Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nijaka1889

hiv

Polecane posty

wkręcasz sobie... wszystko sobie mozna wkręcic taka prawda.. wyluzuj.. zrob sobie wszelkie mozliwe badania to moze cie to uspokoi :o

ale przecież husky nawet nie wiesz czemu sie boje o hiv... poza tym bałam sie przed wzieciem sniegu... to nie od tego... nie przesadzaj, od tego mialam poparzone gardlo, popekane kubki smakowe, afty i przeziebienie bo to wyplukuje wszystkie witaminy z organizmu... a test nie wiem czy nie za wczesnie... bo przez oslabienie przeciwciala mogly sie nie wytworzyc...

poparzone gardlo? kubki smakowe?? kupuj ta amfe z zaufanych zrodel chociaż :P bo ci z zarówka dali widze :D

Husky :) Właśnie, autorko, nie masz HIV i nie wiem co mogę Ci jeszcze powiedzieć. Zawsze możesz liczyć na słowa otuchy z mojej strony, bowiem mam anielską cierpliwość ;)

Gość a o co chodzi z tym papierem?
a o co chodzi z tym papierem?

do 3 godzin? on tam byl moze gora 10 minut ;/ użyłam nie swojego papieru na dyskotece bo zrobilam siusiu i musialam nogi wytrzec, i przytknelam do cewki moczowej, ale dotknelo blon sluzowych... obrzydliwe ale prawdziwe, alkohol wylaczyl mi myslenie...

no ale nie tylko ja tam to bralam i wszyscy czuli sie swietnie pozniej... ale oni biora ciagle... moze organizm przyzwyczajony a u mnie bylaa dluuuga przerwa... a feta jame ustna atakuje w pierwszej kolejnosci... a ze wyplukala mi wit. wyszlam na dwor, zawialo i przeziebienie gotowe i tyle trwalo bo na maxa bylam oslabiona...

czarne glany wiem, znalazłam stary wątek i sobie przypomniałam Twoją cierpliwość :)

a skąd wiesz, ze tamta laska byla nosicielką? :o

"no ale nie tylko ja tam to bralam i wszyscy czuli sie swietnie pozniej... ale oni biora ciagle... moze organizm przyzwyczajony a u mnie bylaa dluuuga przerwa ... a feta jame ustna atakuje w pierwszej kolejnosci... a ze wyplukala mi wit. wyszlam na dwor, zawialo i przeziebienie gotowe i tyle trwalo bo na maxa bylam oslabiona..." Noooo otóż to!!! :) :) :)

nie wiem... tak samo co 2-ga osoba która boi się o hiv nie wie czy partner/partnerka była nosicielką... trzeba zakładać to najgorsze..

heh :P ja tam po amfie nigdy nic nie miałam z jama ustna o.O

no to przeciez ciagle mowie, ze tego przeziebienia ktore wystapilo po amfetaminie nie biore pod uwage w kwestii objawy... obawiam sie o to kilkudniowe wczesniejsze oslabienie, bol glowy, miesni itd... przed amfetamina, i boje sie ze jesli zaczely mi sie produkowac przeciwciala, to bialka juz nie bylo a przeciwcial wciaz za malo bo to oslabienie i organizm nie mial sily sie bronic i dlatego moge miec minusa mimo zakazenia, rozumiecie???

kurde, każdy reaguje inaczej. Może ktoś się napił Twojego piwa i złapałaś grzyba, który spowodował afty. Wiem, że cokolwiek Ci tu nie napiszemy to będziesz się bać, dopóki nie zobaczysz kolejnego negatywnego wyniku testu...

nie miałaś? moj kolega wyladowal w szpitalu z wezlami chlonnymi, inni maja cale jezyki postrzepione jakby im ktos nozem dziurawil... koncowki jezyka w plamach, jakby od poparzenia, to wszystko snieg niestety...

Gość Vellamorus
Autorko. Jeśli chcesz mieć pewność na sto procent to udaj się po skierowanie na badanie obecności Rna hiv. To badanie akurat da Ci pewność na sto procent. Zasada jest taka przy ryzykownych sytuacjach(w tym też ryzykownych zachowaniach seksualnych ale jeśli nie o nich mowa to-)musi zajść kontakt organizmu z np krwią ale taki jaki wiązać się będzie z wniknięciem wirusa do ustroju. Np krew na otwartą ranę. Itd itp. Badanie jak wyżej da Ci pewność. Testy przeciwciał owszem ale obecność Rna napewno.Nie ma co się rozwodzić nad rozmaitych objawami,porównywać jest z opisami objawów klinicznych po infekcji,okienkiem serologicznym itd itp to wszystko może ale być nie musi tym o czym myślisz.Mnie wydaje się osobiście,że to czysty przypadek z tymi objawami i że jesteś zdrowa.Pozdrawiam i tylko spokojnie z tym.

moj chlopak kiedys mial to samo, po fecie zawsze byl przeziebiony, mial taki sam jezyk jak ja... jakbym nie znala osobiscie takich samych przypadkow po fecie to bym sie bala, a tak o to sie nie martwie... martwie sie o to, ze przez to ze bralam fete bylam tak oslabiona ze dostalam falszywego minusa... czasami zdarza sie tez tak ze wirus sie chowa i bial;ko tez nie jest wykrywalne...a przeciwcial musi byc odpowiednia ilosc, a jak bylam oslabiona to ich nie wytwarzalam..

Rna hiv jest za drogie... skierowania nikt mi nie da... mieszkam w malej miejscowosci... no wiem, krew na rane, wydzielina na blone sluzowa..

nijaka.. ale ja przyjmuje to wszystko donosowo, a nie doustnie :D:P zmiencie dealera. daje wam amfe żarówką. po w miare czystej amfie nic takiego sie nie powinno dziac! nigdy nikt z moich znajomych nie mial zadnych akcji z buzią :o

no teraz dodają wiecej smieci do tego niz to warte... wlasnie, w miare czysta... ja pilam bo nie chcialam wciagac.. i przestan mnie straszyc ze to nie od sniegu bo umre zarazz ;P

ok nijaka, co ja się tam znam.. wkoncu tylko chemie studiowałam nie? :P

ok, w takim razie nic co sie ze mna stalo po fecie nie bylo od fety, a od tego ze mam hiv... o to chodzilo husky? dzieki za rozmowe.

no wiadomo, czas sie przygotowac na plusa. Najlatwiej powiedziec, pojdziesz na test, to bedziesz wiedziec.. ehhhhhhhh :(

kotek :D zle mnie zrozumiałas. to co miałas z gardlem i jezykiem było jak najbardziej od fety, ale dlatego bo ktos wam sprzedaje amfetamine z żarówką... czyli ze zmielonym szkłem. już kumacz? ja nigdy z żarówą nie brałam.. więc problemów z gardłem nie miałam :D