Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika 1000

typowe zainteresowania mężczyzn to

Polecane posty

A co do matki to jak mnie denerwuje to odpowiadam jej że sie na świat nie prosiłem,a to że jestem to sobie żyje moim życiem,biorę to co jest i nie zastanawiam sie czy to dobrze czy tez źle

Gość polechtac ego i poruchac
nic nowego, faceci to egoisci, tylko BRAC i nic nie dawac od siebie

Gość ana. anaaaa
walker - ale to ze mowisz ze na świat sie nie prosiłeś śmiem twierdzic ze dokonca szczesliwy nie jesteś... sadze tez ze kobieta jest Ci potrzebna bo każdy normalny człowiek potrzebuje czułosci i towarzysza. a jezeli bezskutecznie szukasz i do tego spotykasz nic niewarte (w twoim mniemaniu) kobiety to straciłes wiare i probujesz pogodzic sie z tym jak jest...

Gość Tajna_bron
Czy bieganie,rower i spadochroniarstwo to wystarczajace pasje?

Gość dominika 1000
a moze powiesz, ze powyzsze to nie Twoje zainteresowania ?

Gość Tajna_bron
Moje,dlatego zostaly wymienione. Moge jeszcze dodac fotografie,reklame i marketing.

Gość dominika 1000
ale te w temacie ?

ana. anaaaa autorka tematu wyraźnie pisze że facetom zależy tylko na seksie i są świnie,więc ja chce być dobrym człowiekiem i nie wiąże się z kobieta żeby ją nie ranić,w końcu facet jestem ,żyje sobie sam i nikomu nie przeszkadzam ani też nie krzywdzę żadnej kobiety i nigdy tego w życiu nie zrobiłem bo z żadną nie byłem,i jak na razie jestem w życiu szczęśliwy,nie odczuwam że mi czegoś brakuje,no moze czasami seksu mi brakuje ale umie sobie sam z tym poradzić.

Gość Tajna_bron
to jest odpowiedz na meskie jeczenie,ze kobiety nie maja zainteresowani/hobby/pasji :-)

Gość dominika 1000
aha, myślałam, że jesteś mężczyzną ;)

Gość Tajna_bron
Po czym wnosisz,zem ja ci mezczyzna? :D

Gość dominika 1000
Walker mnie zmylił i myślałam, że Ty też facet w swojej obronie.

Gość ana. anaaaa
tak myslałam ze nie miałes kobiety. :) i pewnie nie dlatego zeby nie ranic tylko zeby samemu nie być zranionym.. wydajesz mi sie ciekawym człowiekiem. ale jesteś nieszczęsliwy. pewnie balbyś sie nawet zaczac z jakaś kobietą? czemu sie nie przyznajesz ze potrzebujesz miłosci generalnie nie wierze w to co piszesz. widac jesteś bardzo uczuciowy.. i marnujesz swoje pokłady czułosci.

Tajna_bron na pewno nie które mają,tam gdzie pracuję jest parę dziewczyn co uprawiają sport strzelecki,przedział wiekowy tych kobiet to jest 6-60lat,z tym ze takich kobiet to człowiek na palcach policzy,mnie chodzi o większość kobiet co chodzi po tym świecie a przynajmniej po tym kraju.

Gość Tajna_bron
Przestan tracic czas na mowieniu o wiekszosci.Zajmij sie tymi,ktore Cie interesuja :-) Ja pomimo tylu pasji tez nie mam latwo ;-)

ana. anaaaa jesteś kolejna osobą która chce mi wmówić że szczęście facetowi daje kobieta,gdyby tak było to większość żonatych mężczyzn była by w życiu szczęśliwa,a jest zupełnie na odwrót,nie wmawiaj mi że kobiety dają szczęście facetom,może na początku ale potem jest tylko źle i bardzo źle.Życie należy starać sie przewidziec na całej długości a nie tylko na jutro.

Tajna_bron jak na razie takiej nie spotkałem i myslę że takiej nie ma,kobiety sa po prostu z innej gliny ulepione,a ja jak już to szukam swojego podobieństwa,ale wiem że takie3go nie ma więc szukać nie warto

Gość ana. anaaaa
nie mowie ze kobiety daja szczescie. ale osoba z ktora lubimy spedzac czas, ktora nas słucha, ktora podziwia, pociesza, wspiera, dzieli trudne i miłe chwlie, przytula, głaszcze, całuje. poprostu znależc odpowiednia. w tym tkwi cały problem.

Walker jezeli jest zle pomiedzy tymi facetami co zyja w zwiazku malzenskim to przyczyna nie jest tylko kobieta, ale obydwie strony

Gość hehe33
Moje pasje to muzyka(rozmaita avantgarda od noir jazz az po roznego rodzaju ekstremalny metal przez illbient, ambienty i duby), psychologia i szeroko pojęta sztuka. Generalizowanie jest całkowicie zbędne zwłaszcza tak apriorycznie afirmujące wzorzec negatywny przy braku znajomości odpowiedniej ilośći obiektów. Życzę Ci dziewczynko więcej wiary w siebie i powodzenia, szukaj i przebieraj bo są i porządni faceci i zwykłe ludzkie kurwy, ale taka juz specyfika rasy ludzkiej.

Gość ana. anaaaa
a w jakiej kwesti szukałes podobienstwa? taka która lubi wedkowac i nie boi sie broni?

ana. anaaaa-tylko że to wszystko co napisałaś nie jest mi potrzebne do szczęścia,to jest potrzebne kobietom a nie facetowi,ja sie nie lubie zwierzać ze swoich kłopotów,nie lubię nie potrzebnie strzepić języka,a całowanie to po prostu plucie przez zęby do cudzej geby,mnie by to przyjemności nie sprawiało.

Gość ana. anaaaa
czyli sie jeszcze nie całowałes:) matko aleś Ty niedostepny. a moge znać Twoją datę urodzin?:) pytam bo jest pewna nauka o liczbach (ktora jest moja pasja) i chce sprawdzic czy sie nie mylę. nie martw sie to nie zadne czary. i pewnie podejdziesz do tego sceptycznie jak do wiekszosci rzeczy. ale zrób mi ta przyjemnosc:) prosze

dobrze-Masz rację,tylko to jest tak jak byś kota i mysz dała do jednej klatki,i poprostu nie zakceptują siebie,i twoim zdaniemkto jest winny,kot czy mysz?A tak zyja osobno i mysz stara się nie wchodzic kotu w drogę a kot jest leniwy i nie chce mu sie za ta myszą gonić,i obaj są szczęśliwi.

Gość ana. anaaaa
walker ma jak sadze 24 lata?

ana. anaaaa-ale co moja data ma wspólnego ze mną?Po za tym po dacie tez można łatwo dowiedzieć sie kto to jest,przykładowo skąd mogę wiedzieć ze nie jesteś z mojej pracy i znasz moją datę urodzin,tylko nie jestes pewna czy to na pewno ja,teraz podam ci mdatę wszystko sie bedzie zgadzac i będziesz w pracy sie ze mnie nabijać,a ja bedę musiał poszukać nowej roboty,sama widzisz że było by to głupota z mojej strony i nie potrzebnym ryzykiem

Gość ana. anaaaa
dobrze chce rozbić Twoje watpliosci to pomóz mi. np ktoś ma datę ur 13.02.1990 dodajemy kazda liczbe z daty czyli 1+3+2+1+9+9+0 = 25 wiec 2 + 5 = 7 i chodzi mi o koncowa liczbę czyli w tym wypadku 7. mozesz zrobic to dla mnie i policzyc w swojej dacie?:) jestes sceptykiem mozesz uwazac ze jestem walnieta a to poprsotu pitagorejska sztuka liczenia:)