Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..Barmanka..

CLUB CAFE!!!!!

Polecane posty

Policjant zatrzymuje wóz: - Co tam wieziecie na wozie? (a na wozie dwie beczki) - Sok z banana, panie władzo - odpowiada pokornie chłop - Jak to sok z banana? - No tak z banana - A dobry on? - Nie wiem, nie piłem - mówi chłop - Ee coo kręcisz! Dawaj kubek muszę go spróbować Chłop podał mu kubek soku, glina wypił zaczął się krzywić zrobił się czerwony na gębie, ale jakby nigdy nic wykrztusił: - No dobra, juz jedź A chłop: - Dziękuje panie władzo. wio Banan.!!

ZS niet. ino o kotku. ;) Wpada synek do sypialni rodziców. Ojciec przygotowany do działań chcąc ukryć swą erekcję pada na łóżko i kręcąc głową zagląda pod nie. - Co ty tato robisz? - Ehmmm... kotka gdzieś tu widziałem i chyba uciekł pod łóżko... - I co? Ruchać go będziesz?

Gość ja pierdoleeeee
rozjepał mnie kawał o dziewczynie na wózku

Przychodz ZS do lekarza z mozgiem w rekach. - Co panu dolega? - To sie w glowie nie miesci. spuchło?

Koles posuwa panienke na imprezie, a ona caly czas pluje. W pewnym momencie facet nie wytrzymuje i pyta: -Po cholere ty tak plujesz -Wiesz - Mówi panienka - Robilam loda Jackowi, a on wczesniej ruchal Goske w dupe, a ona jadla makowca.

Gość ja pierdoleeeee
fuj:O

Chłopak z dziewczyna zaczęli uprawiać seks na ławce w parku, a że chłopak ostro pijany nie trafił i " dziobie" interesem w ławkę. Zdenerwowana dziewczyna mówi: - Walisz w dechę !!! - Wiem, jestem w tym najlepszy!!! ;]

Pchodzi baba do lekarza z gwozdziem w uchu. - Co pani dolega? - Slucham metalu. Gej z gejem sie poklocili. Jeden mowi: - Chuj ci w doope. Na co drugi odpowiada: - To juz zgoda?

no to teraz poległeś a już miałam wypełnić :)

Ona do Niego: - Nie będę się więcej z Tobą kochać? - Dlaczego? Bo mam za dużego penisa? - Raczej na odwrót - penisa dużego za mam? dlaczego? :)

a nie możesz tak po prostu zapytać nas o wiek?:)

przychodzi jasiu do mamy i mowi: - mamo mamo mamy małże - nie jasiu, nie mamy malzy w domu - ale mamo mamo mamy malze matka juz zdenerwowana dalej powtarza jasiowi - nie mamy w domu zadnej malzy - ale mamo mamo mamy malze - tak ? to pokaz mi ta malze Jasiu prowadzi mame do sypialni, a tam lezy rozwalona babcia - widzisz mamo tam jest malza matka lekko poddenerwowana mowi - jasiu to nie jest malza tylko cipka babci - tak ?? a smakuje jak malza

Ike, skoro masz męża, to może grę w golfa polubisz. ;) :D Kobieta bierze lekcję golfa, ale nie może trafić w piłeczkę, gdyż ciagle zle chwyta kij. W końcu zniecierpliwiony instruktor mówi: - Niech pani wezmie kij tak, jakby pani dotykała członka swojego męża! Kobieta bierze zamach i... piłeczka toczy się na jakies 10 metrów. - Dobrze.... - cedzi instruktor. - A teraz proszę wyjać kij z ust i uderzyć porzadnie...