Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Walker

Sex fotka,dlaczego kobiety dawają tam swoje nagie fotki?

Polecane posty

anomaIia nie wszystkie,zwierzęta tworzą stado tylko wtedy kiedy sie im to opłaca,przykładowo wielkie samce niedźwiedzi Gryzzli żyja samotnie bo stado im sie po prostu nie opłaca,sami umieją zapolować i sie obronić a w stadzie to musieli by się dzielić i bronić słabszych,do samic wracaja tylko wtedy jak jest okres godowy

Gość pixi @ dixi
społeczeństwo to też sztuczny twór.

nie mówię o wszystkich, ale większość zwierząt ma jakieś tam życie społeczne. nawet takie mrówki mają. a najbliższe nam małpy z reguły żyją w stadach. ale to nie topik zoologiczny :P

anomaIia a nie prawda,duże samce goryli tez żyją samotnie,po prostu mrówkom sie opłaca tworzyć stado ale dużym gorylom już nie Idę spać,dobranoc wszystkim

pchyba masz na myśli państwo, a nie społeczeństwo - ale to 2 ZUPEŁNIE RÓŻNE sprawy. chociaż część myślicieli uważała, że państwo ma swoje źródło w naturze człowieka. zresztą w ogóle nie wiem co ma być 'sztucznego' w społeczeństwie, społeczeństwo tworzą ludzie i to oni ustalają reguły nim rządzące. czy to jest 'sztuczne'? nie, to jest zgodne z ludzką wolą i ludzką naturą. co w tym niby jest 'sztucznego'?

"anomaIia a nie prawda,duże samce goryli tez żyją samotnie,po prostu mrówkom sie opłaca tworzyć stado ale dużym gorylom już nie " no to akurat jest ściśle związane z tym, że duże zwierzęta potrzebują więcej pokarmu od tych małych, więc o ile nie są roślinożerne - każde powinno mieć swoje terytorium łowieckie, żeby mogło przeżyć. człowiek sam produkuje sobie żywność, a taki niedźwiedź to raczej sobie nic nie wyhoduje i nie zasadzi w ogródku :P

Gość pixi @ dixi
wiem co mam na myśli. Dobranoc

Ale ja nadal nic ciekawego o kobietach sie nie dowiedzałem,wiec ponawaim pytanie,dlaczego kobiety to robią?

Gość inna znaczy jaka
bo tumanom trzeba to łopatologicznie tłumaczyć. A dlaczego ty prowokujesz? Z tych samych powodów kobiety TO robią tuamnku.

inna znaczy jaka-widzę że ciebie kulutra osobista nie obąwiazuje,ale nie ważne,cham będzie chamem na wieki wieków,amen

Gość inna znaczy jaka
dlaczego nie obowiązuje? Ależ obowiązuje ale jak ktoś czegoś nie rozumie, prostych sformułowań i pyta o wyjaśnienie czegoś czego sam jest udziałem i w dodatku twierdzi że nie rozumie tego mechanizmu to jest zwykłym tumanem. Amen.

inna znaczy jaka-Być może jestem tumanem,ale właśnie z tego powodu pytam,lepiej być głupim przez 5 minut i zapytać,niz nie pytać wcale i być głupim przez całe życie

Gość inna znaczy jaka
poza tym faceci znacznie szybciej i chętniej pokazują kobietom swoje penisy, robią to nawet w środkach komunikacji miejskiej. Często widuję facetów w pociągach lub autobusach onanizujących się na oczach publicznych a czy widział ktoś kobietę publicznie robiącą sobie dobrze? I kto tu jest kurwiarzem za darmo sprzedającym swoją intymność. Prostytutki chociaż biorą za to pieniądze.

Gość inna znaczy jaka
nie być może tylko na pewno.

Gość inna znaczy jaka
kolego wyżej, sam jesteś szmatą, tzw wycierusem. facet, który sika pod płotem na oczach świata w świetle obowiązującego prawa zasługuje na mandat za takie zachowanie, pokaż mi gdzie sikają i nikogo to nie dziwi? chyba u ciebie w domu i w slamsach, w których mieszkasz od urodzenia wiec nie dziwi mnie twoje nastawienie i tok rozumowania. Nie ma rzeczy świętych dziecino, są tylko światli, którzy rozumieją i bezdennie głupi, do których ty się zaliczasz ze swoim małym fiutkiem i jeszcze mniejszym rozumkiem. chuj twoich kolegów w twoja dupę :)

właściwie w ten temacie tylko jeden post cos wnósł do tematu napisała go "Fajnie" która sie przyznała do tego że to robiła i powiedzała dlaczego,przypomnimy ten post: Fajnie aha, no to ta jest wiarygodna w takim sensie, ze te osoby naprawde istnieja w kazdym razie nawiazujac do tematu... przyznam sie, ze kiedys mialam konto na zbiorniku i wstawialam tam gole foty jako, ze nieakceptuje swojego ciala, a wtedy bardzo mnie to budowalo, kiedy faceci pisali, ze im sie podobam teraz moze tego nie zaluje, bo po prostu glupia bylam, ale czuje pewien niesmak. wcale to mi nie poprawilo samooceny na dluzsza mete. z obecnej perspektywy zaobserwowalam tylko, ze swiat staje sie co raz bardziej wulgarny i wrecz ohydny (mam na mysli to, ze ci faceci byli oblesni tak naprawde).

Gość inna znaczy cham pospolity
jeden post, który zrozumialeś.

inna znaczy cham pospolity-No tak bo ja jestem głupi,a ty mądra bo na pewno sama stwierdziłaś i inaczej być nie może.

w samej rzeczy walker.

Też tak myślałem,kiedyś pewny człowiek myślał że jest ptakiem i nie dopuszczał innej możliwości,skończyło się to dla niego tragicznie...

Walker czy tym kimś był mężczyzna ? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

jabańcu idz wyruchaj owce, przejdzie ci ;)

waker... tak się zastawiam, czy ty masz rozdwojenie jaźni?

Nie ważna jest płeć,ważne jest to że jak ktoś myśli że tak jest to wcale nie musi tak być.

A dlaczego tak sądzisz,co skłoniło cie do takiej tezy?

jebańcu... nie mam zamiaru cię słuchać, możesz co najwyżej zlizać ślady po moich stopach - o ile ci pozwolę.

czytaj ze zrozumieniem, tępaku.

ale nie ma potrzeby żebyś publicznie się do tego przyznawał. Trochę godności i honoru :)