Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka 17 nasti goratza od sło

mezczyźni wolicie kobiety od 170 w góre czy w dół?

Polecane posty

Gość do wysokiej
nie wiem dlaczego stwierdzasz, ze jestem zazdrosna pod jakims wzgledem? :P uwazam, ze 180 na kobiete to przesada, DUŻA przesada. tak wiec zajmij sie soba i nie twierdz, ze jestem zazdrosna kiedy nei jestem, bo wiem, ze niskie kobiety maja wieksze powodzenie u mezczyzn. ja wzrost mam średni. 2 metry to kalectwo u mezczyzny, nie spotkałam kobiety z takim wzrostem, 180 to za duzo u kobiety. jeszcze taka ubierze szpile i wyglada to okropnie. głupia ruro.

Gość jjjjjjjp;
e no 180 to faktycznie przesada troche ja sam mam 186 i jak by taka ubrała buty na obcasie to czuł bym sie nie mesko przy niej ...te nizsze tez maja pociagajace nogii

Gość mam 175 cm
Jestem szczupla,zgrabna,dlugie nogi i co z tego ,ze faceci oglądają sie za mną,mam to gdzieś.Ja sama nie czuję sie dobrze ze swoim wzrostem,wolalabym byc niższa .

Gość misiunia123546
To w takim razie wszyscy najlepsi koszykarze świata są kalekami? Bo mają powyżej 2m wzrostu buahahahaha

Gość martzin
Gość i juz się jakies kurduple
podają za wysokie i narzekają jak to im niby źle bo są wysokie...buhahah. juz ci wierzę krasnalu:D

Gość mam 175 cm
linki ok,ale wklej jakies gdzie one stoją obok facetow,nie wygląda to dobrze,ostatecznie ilu facetow ma 190 cm wzrostu,wiekszosc to kurduple:-o

Gość Ciekawe dlaczego tym niskim
kurkom typu Cichopek czy Glinka wydłuzajĄ nogi komputerowo zanim gazeta pojdzie do druku? no dlaczego? Bo dlugie nogi są piękne a panna o wzroscie 150cm nigdy nie będzie miała takich pieknych nog jak taka powyzej 170cm, koniec , KROPKA. :d

Gość jjjjjjjp;
a ja mam 160 ... i sram na was :D see ya

Gość mam 175 cm
do ciekawe szkoda tylko,ze mnostwo wysokich kobiet nie ma zgrabnych nog.Gowno prawda,ze jak wysoka to piekne nogi,to wszystko to genetyka,jak rodzice sa niezgrabni to dziecko te takie bedzie i niewazne czy niskie czy wysokie.

Gość jjjjjjjp;
a ja 180 .. i tez sram na was

Gość michelleeeee
To zależy od twarzy, nie od wzrostu...

Gość jjjjjjjp;
ja 120 i choy wam w dupe wszedzie wleze przynajmniej :D

Gość kahna26
Witam, jak czytam, że 180 cm wzrostu to zdecydowanie za dużo dla kobiety, to mi się nóż w kieszenie otwiera... Od kiedy to są jakieś granice wzrostu, może specjalna miarka (niczym tyczka w czasie II WŚ) - jeśli się nie mieścisz, to jesteś jakimś dziwolągiem... Baby, zastanówcie się czasem co piszecie. Sama mam 182 cm wzrostu i nie czuję się ani babochłopem, ani żadnym wybrykiem natury. Powiem, że nawet mi to pasuje. Mój wzrost jest wypadkową X i Y w naszej rodzinie (generalnie całą najbliższą familię mam powyżej 1,80m) - trzeba się cieszyć z tego co się ma. Najlepsze, że kompleksów nie mam i z chęcią ubieram nawet 12 cm szpile... Nikt mnie nie przekona, że to wygląda źle albo że nie podoba się facetom - już się o tym przekonałam... Nieważne ile ktoś ma wzrostu. Ważne jak się czuje w swoim ciele. Pozdrawiam :)

Gość akunamatata
"i juz się jakies kurduple " i co się jeżysz czyżby jakis kompleksik???? normalne, że wysocy faceci powyżej 1.90 wolą wyższe a Ci po 1.70 wolą niższe, bo to ładniej wygląda, ale ale jak miłosci przychodzi znienacka jak sraczka to każdy ma w doopce wzrost :p żałosne są osoby niskie, które plują na wysokie i odwrotnie, wam wszystkim zal dupcie sciska i pojezdzacie po sobie nawzajem hahaha

Gość j845rjf
kazdy tu pisze ze jest piekny cudowny jakos mi sie niechce w to wierzyc ;|

Gość akunamatata
kahna26 - mądra kobietka :):)

Gość akunamatata
jak dziewczyna ma załóżmy te 1.80 i jest np. gruba albo bardzo mocnej, grubej kosci to wygląda zle ;/ ale jak niska osoba też ma nadwagę badz krzywe nogi czy cokolwiek w ten deseń to tez nie wygląda dobrze i co do tego ma wzrost???

Gość martzin
Gość akunamatata
martzin - bardzo piękne kobiety :) ale tak jak napisałes o polskich panach tak i nie ma zbyt dużo takich kobietek w naszym kraju :)

Gość martzin
ojjj , nie mów, w Warszawie coraz więcej takich widuję, w szczególności w pobliżu agencji modelek :P :)

Gość akunamatata
baaa no w takim miejscu to się nie dziwie :P ale przyznaj, że czasami zawiesiłes oko na jakies niskiej koleżance :P :)

Gość martzin
Czy ja wiem... moze tak, ale tylko na jej twarz :P ale z niską nigdy się nie spotykałem, jeszcze się nie złożyło:) I chyba juz tak pozostanie :P

Gość akunamatata
no ale jak na ową spojrzałes to chyba niskie nie są aż tak szkaradne i na odwrót :):) the end :):)

N o właśnie... Każdy ma jakieś upodobania. Pan powyżej woli wysokie, inny będzie koneserem piękna w wersji mini :). Najważniejsze - być sobą i się tym cieszyć. Ja wybieram partnerów nie ze wzgledu na wzrost - wszyscy moim dotychczasowi byli niżsi i jakoś nie narzekałam (oni również). Choć nie ukrywam, że obecnie jestem wolna i chciałabym znaleźć jakiegoś wysokiego Pana, tak powyżej 195 cm. Czasem myślę, że to marzenie ściętej głowy, bo tacy wysocy często wybierają dużo niższe partnerki... Pożyjemy, zobaczymy...

Gość martzin
no tak, ale nie ukrywam, ze spodobała mi się jedynie z buzi, ciało miała nieciekawe , w szczególnosci nogi :P

Gość martzin
kahna26 na pewno i na Ciebie gdzieś tam czeka jakiś wysoki przystojniak :D;)🖐️

Gość mam 175 cm
kahna 26 masz racje,najwazniejsze to czuc sie dobrze we wlasnej skorze.Ja akurat mam gdzies czy podobam sie facetom,mam swojego,na szczescie bardzo wsyokiego,wiec chociaz przy nim czuję sie dobrze,ale na ulicy jednak nie.Poza ty nie znosze sytuacji gdy stoje w sklepie i obok meżczyzna pol glowy nizszy,czuję sie jak king kong i już.