie pozorne wrażenie, że tak jest prawidłowo i dobrze. na dłuższą metę jednak to błąd i najlepiej żebyście sami się tym przekonali, życie da wam odczuć. Biję do Ciebie Walker i tego 28-latka. Jak to mówią: chłopcy chcą ale się czają. Uczucie do drugiego człowieka to proces z reguły bardzo długi i wymuszający oraz wymagający ale też stający się potrzebą. Ale to wymaga pewnych nakładów, ale to wyjdzie naturalnie jak się da szansę. Proste jak drut, jak 2*2 :) Pożyjecie zobaczycie..

Gość komplikator
ale dlaczego Ty na sile chcesz ich modelowac na swoja modle, co? ja znam 2 takie przypadki meskie jak autor i nie jest to silenie sie na zadna poze pt : bede sobie inny, zeby wyroznic sie z tlumu. to taka konstrukcja psychiczna i tyle. i czas nie ma tu nic do rzeczy. bo oni sa starsi znacznie od autorego tego topiku. daj ludziom zyc po swojemu :)

Gość Walker poczytaj to
Ja nie zagłuszam swojego wnętrza, ja czuję że bym chciała, ale nie mogę. Bliskość boli, inaczej nie mogę tego wytłumaczyć, odczuwam strach przed nią i tyle.

@@@ + / - @@@-kierowałem się wyłącznie intuicją,coś mi mówiło ze to północ,ja natomiast jestem z południa,czyli północ-południe:D,miło wiedzieć że tez jest taka osoba na świecie jak ty.

Gość @@@ + / - @@@
nas jest wielu :) Pozdrawiam Was

" Anomalia jest starą dziewicą i niestety potwierdza stereotyp, że takie osoby są strasznie głupie." a ty starym koniotrzepem, który stworzył śmieszny projekt gościa z głęboką mizoginią :P albo po prostu paszczurem na którego widok kobiet przechodzą na drugą stronę ulicy :classic_cool: autor chciał się tylko wyżalić jak 99% użytkowników tego forum i nie oczekuje żadnych porad. zrozumcie to :P

Gość tomtomtomtom
Ja nie wyróżniam się z tłumu jeśli o to chodzi. Wyglądam jak tysiące innych osób na ulicy. Nie wyróżniam się też zachowaniem. Życie stadne to nie żona i dzieci. Ja ich nie chcę mieć na dłuższą metę (czytaj na całe życie). A poza tym popatrzcie na współczese kobiety i współczesnych mężczyzn , tylko kasa , lans i baunce i przechwalanie się przed wszystkimi.

Walker poczytaj to-Ale ja znam doskonale temat DDA,wielokrotnie zastanawiałem się nad swoim życiem i doszedłem do tego ze jest to po prostu pewne usprawiedliwienie swoich niedoskonałości,mam wielu kolegów gdzie ich rodzice byli alkocholikiami i są normalni,mają rodziny,dzieci i żyją normalnie,ojciec był dla mnie bardzo ostry i nie było z litości,ale dzięki temu stałem się po prostu twardszy i mocniejszy psychicznie,przykładowo jak jacyś wyrostki kogoś kopią w biały dzień to nikt nie reaguje bo zwyczajnie odczuwa strach,a ja odczuwam po prostu chęć wymierzenia sprawiedliwości i czuję po prostu w takich sytuacjach czuję jak by przyrost większej odwagi.Na egzaminach były różnego rodzaju psychotesty,na 100 osób tylko 18 je zaliczyło,w tym także ja,wiec jak widzisz takie wychowanie wcale nie musi być złe,w życiu pomaga.A to że wolę myśleć że człowiek jest zły niż dobry to myślę że to powoduje tylko to ze moja ostrożność nie jest uśpiona,a zdanie zawsze można zmienić i z tego złego możemy stwierdzić ze jest dobry,jak będzie na odwrót to już na ostrożność będzie za późno.Chyba na tym polega różnica między nami,że ja po prostu nie odczuwam wielkiej tęsknoty za kobietą,odczuwam tylko brak seksu,natomiast ciebie brakuje po prostu takie coś jak czułość czy miłość,zresztą każda kobieta tego chce,mnie po prostu tego nie brakuje.

Gość Walker poczytaj to
To następnym razem załóż topik: chce mi się bzykać, nie potrzebuje miłość tylko seksu. Finito.

tomtomtomtom-Zgadzam się z tobą w 100%,człowiek jak patrzy na ten świat to rzygać mu się chce,człowiek człowieka by sprzedał za parę srebników,dlatego wole zwierzęta.

Gość chinota
Walker, mi się wydaje że jednak masz jakieś zaburzenia, np syndrom Aspergera, słyszałeś kiedyś o tym?

Walker poczytaj to-To w sumie to samo,nie umiem kochać a nie chce mi się udawać że kocham,czyli i tak bzykania nie będzie,dlatego wolę zimę od lata,bo wtedy nie chodzicie na pół rozebrane i człowiek tak mocno o tym nie myśli jak w lato.Właściwie to prawie nie wychodzicie zimą z domów i człowiek tak mocna o was nie musi myśleć a tym samym nie cierpi.

Gość tomtomtomtom
Świat jest zepsuty ale ja nie mam zamiaru go zmieniać ani nikogo nawracać. Wszystko i tak samo kiedyś pierd*lnie i ja to mam gdzieś. Wiesz co ktoś kiedyś powiedział mi , że ludzi dzieli się na dwie grupy: tych którzy mnie nie lubią i tych którzy mnie nienawidzą. Tak patrząc po ludziach w moim otoczeniu , pracy , wszędzie chyba miał rację.

anomaIia-Być może dziwna sprawa,ale te lale w ogóle mi się nie podobają,myślę że raczej by mi na tym nawet nie stanął chinota-Czy ty myślisz że w Polsce łatwo jest dostać pozwolenie na broń?Czy myślisz że tak łatwo jest skączyć kurs na instruktora strzelectwa?Myślisz że dostanie je człowiek z podejrzeniem autyzmu?Jak tak by było to zakłady pogrzebowe zacierali by ręce.uwierz mi że przechodzisz szereg badań psychologicznych w celu wykrycia jakiś zaburzeń psychicznych.

"Być może dziwna sprawa,ale te lale w ogóle mi się nie podobają,myślę że raczej by mi na tym nawet nie stanął " to ja już nic nie poradzę :( ale zawsze możesz zasponsorować jakąś pannę i mieć seks na zawołanie :P

tomtomtomtom-Zgadzam się z tobą,każdy patrzy na twój słaby punkt i jak go znajdzie to wsadzi ci tam nóż z pełną satysfakcja że może cie zniszczyć,u mnie jest to samo,z człowieka to kawał h..uja i tyle.Ja nauczyłem się jednego że jak umiesz liczyć to licz tylko na siebie.

" a nauczyłem się jednego że jak umiesz liczyć to licz tylko na siebie." łeee tam, ja mam przyjaciół, którzy nie raz mi pomogli. i doskonale znają moje słabe strony.

Anomalia no proszę cię,nie o taki sztuczny seks mi chodzi,po za tym sama widzisz że seksu za darmo nie ma,a to już jest wbrew naturze,widziałaś kiedyś żeby byk płacił krowie za seks?Albo widziałaś żeby pies jak idzie do suki to zabierał ze sobą kość?

a jaki jest PRAWDZIWY seks? zwierzęta robią to żeby mieć potomstwo, a ludzie jednak przeważnie dla przyjemności.

Gość @@@ + / - @@@
ale wy się teraz tylko żalicie ? czy chwalicie może tym do jakich wniosków doszliście? Tak... życie jest chujowe i czasem bywa niesprawiedliwe ale bez przesady to nie powód by się zmykać na zielonej łączce. Na jakiś czas to jest dobre ale nie na dłuższą mete. Potem was zgorzknienie dopadnie jak naszą Amelcie. Życie trzeba brać jak byka za rogi. I nikt nikomu nie karze rodziny zakładać, życie w stadzie to nie koniecznie zaobrączkowanie. W ogóle nie kminie.... wam przeszkadza lans i bałwochwalstwo, po chuj patrzycie w tę stronę, zwróćcie oczy w inny kierunek. Narzekacie jak dewoty i stare prawiczki. Bzykać wam się chce to idzcie pobzykać, są i takie kobiety które tylko tego chcą i kompletnie nic nie oczekują. Problem jest bo trzeba się wyslić. Ehhhh faceci... rozprawiają o twardym życiu z pozycji małych żuczków

anomaIia- a myślisz że zwierzęta nie mają z tego przyjemności?I wiedzą że robią to tylko dla potomstwa,myślisz że maja tego świadomość?a człowiek jak się rozmnaża?Bocian go przynosi?

Gość @@@ + / - @@@
Walker słabo znasz życie godowe zwierząt jeśli tylko takie wnioski wyciągnąłeś.

"a myślisz że zwierzęta nie mają z tego przyjemności?I wiedzą że robią to tylko dla potomstwa,myślisz że maja tego świadomość?a człowiek jak się rozmnaża?Bocian go przynosi? " głupoty wypisujesz. u zwierząt to jest POPĘD UKIERUNKOWANY NA PRZEDŁUŻENIE GATUNKU. tam zawsze celem jest zapłodnienie, piesek nie biega za suczką cały czas tylko wtedy, kiedy JEST SZANSA NA ZAPŁODNIENIE. bredzisz człowieku i to strasznie :D chyba, że chcesz iść do łózka i od razu dorobić się bobasa :classic_cool:

@@@ + / - @@@ takich kobiet-dziewic jak anomalia jest więcej,a potem po po prostu nie ma co bzykać bo dla nich dziewictwo to jest świętość i nie pozwolą uwolnić swojej natury.

ty jesteś naprawdę jebnięty. jaka świętość? :D sam jesteś 26-letnim prawikiem i rzucasz takimi tekstami? buahahah :D zanim dojdę do twojego wieku to już dawno mogę nie być dziewicą :classic_cool:

anomaIia-Popęd człowieka nie różni się niczym od popędu psa,ta sama biologia,to sak i to sak,pies ma ochotę zawsze na seks,tzw cieczka czyli okres kiedy suka jest płodna to psa to bardzo podnieca i wtedy zrobi wszystko żeby sobie pobzykać,również w tym czasie suka ma ochotę na seks i dopuszcza psa do siebie,u ludzi jest podobnie,kobiety mają największa ochotę na seks kiedy maja dni płodne,i dla faceta kobieta w tym okresie jest najbardziej podniecająca,widziałem kiedyś taki film dokumentalny gdzie 4 zdjęcia tech samych kobiety pokazano facetom i mieli oni powiedzieć którym zdjęciu im ta kobieta sie najbardziej podoba,wszyscy wybierali te zdjęcie na którym akurat w czasie wykonywania tego zdjęcia miała dni płodne.

jesteś społecznie upośledzony i tyle. a twój mózg faktycznie chyba nie różni się od mózgu psa. chociaż właściwie nawet psy mają jakieś uczucia 🖐️