Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Walker

Sytuacja bez wyjścia,nie umiem kochać tylko nienawidzeć,jestem samotnikiem.

Polecane posty

Gość Popieram Anomalię
Walker, jesteś do kitu!

ja muszę być prawiczkiem a ty nie musisz być dziewicą,po prostu ty chcesz być dziewicą

Gość topic jak zrobic cos
z niczego ,autor cos sobie pokweka ,wniosków logicznych nie wyciaga ,tylko pierdzieli o swoich przezyciach emocjonalnych i seksualnych ,Jak na innego -co go wszyscy nudzą ,sorry gościu jestes nudny jak parówka z biedronki

Gość milion.888
super stronka dla kazdego www.intymnosc.pl/aff/7733 zapraszam :)

a po czym wnioskujesz że chcę? może jestem brzydka i nikt mnie nie chce przelecieć? nie pomyślałeś o tym? :D

Popieram Anomalię Walker, jesteś do kitu! Dziękuję za te mądre stwierdzenia,to tylko przekonuje mnie do tego że moje myślenie o ludziach było i jest słuszne.

Gość Help_To_Admin
O, ludzie! To nie jest miejsce na wojnę słów! :P

autor jest okrutny bo nabija się z brzydkich dziewic 😭 oby mu za to nigdy nie stanął :classic_cool:

anomaIia-Wygląd w sprawie seksu nie ma większego znaczenia,nie znam dziewczyny która by miała problem z tym że nikt ją nie chce przelecieć,owszem,zwiazać to sie nie chce ale na seks to czemu nie,wiec nie mów głupot.

Gość d-_-b
Do Walkera i Anomalii: DAJCIE JUŻ SOBIE SPOKÓJ, DOBRA?! ZAPCHACIE TYMI PŁOMIENIAMI CAŁE FORUM! Do Popieram Anomalię: Nie bądź głupi/a. Oni są świrami i koniec. Ponownie do Walkera i Anomalii: Tylko bez obrazy! Sami robicie wojnę!

Gość @@@ + / - @@@
waker.... w czym ty masz w zasadzie problem? Tym ostatnim wywodem zaprzeczylaś sam sobie. Ty chcesz tylko seksu bez starania się i znasz ku temu odpowiednie dziołchy, to w czym problem? Wal bez ogródek..

wojnę? ja tu mam niezły ubaw :D "Wygląd w sprawie seksu nie ma większego znaczenia,nie znam dziewczyny która by miała problem z tym że nikt ją nie chce przelecieć " rozumiem, że brzydkim dziewicom radzisz żeby dały się puknąć pierwszemu lepszemu desperatowi? :D masturbacja chyba jest fajniejsza :P

@@@ + / - @@@-W tym problem że są głupie i mnie nie lubią bo jak zawsze musiałem powiedzieć swoje racje.Po za tym to są tzw puste laski a takie mnie nie interesują i jakoś obrzydzenie do nich czuję.

anomaIia nikomu nic nie radzę,niech każdy postępuje zgodnie z swoim rozumem,natomiast to ze są dziewicami nie znaczy że nikt ich nie chce przelecieć.

chce seksu bez uczuć, ale: 1. dziwki nie chce 2. laski sponsorowanej nie chce 3. kurwy dyskotekowej nie chce 4. lalka gumowa go nie podnieca 😭

Gość @@@ + / - @@@
no ale ty chcesz od kobiety tylko seksu. co cię obchodzi czy jest pełna czy pusta...... nie widzę tu logiki, twojej logiki

@@@ + / - @@@ Nie tylko do bzykania,ale nie chce takiej typowej lalki co wszystko ja zawsze boli i zachowuje się jak ksieżniczka

robisz mi test inteligencji czy co? :D cyferki różnią się kształtem :D:D:D

Gość @@@ + / - @@@
ja wiem czego chce nasz Walker :) On chce zajebistej laski, pięknej, naturalnej, mądrej, inteligentnej, wykształconej tudzież pozbawionej zaborczości o światopoglądzie dzieci kwiatów z lat 60-tych. He.... ;)

Już niczego nie chcę,po prostu chciałem pogadać z kobietami,zawsze jak z nimi na chwile pogadam to odechciewa mi sie laski na co najmniej rok,i przez ten czas będę miał znów spokój,bo wiem że z kobieta to ja szczęśliwy nie bedę,w ten sposób oczukuję naturę;)

to nie jest dobre miejsce do pogadania NA POWAŻNIE, to jest park rozrywki perwersyjno-intelektualnej :D więc jeśli szukasz sensownej rozmowy w takich miejscach to ja się nie dziwię, że ci się odechciewa :P

Gość @@@ + / - @@@
żal mi ciebie, kaleczysz siebie i mocno oszukujesz. I jeszcze dorabiasz sobie ideologię.... po co, na uj. I tak rok w rok... nie chcę cię straszyć ale jak tak dalej będziesz robił grozi ci prostata a to paskudna choroba, ból nie do wytrzymania wtedy natura zakpi z ciebie tak jak ty z niej teraz. A pamiętaj w naturze nic nie ginie ;)

może jednak umów się autorze z użytkowniczką @@@ + / - @@@ ona na ciebie leci :D

Gość @@@ + / - @@@
anomalia.... a ty byś nie chciała? kto się lubi ten się czubi ;)

@@@ + / - @@@ ale dlaczego uważasz że siebie kaleczę?Zobacz ile wokół ciebie jest nieszczęśliwych żonatych facetów,myślisz ze oni są pantoflarzami z własnego wyboru?ja jestem wolnym szczęśliwymi spełnionym facetem,tylko tego cholernego seksu mi brakuje,ale jak mówi anomalia że najlepsza jest własna ręka;)