Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Walker

Sex fotka,dlaczego kobiety dawają tam swoje nagie fotki?

Polecane posty

Nie ukrywam że mnie ciekawi powód dla którego kobiety dawają tam swoje nagie fotki,zazwyczaj z logicznych powodów nie pokazują twarzy tylko swoje wdzięki lub na odwrót,o ile pokazują tam swoją twarz to jest zrozumiałe ale jak pokazują tylko swoje ciało i wdzięki to nie bardzo rozumiem czemu to robią,czasami jeszcze piszą że szukają prawdziwej szczerej miłości,zawsze mi sie wydawało ze kobiety są bardziej wstydliwe od facetów i bardzo dbają o to żeby ich nagość była tajemnicą,a na sex fotce widać zupełnie coś innego,moje wnioski są takie że po prostu ich to podnieca jak faceci sie na nich gapia i robią sobie dobrze ale z drugiej strony z tego co wiem kobiety zazwyczaj mogły by sie czuć poniżone że facet widzi w nich tylko ciało,wiec znów sie pogubiłem,wiec zapytam wprost,co kieruje wami że wstawiacie swoje fotki ze swoimi wdziękami na widok publiczny?Ponieca was to czy chcecie się po prostu jakość dowartościować?Z góry dzięki za odpowiedzi

są zakompleksione i szukają potwierdzenia swojej atrakcyjności? chcą aby ktoś uznał je za atrakcyjne? ja osobiście nie wrzucam nigdzie nagich fotek, po co? lubię swoje ciało (nie mówię, że to idealne ciało itd, ale nie narzekam) mojemu mężowi się podoba i wystarczy innym kij do tego jak wyglądają moje cycki itd ;]

Gość pixi @ dixi
wcale nie są zakompleksione. faceci tego oczekują to kobiety tak robią, proste jak drut. gdyby na świecie panowała równość społeczna i nie trzeba byłoby walczyć o miejsce do spania, bezpieczne miejsce i strawę to kobiety miałyby głęboko w poważaniu facetów i oni sami to wiedzą dlatego miejsce kobiet w społeczeństwie jest takie jakie jest i tak ciężko się przebić tym cwanszym kobietkom. także walker nie pierdol głupot idz spać frajerze bo aż żal.pl dupę ściska.

Gość pixi @ dixi
i nie dawają, skarbie. Dawać to można na tacę.

pixi @ dixi-Nie pójdę spać,a frajera to poszukaj sobie w domu a na pewno znajdziesz Ale wiele tych kobiet jest już męzatek i sa już matkami,wiec dla mnie dziwne że lubią jak facet podziwia ich wdzięki,przecież maja od tego mezów

Gość ciiisza
dziś byłam na imprezie i..:O było przykre jak ktoś patrzył sie na mój biust a nie np w oczy nie czułam sie przez to atrakcyjniejsza, więc ja na pewno nie chciałabym by moje nagie foto było gdzieś w necie może nie trafiłam w temat, ale jakiś niesmak czuje po dzisiejszym wieczorze

Gość pixi @ dixi
nie trzymam frajerów w domu, taka głupia nie jestem :) A tobie sugeruję porządny rozbieg i zrobić baranka, z uśmiechem na twarzy. nie pozdrawiam :)

Gość czarna dupa
takie samo pytanie dlaczego mężczyźni podziwiają inne jak mają od tego żony ?

Gość czarna dupa
Zdaje Ci się

czarny tyłek-być może,ale nadal nie wiem czemu kobiety pokazuja obcym facetom swoje wdzięki,przecież nie maja z tego kasy ani żadnych korzyści,jedynie to chyba to ze ich to podnieca,ale nie wiem czy was podnieca to jak setki panów robią sobie dobrze patrząc na was.

aha, no to ta jest wiarygodna w takim sensie, ze te osoby naprawde istnieja w kazdym razie nawiazujac do tematu... przyznam sie, ze kiedys mialam konto na zbiorniku i wstawialam tam gole foty jako, ze nieakceptuje swojego ciala, a wtedy bardzo mnie to budowalo, kiedy faceci pisali, ze im sie podobam teraz moze tego nie zaluje, bo po prostu glupia bylam, ale czuje pewien niesmak. wcale to mi nie poprawilo samooceny na dluzsza mete. z obecnej perspektywy zaobserwowalam tylko, ze swiat staje sie co raz bardziej wulgarny i wrecz ohydny (mam na mysli to, ze ci faceci byli oblesni tak naprawde).

Gość czarna dupa
no ja też tego nie rozumiem, bez sensu. ale niestety zawsze istnieje coś, co napędza podaż

Gość Mama wieśniaczka
lubię to...tak sobie radzę z napięciem :)

Gość pixi @ dixi
a widzieliście tych facetów i ich fiutki? i te minki.... faceci to kurwiarze i dlatego świat schodzi na psy. Pisałeś kiedyś walker, coś o humanitaryzmie o tym, że kara śmierci zastąpiła dożywocie a czy twoja główka makówka pokalała się kiedyś myślunkiem dlaczego tak jest? Myslisz tylko o dupach, wyjdź poza ten rejon.... To ci powiem czemu tak jest, na tym zbija się mamone, skarbie bo tylko kasa i seks - coś co wprawia w drżenie męskie serca liczy się na tym świecie stricte patriarchalnym więc nie rżnij głupa i nie rób z siebie prostaka większego niż jesteś. Co nam po trupach... nic już kiedyś kościół wpadł na ten pomysł i królom i wysoko postawionym zezwalał na więcej niż motłochowi, teraz tę funkcję przejęło prawo gdyż prawo jest jak płot, żmija się prześlizgnie, tygrys przeskoczy a bydło się nie rozjedzie. To tyle w temacie

pixi @ dixi facetów nie oglądam,a co do seksu to ja nie wydaje na niego ani grosza,internet mam nie z powodu dziewczyn ale przydaje się,gdyby nie net to na pewnoiwiecej facetów goniło by za laskami,a tak wola sobie w necie poogladać,zrobić co zrobić i kiec spokój,dzieki temu mogę sie trzymac z dala od kobiet

Gość czarna dupa
ale to naprawdę śmieszne, widzieliście kobietę, która robi sobie dobrze pod zdjęcia facetów :/ przecież to chore

a tak w ogóle dlaczego autorze zamiast smacznie spać użerasz się z 'głupimi babami'? :classic_cool:

anomaIia bo facetów podnieca to że jakas laska patrzy na jego fiutka a jak jeszcze go skąmentuje i wysoko oceni to cieszy sie jak dziecko,zobacz ile na kafe faceci wstawają swoje fiuty do oceny,każdy wasz post go nakreca

anomaIia uzeram się bo zawsze cos nowego mozna sie dowiedzieć,np ty mnie pozytywnie zaskoczyłaś jako kobieta,napisałaś że nie chcesz faceta i wybierasz samotne zycie a masturbacja zadowala cie seksualnie w 100%,pierwszy eaz słyszałem taki tekst od kobiety,przeważnie to nie umiecie żyć bez zwiazku i szkacie dysperacko,większość kobiet za cel w życiu obiera sobie szukanie meża,a ty nie,i tu masz u mnie dużego + :classic_cool:

anomaIia no właśnie tego nie wiem i dlatego pytam,ty kjestes kobietą i odpowiedz mi czy ty byś wstawila tam swoje nagie fotki?A jesli tak to czy by cie to podniecało

Gość pixi @ dixi
czarna dupko... ale to nie o to chodzi, tu chodzi o to że żądza rodzi żądze i na tym zbija się kapitał. ktoś za tym stoi i kręci wielkie lody a motłoch tapla sie w swoich uzależnieniach i rozbuchanych potrzebach. Poniekąd walker uświadomił mi że ma racje, mi też facet tak generalnie nie jest do niczego potrzebny oprócz wiadomo czego. facet ma dwie role wobec kobiet, zapłodnić kobietę i od czasu do czasu rozładować jej napięcie seksualne. Inne role sa sztucznie wytworzone przez twór zwany społeczeństwem zęby zachować jako taki porządek. A że ludzimi najłatwiej się manipuluje kiedy są zajęci zaspakajaniem swoich urojonych potrzeb oraz żądz wpaja sie im takie różne zbędne i fałszywe potrzeby jak chęć podobania, akceptacji i inne pierdoły.

"ty kjestes kobietą i odpowiedz mi czy ty byś wstawila tam swoje nagie fotki?A jesli tak to czy by cie to podniecało " nie, bo oglądaliby je jacyś obleśni, obślinieni napaleńcy :o poza tym to moja intymność i nie wyobrażam sobie jej sprzedawać za jakieś pozytywne komentarze jakichś gości trzepiących pod moje foty :o:o

anomaIia-Właśnie ten sposób myślenia skłonił mnie do tego żeby zadać to pytanie,ja właśnie myślałem że kobiety myślą tak jak ty,tez sie dziwię że kobietom to nie przeszkadza że jacyś buchaje trzepią sobie na ich wdziekach,tym bardziej że nie które maja mężów i dzieci,tylko powiedz mi dlaczego to robią?

a skąd mam wiedzieć, czemu to robią? ja w ogóle nie rozumiem kobiet :D

" Inne role sa sztucznie wytworzone przez twór zwany społeczeństwem" walnęłaś/eś tym tekstem jak łysy o beton :o kto niby sztucznie stworzył społeczeństwo? ono samo się wytworzyło, ponieważ naturalne jest właśnie tworzenie się więzi między jednostkami ludzkimi i współpraca w celu zaspokojenia swoich potrzeb. przecież nawet zwierzęta żyją w społecznościach i pełnią role grupowe.