Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzonaaa.

Samotność w piątek wieczór.

Polecane posty

No tak Linger:O....! Ale zawszeć to strata dla naszej grupy, a dla niektórych jej przedstawicieli szczególna!::P Aleee, czego sie nie robni w imie przyjaźni - niech jej Bogowie sprzyjają w tych posunięciach;)!

Seti na pewno o Was nie zapomni i będzie zaglądała, nawet jeśli polowanie zakończy się skutkiem idealnym, takim już "na zawsze". ;) :)

Koliberku:))),... róznych prac się juz imałem, były i lepsze i gorsze... . Nie ma znaczenia co sie robi, byle dawało to pieniądze niezbedne nam do zycia i satysfakcję z jej wykonywania (mam na mysli uznanie zlecających nam prace). Reszta, tzn. zaangazowanie, poświecenie itp'( tak nagmionnie używane pojęcia)sa tylko pochodnymi tych dwóch zasadniczych, wcześniej wymienionych funkcji, motywujących nas do pracy. Teraz nie mam przełożonych, nie mam zawistnych kolegów -mam tylko zlecających, i dopóki moje , nazwę je "wytwory" będą atrakcjne dla zlecających, doputy bedę tą pracę miał.:)

Linger.....!!!? Dlaczego piszesz " ..o Was"????:O Toć czujemy, że należysz do "NAS" i bardzo nam zalezy na tym!:)

Gość .....Binko....
Cze..;) Dziewczyny. To ja trzymam kciuki za Setus, moze bedzie miala duzo szczescia i Jej serducho trafi w dobre rece;) Buzka Seti😘;)

Łomatkoooooo:))) Ja tylko przypuszczam, że Settt poluje, nie róbmy z tego pewnika!!:))) Bo nas wyzabija tutaj wszystkich,.. co do jednego, jak tylko wróci..:P:P!

Gość .....Binko....
Niznudzony Mnie tez zabije?? NIEEEEEE ja jeszcze wszystkiego w zyciu nie widzialam ; (( Swiat jest kaki piekny.....;)

N, ja to jestem taki wolny ptak, do nikogo nie należę. ;) :D Ale napisałam, że na pewno Seti nie zapomni o Was, bo to, że o mnie nie zapomni, to ja już po prostu wiem. :P ;)

Gość .....Binko....
Koliberek ;* Dzieki za 🌻;)

No tak, wlazłaś Binko akurat miedzy mnie a Koliberka, gdy juz już miałem buziaka dostać:PP A czy Cię Sett zabije?? Hmmm? chyba nie...!?;) A teraz zmykam rowerkiem poszaleć, nadmiar.....energii wyładować, co by do nastepnego weekendu w zbożny i cnotliwy wieść żywot, by głupie mysli mnie nie nachodziły, ani pokusy nieprzyzwoite tym bardziej.:P 🖐️

No tak LInger:O:P.... zapomniałem o Twojej niezwykłej, wzorcowej bym powiedział, skromności;)! Masz rację:)) )))))))))))

Gość .....Binko....
Nieznudzony Juz raz pisalam---> ja nie laze:P tylko chodze:P chodze tak szybko ze nie masz ze mna szansy wygrac:D Nio.....rowerek, krotki rekawek i....:P;)

Gość Nieznudzony.....
😘❤️😘

Binko, zapomniałem, że "chodzisz", sorrki. Hmmm,..."łazi" mogło zbrzmieć trochę zbyt poufale. Zwykle, w bardziej swobodnej formie zwracam sie do kogoś, kogo bardziej znam, lub kogo uważam za "znajomego". Nie wszyscy jednak pozwalają na ten swobodny ton.:O Jeszcze raz przepraszam. Co do rywalizacji w szybkości poczynań,..to ustępuję pola, bo nie zwykłem wykorzystywać swojej przewagi, w tej, i innych dziedzinach.:)

"Na rowerku" było miło, wspaniałe powietrze z dala od głównych dróg, od samochodów, cisza aż dzwoniąca w uszach. Ptaki spokojnie siedzące na gałęziach niskich drzew lub wolno polatujące - pycha, ukojenie zupełne.:) I znowu jakas nostalgia za kimś, zkim mozna by kontemplowac ten stan, ktos kto byłby w pobliżu i też chciał to chłonąć. :)

Gość Nieznudzony.....
😘';)

Gość Nieznudzony.....
tesknie😘❤️😘

Może i przyjemne, jeżeli nostalgia ma trwać krótko, i ma szanse na rychłe jej ukojenie.;) W przeciwnym wypadku, jest to zmora zatruwająca zycie:P