Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonanamaksa

ale mnie denerwują te WÓZKI W TRAMWAJACH!

Polecane posty

Gość wkurzonanamaksa

Mamuśki zapamiętajcie sobie raz na zasze: nie stać was na samochód - nie stać was na dziecko. Nie jesteście na tyle zaradne żeby zrobić prawko - nie powinnyście mieć dzieci. Tyle.

Gość nanananna
widać że bezpłodna suka jesteś

Gość wyglada na to ze ciebie
tez nie stac na samochod i dziecko he he

Gość multi witaminis
nie stać cię na samochód autorko to nie powinnaś wychodzić z domu :P Chodź na butach albo siedź na dupsku.

Gość jan jan jan
mi tam nie przeszkadzają

Gość jan jan jan
wczoraj nawet pomogłem jednej kobitce wysiąść:)

Gość zolinkaaa
myslisz ze im jest latwo z dzieckiem sie w tramwaju taszczyc?

Gość wkurzonanamaksa
ile jadu się polało! Mój samochód jest niestety w naprawie, miałam dziś niemiły incydent w tramwaju (mamuśka z mega wielkim wózkiem, tłok,upał i jej pretensje). Może trochę kultury forumowe mamuśki? Jaki przykład dajecie swoim dzieciom? Ja na razie nie mam dziecka, mam dopiero 23 lata, najpierw kariera. Pozdrawiam

Gość wkurzonanamaksa
Aha nie obchodzi mnie czy im jest ciężko. Same tego chciały. Jeszcze raz: nie stać was na samochód - nie stać was na dziecko.

Gość do wkurzonej na maksa
nie stać cię na lepsze AC z samochodem zastępczym? :P dziecko to też obywatel i też ma prawo korzystać z komunikacji miejskiej czy się to tobie podoba czy nie

Gość bershkaa
pocałuj mnie w doopę ;)

wkurzonanamaksa .....nie badz taka hoop do pzrodu, bo nie wiesz co cie zastanie kiedys;) kariera , kariera....nie jdna tam pewnie w tramwaju jest mgr. a parcy znalezc nie moze

Gość hfjdrajkfb
Wez sie pierdolnij w leb glupia pizdo! Kup se uto jak Ci przedzkadzaja ludzie i dzieci. I spierdalaj stad anty spoleczna suko. Nikt nie ma zamaiaru sluchac takich pryszczy jak ty.

samochód nie jest wyznacznikiem majętności, także siedź cicho. Nie podoba Ci się że kobieta z wózkiem wchodzi trudno, wysiądź i jedź kolejnym. Mówisz że w osobach co się odezwały pełno jadu, a w Tobie to nie? Nie każdy musi mieć 2 samochody, żeby każde mogło jeździć swoim.

a moze mamuśka też miała samochód w naprawie? ja mam i samochód i prawko, ale czasem WYGODNIEJ jest mi podjechać gdzies tramwajem czy autobusem niż pół godziny szukać miejsca parkingowego w ścisłym centrum, albo iść 2-3 km od parkingu który udało mi się znaleźć :P poczekaj aż sama będziesz miał dziecko! przecież kiedyś karierę zrobisz :D

Gość wkurzonanamaksa
Wy jesteście chore z nienawiści... Takie zaściankowe kwoki z dzieckiem na ręku... Żal mi was. Jesteście tak sfrusrowane, jakbyście przegrały życie. Współczuje waszym bachorom tak sfrusrowanych matek. Zresztą - z kim ja rozmawiam? Z jakimiś lalami po zawodówce czy matronami bez perspektyw i ambicji. Żegnam, taplajcie się same we własnym gównie :-D

Gość ty na pewno to tez
wyksztalona nie jestes - nawet jesli jakim cudem skonczysz studia - to na odleglosc czuc od ciebie buractwo

a ja myślałam, że 23-latki zwłaszcza "robiące karierę" ;) to trochę oleju w głowie mają :)

Gość niech cie
ten tramwaj przejedzie glupia pizdo.tez mamusia wychowala taka wywloke....obie pewnie takie same!!!

Gość postaram się byc kulturalna
No i tyle na temat polskiej kultury... Z takim podejściem do ciężarnych i matek aż dziw że dzieci sie rodzą...

Gość skoro auto w naprawie
to i tak długo tymi tramwajami nie pojeździsz, więc po co ten jad dzikus z ciebie i tyle

Gość pytająca mamusia
a ja uważałam, że tramwaj czy autobus to środki komunikacji PUBLICZNEJ, ale z tego co autorka pisze, to tylko dla elity takiej jak ona :)

A mnie denerwują ludzie, którzy za wszelką cenę chcą wepchnąć się przed wózek jak wsiadam do tramwaju czy autobusu! Dziecko ma takie samo prawo jechać jak i ty.

Gość boska i beztroska
i ja niecierpie tych matron.swiete krowy za dyche!!!mysla ze jak sa z wozkiem to wszystko im wolno.do gazu z nimi!!