Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwa1985

Imię dla chłopca

Polecane posty

Gość Malwa1985
A Alan? Jaka jest Wasza opinia? Wymieniam te, które choć w małym stopniu mi się podobają...

Modne??? Imię teraz może być modne, a za 10 lat nie, co wtedy? Zmienisz żeby było na topie? Tragedia.

Gość Malwa1985
Aj tam, nie przeżywaj, może złego słowa użyłam. Chodziło mi o to, żeby dziecko potem nie musiało się za to imię wstydzić...

Gość Cagy
Nikodem:) a Alan mi się nie podoba

Twoja głupota nie jest warta tego żebym przeżywała to co piszesz.

polskie imiona są ładne choćby Wiktor, Seweryn czy Michał. Ale skoro nie lubisz polskich to może Eljan- to kubańskie imię

eljan --> calkiem fajnie brzmi ale jest zbyt "egzotyczne" jak dla mnie. michal jest ciezkie do przeczytania dla brytyjczyka a my mieszkamy w uk i nie chce zeby maly mial wieczny problem z literowaniem wlasnego imienia tak jak ja - to juz nawet smieszne nie jest..

to moze marcin ,prosto przełożyć na ang. Martin albo dajcie Maks- dla wszystkich łatwe do wymówienia.

To jakieś zagraniczne mówisz? Alexander, Orlando, Todd, Brad, Kevin, Adam, Mark, Brian, Gabriel.

Gość glen b
glen b

Gość ladaco

Nie mogę znieść kiedy na ulicy słyszę jak matka woła do dziecka imionami zagranicznymi. Już wolałabym dać dziecku na imię Alfons niż Oliwier.

Gość Natalka30l
A idź Irie walnij główką w ścianę to może zmądrzejesz. To, że ty nie lubisz to ktoś ma tak nie nazywać? Daj swojemu synowi Kaziu, to będzie ci to potem całe życie wypominal i rozgłaszał, że ma umysłowo chorą matkę. Niecierię czepialskich ludzi jak Ty. Dziewczyna zakłada fajny temat, a ty musisz swoje chamskie 3 grosze wrzucić. Malwa1985 - mnie się podobają Kacper, Samuel, Jaś :)

Gość Antybristler
Erazm, Kwiryn, Bonifacy, Medard, Onufry, Protazy, Flawiusy, Wodzisław, Innocenty, Wawrzyniec, Hipolit, Roch, no tyłe ładnych imion jest :D

To jest forum publiczne, więc moje 3 grosze mam prawo wtrącać gdzie mi się podoba. Jeżeli uważasz, że robi się dziecku krzywdę nazywając go Kaziu, to jesteś bezdennie głupia i szkoda mi pogardy na Ciebie.

Gość Wassmin
Bartosz i zadno inne...

Gość andie
Aleksander Allan Natan Olivier

Gość Natalka30l
Buahahaha powiedziała, co wiedziała. Buahahahaha! Irie - juz po twoim nicku wiadać jaki pustak z ciebie.

Gość w_w
Ej, bez kitu - KAZIU TO OBCIACH! Chybabym się wstydził mówić jak mam na imię, gdyby rodzce mnie tak skrzywidzili, więc krzykaczu nie krzycz za wiele, bo nie masz racji. Wszystkie twoje propozycje sa do niczego. Jesteś wieśniak i tyle.

Gość lekooomankaa
jestem za , Nikodem, Oskar :) moje bratanki tak mają :))

Gość Astoria1985
A mnie się podoba poprostu Kamil :)

Igor :) tak nazwaliśmy Naszego synka razem z chłopakiem, ponieważ małżeństwem nie jesteśmy :) Myślę, że imię naprawdę ładne . I zdrobnień fajnych można używać :) życzę powodzenia w wyborze imienia :) pozdrawiam .