Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokita

DAJCIE MI INSTRUKCJE OBSLUGI DO FACETA- RAKA , BO GO ZABIJE!

Polecane posty

Gość Co masz do stracenia
tak czytam i czytam i.... Powiem tak, moja mama, brat, siostra , babcia to raki. Sie idzie załamac, albo ochodzić jak z gnijącym jajkiem :) ale to dobre duszki, tylko takie pzrewrażliwione i obrażalskie, że ręce opadają. Cięzko mieli ze mna bliźniakiem kiedyś, teraz na odległośc jest ok. W zyciu bym nie chiala męza , dziecka i kogo tam jescze raczka, chociaz są takie kochane.

Gość olevajka
Tak siedze i czytam cholewka lzy w oczach ze smiechu,ja sobie nawet sprawy niezdawalam jak mezowi musi byc ciezko ze mna hahahahaha ok od teraz zmiana mnie pelna kontrola moich fochow,emocji,borak jest swiety skoro dalej mnie kocha toleruje hahaha a tak serio to ja zdaje sobie sprawe ze te fochy sa z byle bzdety,jak se co ubzduram to tak cierpie i to nie raz z byle bzdetki od dawna nad soba pracoje wiele mysle o tej mojej wrarzliwosci bo niejest mi z nia latwo,myslalam ze jestem jakas nienormalna ale jak tak czytam to wszystko i zgadza sie z tym jaka jestem to az plakac mi sie chce i to nie ze smiechu,ja musze bo kocham meza,jesli nie dla siebie to dla niego, kontrolowac siebie stawiam jego jako moja motywacje do zmiany

Do takich typów nie ma instrukcji obsługi.Najlepiej ich wywalić z hukiem... Udają a wrażliwych ale są nieczuli i twardzi. Przywiązani do swoich byłych panienek,latami utrzymują z nimi kontakt. Podrywacze,flirciarze i bawidamki!!! Udają nieśmiałych i cichych ale zawsze i wszędzie potrafią sobie poderwać panienkę! Leniwi egoiści!

Gość chora-na-glowe
hehe, a juz myslalam,ze Panny sa najgorsze :D:D:D

Gość niezrównany
rozwal mu szczypce:P

Gość Lady Monia
Oj dziewczyny facet RAK to dobry materiał na dłuższy związek. Po pierwsze zależy mu na rodzinie, nie szlaja się nocami byle gdzie, jest pracowity i ambitny. Jeśli chodzi o humory to tylko przejaw jego wrażliwości, ewentualnie miał stresujący dzień i coś go trapi - zwyczajnie przeczekać i zignorować ten zły moment. Rak jest romantykiem, czułym kochankiem i nie zostawi Was na pastwę losu. Nie domaga się żeby kobieta ciągle siedziała w garach i sam chętnie pomaga w domu, świetny ojciec, lubi się kąpać i jest zawsze czysty i pachnący. Warto się postarać dla niego, chyba, że wasz żywiołowy temperament stanowczo domaga się rollercoastera w związku wtedy to kierunek na koziorożca, strzelca, ryby oraz skorpiona!

Gość jestem facete rakiem i
nie jestem ani ambitny ani pracowity. Horoskopy to bzdura

Gość Lady Monia
Horoskopy to może i bzdura ale ja znam zalety raka z praktyki bo mam męża raka i kilku innych przyjaciół raków. Ty sam jesteś zazdrosnym bliźniakiem ,który się podszywa pod raka:)

Gość rak kark
RAK chodzi do tyłu czyli wraca ciągle do tego samego, ciągle wypominał, wracał do starych spraw, jak będzie zdradzał to tylko z eks, interesuje się historią, lata po muzeach, poza tym to brudas - lubi żyć w błocie jak to rak, najchętniej by wypoczywał nad jeziorem, uszczypliwy okropnie i wie gdzie ugodzić, gruby pancerz a w środku miętki - wrażliwy ale z zewnątrz wygląda na twardziela, nietowarzyski

Gość rak kark
ciągle wypominał, wracał do starych ciągle wypomina, wraca.... co to za jakieś poprawianie wyrazów bez mojej wiedzy na tej kafeteri