Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka 17 nasti goratza od sło

mezczyźni wolicie kobiety od 170 w góre czy w dół?

Polecane posty

Gość sosssss jakiś Ty
ułomny kurduplu :O

misiunia młodzież tak ma :D:D o mamy fana długich nóżek :D:D

Gość eeeeetam.
Moja babcia miala 147 cm wzrostu,dziadek 190 ,przezyli razem ponad 50 lat,byli swietną parą.Nie wzrost tylko charakter.

boże ale chyba temat jest jasny ? :/ cieszcie sie że takie głupie jesteście :/

Gość misiunia123546
Dziewczyno trochę więcej luzu... jak rozumiem ty masz wiecej niż 170 i jesteś rozżalona że niewielu pisze że lubi wysokie... My kobiety tez możemy coś na ten temat powiedziec bo my mamy ileś cm i nasi facecie tez ileś... więc związki faktyczne są prawdziwym przykładem a nie lubie nie lubie podoba nie podoba...

Gość martzin
owszem:D:D moja dziewczyna ma nogi prawie do nieba :D❤️ wysokie kobiety są piękne, przynajmniej niektóre :P:D

Gość miruś1966
zlezy do czego jak do kopania po jadrach to wyzsze bo bardziej przyjemnie jest

Gość misiunia123546
Tak tak 100% wiem że bycie narwanym to prawo młodości ale sam temat mi się podoba... bo bezpośrednio mnie dotyczy

nie bo Wy kobiety jesteście głupie, i podajecie tysiące przykładów jak to fajnie jest być w Waszym wzroście, tak samo misiunia Ty to zrobiłaś :/ a póżniej jeszcze wyzywacie te innego wzrostu od Was :/ tak więc skończ i idź już stad :O

wysoka 17 :) mówiąc o kimś że jest głupi czy tępy pokazujesz jak duża jest twoja inteligencja :)

Gość martzin
autorko a ile masz wzrostu?:P:) jesli mozna spytac ...:P

ja tylko odpieram ataki :/ to Wy zaczełyście sie tutaj wtracać :/

Gość sosssss jakiś Ty
Oczywiście że wysokie są atrakcyjniejsze a to z prostej przyczyny jest ich po prostu mniej i są przez to pożądane.Oczywiście wysokie szczupłe,nie ma nic piękniejszego od długich nógJak jest jest jeszcze mądra i piękna to bajka.Kurdupli jest pełno a takie gazele mmmmm :)

179

wysoka 17 :) ok :):) ale i tak muszę od czasu do czasu wtrącić jakieś słowo :D już tak mam ;P:P

następna :/

Gość misiunia123546
Czy ja Ciebie wyzwałam? Stwierdziłam że jestes narwana, a moze nei jestes? Ja podałam mój przykład jestem niewysoka mój facet wysoki nie daję przykładów koleżanek ciotek kuzynek i innych tylko swój indywidualny. Mój facet jest skrajnie wysoki więc mógłby szukać bardzo wysokiej dziewczyny też go kiedyś o to pytałam powiedział że nie miał wysokiej i nie chce miec bo mu to nie odpowiada... Jego wybór A poza tym co ci przeszkadza? Faceci sami się wypowiadają i nikogo nikt stąd nei ma prawa wyrzucać dzieciaku

wysoka 17 widze że też do malutkich nie należysz :D

Gość mnie sie podobaja i niskie i
wysokie :) A moja laseczka ma 171cm i nie narzekam :D jest super zgrabna także szaleję za nią :D

a to sobie tu siedź :/

Gość misiunia123546
100% a ile Ty masz wzrostu?

Gość martzin
Jesteś o 1cm niższa od mojej:D:) Nie przejmuj się, niskie dziewczyny są święcie przekonane, że tylko one się podobają facetom :D A to nieprawda:) Wiadomo, jak gość ma 168cm wzrostu to raczej nie będzie chciał takiej wysokiej...:D ale jak ma z 20cm więcej to czemu nie :D

Gość sosssss jakiś Ty
Moja ukochana ma 175 cm, w szpilkach ponad180 jest super zgrabna i nie ma faceta aby się za nią nie obejrzał.Oczywiście ja też jestem wysoki mam 190cm więc idealnie pasujemy.

Gość sossssss jak się ciska
kurdupel zakompleksiony :D:D o rasowej modelce moze zapomniec, takze nie dziwię się że taki wściekły:D🖐️

Gość do wysokiej
jesli chcesz zeby sie kobiety nie wypowiadaly to idz na meskie forum. masz 17 lat i nie rozróżniasz meskiego od kobiecego? swoja droga jesli rzeczywiscie masz 179, to wspolczuje. mysle, ze do 175cm jest ok, pozniej to juz kalectwo. sama mam 167 i w zyciu bym sie z taka nie wymienila :O🖐️

Gość do wysokiej
a prawda jest taka, ze jesli facet ma 190, to lepiej zeby wzial sobie taka 180 niz zeby latał po miescie z kurduplem mierzacym 150. różne są wzrosty i różne gusta. kazda potwora znajdzie swojego adoratora 🖐️

Gość do "do wysokiej"
głupia rura jestes i do tego karłowata :D kalectwo to jest jak ludzie mają dwa metry :O a jak laska ma 180 nawet to co? kaleka z pieknymi, długimi nogami? :D nie znoszę tych kaczuszek zazdrosnych o zgrabne, długonogie kobiety :D zaraz bedzie, ze wcale nie sa zazdrosne bo wolą swoją mikroskopijność :D:D:D:D młehehe

Gość uhg
ja mam 162 i faceci sie za mna ogladaja jestem zgrabniutka i szczupła a mój chłopak kocha mnie na zabój i to mi wystarczy .. nie mam zadnych kaczych nóżek .. o gustach sie nie dyskutuje ...

Gość sosssss jakiś Ty
Dajmy na to Cichopek, za żadne skarby bym jej nie chciał :O