Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika 1000

typowe zainteresowania mężczyzn to

Polecane posty

Gość ana. anaaaa
tak interesuje dośc intensywnie.;) chociaz dopiero poczatki ale juz mam liste ksiazek do opracowania. a ze kolega walker jest dośc charakterystyczny chce sprawdzic :)

Dobrze-nie rób ze mnie upośledzonego człowieka,nie jestem z matmy orłem ale z podstawowym myśleniem matematycznym nie mam żadnych kłopotów,wyszło mi 11

Gość ana. anaaaa
ale 11 tez sie liczy zalezy ile jedynek jest w dacie. generalnie 11 to liczba tzw mistrzowska.. ludzi sukcesu i czynu a walter ma tendencje do idealizowania jak w przypadku 11:P

dobrze- jak sama widzisz kobiety zawsze chcą być mądrzejsze mimo że nie są w temacie,ty twierdząco powiedziałaś że sie pomyliłem Ps:Ta fotka to twoja?

Gość ana. anaaaa
jestem ciekawa skad zamkiecie sie na zwiazek. pewnie jakieś 7 ma w dacie albo wibracji imienia lub nazwiska. mam zamiar nauczyc sie całego rozkładu i interpretacji numerologicznych. wiec lubie podpytac ludzi o date urodzenia;)

to jedenascie sie nie dodaje? bo mi wyszlo 11 i dodalam Walker nie robie z ciebie idioty czy cos, przepraszam jezeli urazilam... gdzies wyczytalam ,ze jedynki tez sie dodaje przez to tak napisalam tak to moja

Gość polechtac ego i poruchac
nie pomyliles sie, tylko 11 --> dwie jedynki 1+1=2:P

ana. anaaaa-coś kiepska ta numerologia bo ja nie jestem człowiekiem sukcesu ani czynu.

j moge podac date to mozesz sie pobawic i mi powiedziec troche

Gość ana. anaaaa
sa pewne zaleznosci. co do dodawania jedynek. ale juz sie rozpisywac nie bede;)

Gość numerologia
1) takich mężczyzn spotykacie widocznie, z takimi zainteresowaniami, poszukajcie gdzies indziej 2) numerologia to w chuuj wielka dyscyplina wiedzy. a w kalendarzu żydowskim albo muzułmanskim działa? czy nie? a w julianskim? wez sie ana nie kompromituj czyms takim

Gość numerologia
1) takich mężczyzn spotykacie widocznie, z takimi zainteresowaniami, poszukajcie gdzies indziej 2) numerologia to w chuuj wielka dyscyplina wiedzy. a w kalendarzu żydowskim albo muzułmanskim działa? czy nie? a w julianskim? wez sie ana nie kompromituj czyms takim

mi tez wyszlo 29... moze urodziles sie w ten sam dzien co ja jeszcze:D

Dla mnie numerologia to zajęcie dla kobiet którym sie nudzi i nie mają żadnych pasji;)bez obrazy dla ciebie;)

Gość ana. anaaaa
bo numerologia składa sie na wiele aspektów o ktorych nawet nie sniłes:) a pozostawiajac numerologie na boku i wykorzystujac bardziej przyziemne teorie np NLP w każdym człowieku drzewmie ogromny potencjał:P dobrze - jeszcze za mało wiem o numerologi. ale jak sie podszkole i bede ćwiczyc intensywnie to pewnie tu zagoszcze i pozbieram daty urodzin.

dobrze-raczej chyba to by było jak trafienie w lotto,po za tym ja jestem z miesiąców zimowych

Gość ashda axasm
no to jak tam z kalendarzami innymi debilko? a jak mam złą datę urodzenia w papierach?

dobrze-Ile masz lat?Z 20 już chyba masz,tylko nie mów że jeszcze 18 nie skączyłaś

Gość ....# #....
Walker.... mącicielu, nie lubisz kobiet ale wchodzisz na stricte babskie forum. Uważasz je za nudne i nieciekawe ale wchodzisz w ich rozmówki, gdzie tu konsekwencja... haha bawią takie zabawy?

Gość ana. anaaaa
numerologia to moja jedna z 5 pasji wiec jakoś mi sie nie nudzi. a jezeli uważacie ze to "chuuj" tudzież sciema to juz Wasza sprawa. :) ja to poprsotu lubie:D

ana. anaaaa ja tez lubie ale dla zabawy numerologie, chociaz zainteresowania mam inne i nie sa to kosmetyki itp rzeczy

....# #.... -lubie miec wiedze o całym świecie,nawet tą która mnie bezposrednio nie dotyczy,w realu nie lubię rozmawiać ale przez net to tak,nie widzę nic złego w tym żeby pogadać anonimowo na kompie z dziewczynami,w kazdej chcwili moge po prostu ptrzestac pisac i nawet sie nie pożegnać,tym bardziej że jako anonimowi ludzie możemy pisac szczera prawdę,w realu nikt tego nie robi,każdy kogoś udaje i stara sie być ogólnie miły.

Gość ana. anaaaa
no ja w numerologie planuje sie bardziej wgłebić. wgle parapsychologia jest dla mnie bardzo interesujaca. ashda axasm no to jak tam z kalendarzami innymi debilko? a jak mam złą datę urodzenia w papierach? odpowiedziałabym na to pyt. gdyby było zadane kulturalnie. nie bede sie dzielić taką chujową wiedza:P po co mnie kobieto pytasz jezeli jesteś sceptykiem? przekonywać nikogo nie bede.