Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwia1

Plamienia i ból podbrzusza i krzyza w 3 tyg ciąż-to moze byc poronienie?

Polecane posty

bardzo sie martwie bo jestem w poczatkowej ciązy,a mam bole w podbrzuszu i wydzieline raz brązowa,raz jasno rózowa jakby z domieszka krwi.Pani ginekolog jescze nie była w stanie zobaczyc malenstwa i martwie sie czy wszystko bedzie ok bo nastepna wizyta dopiero za 2 tyg. PROSZE POMOZCIE

Ja wczoraj bylam u gina i na usg nic nie zobaczyl. 2 testy potwierdzaja ciaze. Lekarz kazal przyjsc za tydzien na usg. Tez mam bole podbrzusza i bardzo delikatny sluz jasnobrazowy. Tez sie boje. No ale skoro wiecej osob tak ma, to moze nic takiego.

no u mnie bóle w podbrzuszu i plamienie potem przechodzące w krwawienie w 7 tyg zakończyło się poronieniem.

a nie masz luteiny? bierz magnez i oszczędzaj się, niestety, ale bardzo prawdopodobne jest poronienie :(

Gość aniak74
Najważniejsze jest dobre nastawienia, uwierz mi!!!!! jestem w 12 tygodniu ciąży.Zaczęło się jak u ciebie, jak byłam w 5 tygodniu od ostatniego dnia miesiączki, czyli 3 tydzień od zapłodnienia, strasznie bolał mnie brzuch , w nocy nie mogłam spać, plamiłam na ciemno brązowo później jasnobrązowo, trochę różowo. Nie było pęcherzyka przy becie 2280, lekarz stwierdził że to pozamaciczna, lub poroniłam, zmieniłam lekarza po trzech dniach ukazał się pęcherzyk ciążowy w 6 tyg(4 od zapłodnienia) plamiłam do 8 tygodnia. Brałam duphaston 2 xdziennie i spasmolinę, lub nospę. Co się okazało maleństwo w tym czasie się zagnieżdżało i stąd bóle i plamienia. Teraz jestem szczęśliwa nie muszę leżeć, a maluszek jest ruchliwy i rośnie. Więc nie zawsze jest źle uwierz mi!!! tym bardziej że dodam że jestem po 3 poronieniach, jak nie ma krwi czerwonej jest ok, leż i bierz leki a będzie dobrze.Powodzenia

Czy ja mam coś z oczami? Bo mam wrażenie, że jest jeszcze jeden twój temat - jak poronić. No chyba, że mi się wydaje, upał, te sprawy.

Gość aniak74
Macie rację też widzę ten wątek, takie dziewczyny to Bóg powinien ukarać. To inne płaczą , tracą bez jasnej przyczyny ciąże o ona chce usunąć!!!! masakra. Dziewczyno pomyśl trochę !!!

Moja koleżanka bardzo chciala mieć dziecko a po wizycie okazało się że przechodzi menopauze dodam że ma 29lat