Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normaniaa

Rany! dlaczego koleżanki moich i każdego chłopa kobiet TO JEBANE IDIOTKI?

Polecane posty

a kto by nie przysnął......................... To już nie ważne, Luśka pytała i to ona przysnęła ... o znowu śpi, ale ja już Jej nie budzę, bo znowu będzie płakała, że ją denerwuję.

" właśnie! lusie tylko ja mogę denerwować " Ike, chyba jednak niektualnbe, jak widzisz masz konkurencję :P Baobab, skoro zignorowałeś moje pytanie o dostępność zacienienia, to się nie dziw, ze na tym słońcu przysypiam ...

nic nie chcę mówić ale brum to generalnie wołać nie trzeba..............

"prędzej już bym się w zmywaniu naczyń odnalazł" wołać Brumkę? Ale było coś, o tym, że chętnie i ochoczo? Ja tak tylko napisałem, żeby podkreślić, jak bardzo temat jest mi odległy.

"Baobab, skoro zignorowałeś moje pytanie o dostępność zacienieni" Luśka, ja Ci po prostu luksusem nie chciałem świecić w oczy, a nie znam sposobu, na dyslokowanie mojego zacienienia w Twoje okoliczności przyrody.

" nic nie chcę mówić ale brum to generalnie wołać nie trzeba......." :D :D (ja jakby coś, to celowo mam te gaf i wpadki, bo przecież oficjalnie zazdroszczę MSowi, wiec się przygotowuję do zejścia z areny, z której będzie trzeba wiedzieć, kiedy zejść) ;-)

"ja Ci po prostu luksusem nie chciałem świecić w oczy , a nie znam sposobu, na dyslokowanie mojego zacienienia w Twoje okoliczności przyrody." A ściemniać to nie łaska?? :P

tam wyżej to oczywiście wiem, że chodzi o zejście ze sceny, ale okazję do gafy wykorzystałam Szkoda, bo myślałem, że chodzi o wejście na arenę, a konkretniej o "enter the arena" co by nieco światła rzuciło na lusiny gust muzyczny.

"nieco światła rzuciło na lusiny gust muzyczny." Przepraszam Cię bardzo, ale nie rozumiem. Enter the arena rzuciłoby Tobie jakieś światło na mój gust muzyczny??

Gość dlaczego nie założycie swojego
topicu wzajemnej adoracji, gdzie będziecie mogli się rozpływać nad swoją stylistyką i domniemaną stylistyką tylko rozwalacie komuś topic?

dlaczego nie założycie swojego topicu wzajemnej adoracji, gdzie będziecie mogli się rozpływać nad swoją stylistyką i domniemaną stylistyką tylko rozwalacie komuś topic? Nie przesadzaj pomarańczu, bo w końcu o czym ten topic był? Pierdoły jakieś i tyle.

Enter the arena rzuciłoby Tobie jakieś światło na mój gust muzyczny?? Tak właśnie by było

Gość pouuuui
Yeah ike i brum znowu rozpierdalaja topiki :O

:D:D:D widzicie luśka i cichy:D możecie przestać się starać :D i tak będzie na mnie:D

"Tak właśnie by było" Przejąłeś się pomarańczową krytyką i postanowiłeś być enigmatyczny oraz zwięzły? ;-)

"Tak właśnie by było" Przejąłeś się pomarańczową krytyką i postanowiłeś być enigmatyczny oraz zwięzły? Luśka, Twoja niewiedza, też rzuca sporo światła, i im bardziej rzuca, tym bardziej nam nie po drodze. W Ike może być potencjał.

W Ike może być potencjał. o nie cichy żadnego potencjału do ike nie wsadzisz:) ike ma męża :P

No nie wiem, Ike, na miłośniczę Osieckiej i Grechuty po pobieżnej lekturze Twoich postów raczej nie wyglądasz. Bardzie pasuje Rammstein

jak kulą w płot, cichy jak kulą w płot:)

ike jak kulą w płot, cichy jak kulą w płot No to chyba jako postronny wiem lepiej, jak wyglądasz po pobieżnej lekturze.

uratowało cię te "chyba" postronny phi wojny mi wytaczał i postronnego udaje.........

postronny phi wojny mi wytaczał i postronnego udaje......... I tak pisze miłośniczka chopinowskich nokturnów? No proszę Cię.

nie proś mnie cichy nic z tego nie będzie!

O wypraszam sobie, że rozwalam tematy. Starałam się dociec co i jak.

"no proszę cię" to taka przerzutka, żebyś sobie nie pomyślała, że się dałem "wkręcić".