Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka 17 nasti goratza od sło

mezczyźni wolicie kobiety od 170 w góre czy w dół?

Polecane posty

Gość martzin
Do mam 175cm- bo masz kompleksy...moja dziewczyna jest od Ciebie wyższa o 5cm i zdanie innych o swoin wzroście ma gdzieś, jak idzie ulicą to jest dumna i blada :D mimo ze tez mijają ją co trochę duzo niżsi faceci :P wylecz kompleksy i wszystko będzie ok :)

Gość martzin
kahna26 pozdrawiam również🌼:)

Gość facet poniżej 180cm wzrostu
to dla mnie nie facet :O to oni powinni mieć kompleksy a nie wysokie kobietki :D

Gość woooooooowwwww
eee ja lubie niskie laseczki moga miec nawet 160 pare to sa takie kruszynki co mozna je przytulic i schowaja sie w ramionach chlopaka :D a jak ubiora szpilki to maja ponad 170 :D i raz niska raz wysoka taki zaje bisty wzroscik :D:D

Gość mam 175 cm
Mam kompleksy,nienawidze swojego wzrostu mimo,ze moj facet jest zachwycony. do wooowww wlasnie o to chodzi:),chce sie schowac w tlumie zaklada niskie buty,jak chce zeby ja zauważano moze byc duzo wyzsza,wysokie nie mają wyboru,taka jest prawda.

Gość martzin
przykre to trochę :O to moze wybierz się do psychologa , bo "nienawidzic " to ostre słowo, jak mozna tak siebie nie lubic? :/

Gość wooooooowwwww
175 nie przejmuj sie wzrostem :) wiesz kazda dziewczyna jest ladna na swoj sposob.. to z emi podobaja sie takie to nie znaczy ze wszystkim :) ja sam mam okolo 180 ponad ale sa faceci tego wzrostu ktorzy szukaja wysokiej dziewczyny aby pasowala do nich.. :) nie przejmuj sie :) wiele lasek by za ten wzrost cie zabilo :D hehe

Do "mam 175cm" -> nie byłoby lepiej pogodzić się z tym co się dostało tam z góry... żyłoby Ci się na pewno dużo przyjemniej... Wzrost ten jest dla Ciebie wadą, dla Twojego mężczyzny - Twoją zaletą. Przyjmij jego punkt widzenia i już... Moja siostra (13 lat) ma już około 175 cm wzrostu, ale żyje w domu gdzie nie dostrzega, że to jakieś dziwne... nie zaobserwowałam u niej żadnych kompleksów. Wstydzić się można cech, na które sami mamy wpływ, np. zaniedbane paznokcie :). Dziewczyno, głowa do góry! Pozdrawiam

Gość nie martw sie
ja mam 165 moja siostra ma 178 zazdroszcz ejej jak nie wiem co :X jak ubiore szpilki jestem prawie tego wzrostu.. ale.. chcialabym meic chociaz 170 :( kreci mnie branza modelingu wiesz te sprawy.. ale na wybiegi ani hosstingi nie mam szans bo jestem z niska :( fajne sa pieniadze z tego ale niestety... chcialabym byc troszke wyzsza.. chociaz te pare centymetrow ... czasem jak patrze w lustro wydaje mi sie ze mam nogi jak kaczucha :D takie krotkie :D a lejestem dosyc szczupla wiec to tak zle nie wyglada... sama chodze tylko w szpilkach i to po 10, 13 cm bo czuje ze wszyscy patrza na mnie z gory jak ide w baletkach :( ale nic nie zrobie niebylo mnie jak bozia wzrost dawala :D nic trzeba z tym zyc :)

Gość do mam 175 cm
dlaczego narzekasz?;/ ja mam 1.63 i wiele bym dala za taki wzrost zawsze marzylam zeby zostać modelką a tu nie moge , bo za niska jestem;/ ciesz się z tego co masz, Twoj wzrost jest idelany:)

Gość 169
Mężczyźni, czy 169 cm wzrostu to dla Was dużo czy mało?

Gość kljlkkkkkkkkkkk
up