Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika 1000

typowe zainteresowania mężczyzn to

Polecane posty

Gość ana. anaaaa
w koncu ktoś to napisał. facet- dziekuje:)

Taka jest prawda, że wy kobiety nie robicie nic. Wasze życie jest strasznie puste, absolutnie nic was nie obchodzi. Potraficie tylko niszczyć psychicznie inne osoby, szczególnie mężczyzn. My nie jesteśmy w stanie zrozumieć, dlaczego jesteście takie prymitywne. Niby należymy do tego samego gatunku, a jednak różnica intelektualna na korzyść facetów jest ogromna.

Gość Facet2345654343
A jeśli cię coś bardzo dotyka, i chcesz komuś za to tym bardziej dopiec, podkreślając swoją wartość- gwarantuję że jest to ukryty problem w Tobie, i nabierzesz zawsze większego znaczenia rozwiązując go a nie tkwiąc w tym

To że kobiety są nudne i głupie ,jeszcze jesteśmy w stanie zaakceptować. Ale wyrachowania i demoralizacji, absolutnie nie. Każda kobieta zdradza i nie widzi w tym nic złego. Robicie tak okropne rzeczy, do których żaden mężczyzna nigdy by się nie posunął.

Nie wiem Dominik, która to kobieta Cię tak skrzywdziła, ale zal mi ciebie. Do końca zycia juz takim frustratem pozostaniesz. Miałeś pecha i tyle. Nic poza tym.

Was kobiet nie ma nigdzie. Jeżeli chodzi o wasz wkład w rozwój cywilizacji, to nie macie żadnego. Wszędzie gdzie jest wymagana inteligencja i umiejętność myślenia tam pracują mężczyźni. Interesuję się elektroniką, zabytkowymi samochodami i kiedyś akwarystyką, nigdy nie spotkałem kobiety żeby miała podobne pasje. Wniosek jest jeden, kobiety nic nie potrafią.

Gość naimad77
moja glowna pasja jest DOMYSLANIE sie co kobieta chce/usiluje/stara sie/pokazuje/ itp. przekazac mi od tygodnia. a skad ja mam niby wiedziec co jej po glowie chodzi. ciezko jest to podpowiedziec czy lepiej obrazic sie i powiedziec - wy faceci jestescie tacy niedomyslni. znam wiele kobiet i facetow ale w wiekszosci (w 90 przypadkach) to faceci sie czyms interesuja a baba nie ma na to czasu-

Gość dominika 1000
typowe argumenty facetów, dumni z tego, że kiedyś wygrywali siłą i stąd wynikały te ich "rządy", niestety teraz nie mają czym się popisać, bo w końcu świat zmądrzał, że świat rządzony przez facetów = upadek. jakoś Maria Skłodowska-Curie nie była facetem czy Margaret Thatcher. ale takie są ataki zakompleksionych facetów, i tak wiedzą, że są niewiele warci, więc muszą jako te puste i głupie określać nas. ale z choroby nie można się śmiać, dziewczyny.

Dobra owszem to, że jesteście mniej inteligentne to nie powinno mieć znaczenia. To, że naukowców płci żeńskiej jest tylko kilku w stosunku do setki mężczyzn, również nie istotne. Ale to w jaki sposób postępujecie w życiu jest niedopuszczalne. Przecież to, że nie potraficie obliczyć całki trzeciego rzędu nie powinno być przeszkodą w byciu dobrym człowiekiem. Chyba że jakiekolwiek zasady moralne idą w parze z objętością mózgu, wtedy byłoby zrozumiale dlaczego jesteście tak zepsute. Nie wyśmiewamy i nie szydzimy z waszego rozumu, ale z tego co robicie na co dzień.

Gość kanał
Taka jedna feministka raz sie pisała jako renia drugi jako wredna laska z jednej strony pisze że jest nieszczęśliwa i ma smutasa męża, na drugim topiku z funfelami rozpisuje się staremu frajerowi rogi przyprawia. Milczeć głupie baby wredne z was cipy. Najlepsze kobiety to tylko matki. Kobitki to 2 3 lata po ślubie pierdolca dostają, bo czułości im brakuje. Ktoś kiedyś powiedział u baby logiki nie znajdziesz w jej rozumowaniu. Baby rozumu nie mają. Mają tylko mentalność. Więc jak bezrozumna istota może poznać tajemnice świata. Zresztą o czym z nimi gadać. Lepiej iść na gorzałkę. Ona przynajmniej po ludzku człowieka sponiewiera. Ale kanał

Gość dominika 1000
i tak masz takie zainteresowania jak wymieniłam i nic poza tym, wypowiadaj się za siebie, a historia zawsze mówi swoje i nikt tego nie sprawdzi

Gość dominika 1000
i tak przy kobietach nie potraficie o niczym rozmawiać, zadałam kiedyś jednemu facetowi proste pytanie w którym roku zaczęła się II wojna światowa to mi palnął, że w 1910.

Moje kochanie się interesi polityką, literaturą, piłką nożną, F1 (dwa ostatnie przed tv :P), i mną ;)

Gość kanał
do dominika1000 Widać w swoim krótkim i zasmarkanym życiu nie spotkałaś faceta porządnego uczciwego i oddanego, takiego który kocha. Miałaś tylko do czynienia z lumpami, śmieciami i nurkami. Zmień środowisko i otoczenie. Poczytaj troche książek pójdż do teatru. Czas się zacząć odchamiać.

Gość dominika 1000
aha drugi nawet nie próbował zgadywać

Gość dominika 1000
kanał i vice versa ożeń się z własną matką

kanał Niestety ale kobiety wolą inne rozrywki. Każda woli iść na imprezę, ochlać się i puścić z jakimś frajerem, mimo że ma chłopaka.

Gość dominika 1000
to mężczyznom w głowie alkohol, ćpanie i panienki. kobiety i tak wrócą do porządku dziennego, a oni dostają małpiego rozumu i wychodzą na dzieciorobów.

''kobiety i tak wrócą do porządku dziennego'' Zgadzam się z tobą w 100%. Kobiety zdradzają i jakby nigdy nic przychodzą do domu grać wierną żonkę, dbającą o męża i dzieci. Wy jesteście tak wyrachowanymi sukami, że jak sobie tylko pomyśle to mnie serce ściska. Nie wyobrażam sobie tego jak można tak funkcjonować.

A dlaczego nie możemy żyć osobno?Po co musimy żyć razem?Przecież można by zamieszkać osobno i żyć swoim życiem a jednocześnie być szczęśliwym,spotykać się tylko na sex,tylko czemu kobiety nie chcą uprawiać seksu bez związku i małżeństwa?

Gość dominika 1000
oczywiście jesteś mężczyzną, więc nie dziwię się twojemu tępemu rozumowaniu. kobieta pójdzie na imprezę, wypije i nic się nie dzieje. a facet idąc gdzieś zamienia się w buhaja rozpłodowego, a potem się dziwi, dlaczego coś go swędzi między nogami.

Gość dominika 1000
no właśnie walker, bo są zdolne do uczuć wyższych, a facet to taki gatunek, który woli pójść na łatwiznę.

''spotykać się tylko na sex,tylko czemu kobiety nie chcą uprawiać seksu bez związku i małżeństwa?'' Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo się mylisz.

''kobieta pójdzie na imprezę, wypije i nic się nie dzieje'' Widać nigdy nie bylaś na żadnej.

Gość dominika 1000
dominik sam się pewnie puszczał i stąd ta nienawiść do kobiet, bo go zostawiały, gdy przejrzały na oczy

Gość dominika 1000
byłam, wypiłam i z nikim nie spałam. wystarczy ?

dominika 1000-uczucia wyższe nie polegają na wyzysku i niszczenia psychicznego drugiej osoby,nam związek nie jest do niczego potrzebny a tym bardziej małżeństwo,robimy to tylko dla seksu bo tego od nas wymagacie,po prostu sama widzisz że facet nie dogada sie z kobietą i sa tylko same kłutnie więc czemu nie zyc osobno i spotykać sie tylko na sex,przecież faceci sa tacy źli i po co z nimi mieszkać?Nie lepiej jak facet nie wiazał sie nigdy z kobietą?do kobiety chodził by tylko uprawiać sex,nie sadzisz że to by było dużo lepsze rozwiązanie dla obojga?