Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powinni zlikwidowac

Polskie seriale sa bezdenni glupie i nudne.

Polecane posty

Gość powinni zlikwidowac

Klan, plebania, samo zycie to juz czegos gorszego wymyslec nie mozna bylo. Natomiast dynastia, niewolnica isaura to byly seriale na poziomie, polska niestety takich nie produkuje poza polska brzydula ktora byla duzo gorsza od oryginalu.

Gość jak na moje oko 6/10
🖐️

Gość powinni zlikwidowac
Co to znaczy 6/10, nie pisze tego po to zeby was sprowokowac. Uwazam ze polska po prostu nienadaje sie do pisania seriali, poniewaz polskie seriale sa bez zadnej akcji, bez zadnych emocji a leca latami, zamiast po 100 odcinkach zakonczyc emisje.

Gość tertia
Tak wysoko? dalabym najwyzej 2/10

Gość powinni zlikwidowac
E tam amerykanskie i latynoskie sa najlepsze a polski klan to badziewie ktory bedzie juz 15 rok.

Powinny skończyć: Klan M jak miłość Plebania Samo życie Pierwsza miłość

Ja bym tych co to robili od razu wylał z roboty a tych co płacili z publicznych pieniędzy za produkcję tego badziewia kazał lać aż do kości żeby oddali kasę:classic_cool:.

"Adam i Ewa" to było coś. Teraz jest kiepsko.

Gość rewelka siema
Dla mnie dzisiejsze seriale są dobre i super. Są mądre. Nie ogłupiają. Lubię dzisiejsze seriale.

Gość gość
na dobre i na złe jeszcze leci ? bo nie mam telewizora :P

Gość gość
Najgorsza jest rodzinka.pl, co to kutwa ma być? Jak widzę karolaka albo słyszę kożuchowską to mam odruch wymiotny.

Gość gość
ale akurat karolak to taki typowy polski ojciec :p ; chciałbym aby moja matka wyglądała jak kożuchowska :O

Gość gość
Ta, typowy robol o chłopskim pochodzeniu. Sorry ale mam ochotę popatrzeć na bardziej wyrafinowaną urodę. Dość banalności i przeciętności

Gość gość
Bezdennie głupie i nudne to mało powiedziane . Są tragiczne ! No , ale jeśli ktoś pisze , że polskie złe a brazylijska "Isaura" była super to mi ręce opadają . Większego knota jak "Isaura" ciężko znaleźć . To było dno całkowite . Nawet gorsze od tych amerykańskich "super produkcji " . Ale tak największą ich wadą ( wszystkich współczesnych seriali ) jest to , że producenci nie wiedzą kiedy skończyć . Już im brak pomysłów , fabuła staje się żałośnie nudna ale dogrywają , dogrywają bo widz chce , aktorzy też bo mają łatwą kasę przy minimum wysiłku i tak leci .....odcinek , za odcinkiem . Wszystko sztuczne , niewiarygodne , scenariusze coraz bardziej płaskie . Tragedia . A z drugiej strony część widowni w tym zwariowanym świecie na taką szmirę czeka i nawet potrafi się nią pasjonować .