Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana1919

Wypadające rzesy z lewej powieki:(

Polecane posty

czy jestes lekarzem zeby stwierdzic ze jestem chora? zdrowemu nie wypadają :o :)

Dziewczyny, kupcie jakieś odżywki do rzęs, popatrzcie na oceny użytkowniczek tutaj: http://wizaz.pl/kosmetyki/szukaj.php?sort=avgDSC&slowa=od%BFywka+do+rz%EAs&gdzie=produkty I używajcie jako podkład do tuszu. U Ciebie Marlboro to faktycznie nieciekawie wygląda, są mocno przerzedzone :( Ja z olejkiem wolę nie ryzykować, czytałam za dużo historii że po nim zaczęły wypadać... Widać zależy od rzęs jak na niego reagują, nie u każdego pomaga :o

wlosy mozna pomalowac, zreszta nie osiwieje tak z dnia na dzien. A rzesy odrastaja powoli...

Gość Załamana1919
A u mnie nawet obeszło sie bez niego..czasem sporadycznie wyskoczył mi jakiś syf czasem trzy ale po paru dniach znikaly..ale za to niedawno mi włosy jak głupie wypadały bo miałam taką manie codziennego mycia włosów i suszenia suszarką i suszara mi je skonczyła ..ale jakoś to ustało..a tu znowu to diabelstwo sie zaczeło:/:/

Gość Załamana1919
bellabellabe piszesz że u Marlboro rzęsy wyglądają nieciekawie gdybyś moje zobaczyła to aż byś sie przestraszyła..ja to sie boje ich nawet dotchnąć:(

mi tez wypadaly strasznie wlosy ale nagle przestaly... bylo to w okresie zimowo i wczesno-wiosennym, wiec chyba sie nie dziwie brakowalo im pewnie skladnikow odzywczych. Juz sie przyzyczailam ze zawsze musi byc cos nie tak... jesli dzis wieczorem wypadnie mi jakas rzesa z tego oka to przepłaczę całą noc

Gość Załamana1919
Czytałam kiedyś o tym że w okresie zimowym włosy bardziej wypadują..wtedy wszystkie fora przekopałam na ten temat.. a teraz co historia sie powtarza tyle że o rzęsy chodzi..i z tego co wyczytałam to ja mam chyba jakieś zapalenie brzegów powiek a właściwie powieki..bo zgadzają mi sie niektóre objawy zaczerwieniona i czasami opuchnięta powieka wypadanie rzęs i gorsze widzenie..matkoo boska:(:(

Gość Załamana1919
pokazałabym wam je ale nie mam aparatu bo brat zabrał ze sobą na wakacje:/ a aparatem w telefonie nie wiem czy coś bedzie widać bo to taki dziad..

musisz isc z tym do lekarza. To bedzie najpewniejszy sposob, bo tu na forum jeden mowi tak drugi inaczej i robi się mentlik w glowie.

Dziewczyny, polecam serum pobudzające wzrost rzęs Re-Activant Cils z L'Oreala. Ja to stosuję od listopada, do tej pory mam pół opakowania, jest mega wydajne, stosuję je na noc, zawsze miałam długie, ale teraz moje rzęsy się bardzo wzmocniły, zagęściły, nawet jeśli klika razy w tygodniu użyję zalotki, nie kruszą się i nie łamią. Wydatek ok. 60 zł, ale opłaca się, bo na baaaaaaaaaaaaaardzo długo wystarcza. Olej rycynowy stosowałam i powiem Wam szczerze, że może nie tyle, co rzęsy zaczęły wypadać, ale zrobiły się strasznie suche i łamliwe, także odradzam.

Na wypadające włosy to najlepsze są kosmetyki z rzepą, odór straszny, ale pomagają... Mi nie wypadało dużo, ale odkąd stosuj taki lotion z apteki to nie wypadają wcale no i szybciej rosną :) Od lutego urosły 12-13 cm :)

Gość Załamana1919
Musze sie pochwalić:D:D:Dnie wiem może ostatnio nie zauważyłam tych rzęsek lubb mi chyba "wykiełkowały"nowee przed chwilą stanełam przed lustrem by obejrzeć moją zmasakrowaną powieka patrze a tu 4 takie maluteńkie rzęski mi zaczynają rosnąć;D:D:D a to już cośśś:D:D:D

Gość żaneciaa
jak i wypadaja to doklej sobie kępki rzęs bedziesz miała po problemie hehe polecam z Donegala jak dlamnie idealne, tanie i wytrzymale.