Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeetam

stereogramy-potraficie zobaczyc???:) złudzenia i inne

Polecane posty

Anyżówka - zgadazam się z Tobą. Ja też od małego oglądałam takie obrazki, miałam takie książki" Magiczne oko" o tam było dużo tego.

Alesandro - no to bardzo dziwne, że na jednym widzisz a na innych nie. Aż niemożliwe. Jak załapałeś o co chodzi to powienieneś widzieć wszystkie.

Gość allasandro
załapałam :D:D jestem Kobieta :) hm sprostowanie - jakos sie nauczyłam ale tego ptaka z samego poczatku nie widze , widze juz wszystkie Wasze :) sa piękne :)))))) ale tego ptaka nie umiem dostrzec ;/

Gość szkoda że nie umiem
a mnie nic nie wychodzi...

Gość allasandro
widze widze widze :))))))) jupiiiiii :) tyle sie produkowałam a był ten ptak taki nieciekawy :D ale juz widze ale Wam dziekuje - to jest piekne :) kiedys jak byłam mala to tez trafiła mi sie taka ksiazka le zapomnialam o tym w ogóle a moja technika to ; patrze, po chwili tak jakby rozdwajam wzrok i czekam i sie wyłania obrazek :) ale na poczatku nic nie widzialam, kompletnie, myslalam ze sciemniacie :D

Ja nic nie widze:( może mam jakąś wade wzroku:(

Gość allasandro
nie nie, nie poddawaj sie ja jeszcze 20 min temu tez nic nie widzialam, skup sie, nie szukaj po obrazku, tylko patrz w jedno miejsce a potem tak "rozmaż", tak rozdwój wzrok, troche jak byś robił zeza :D i powinno ci sie pokazac ja sie nauczyłam na tym bo wczesniej tez nic nie wiedzialam :) http://www.hidden-3d.com/index.php?id=gallery&pk=187

allasandro - na tym ostatnim nie ma nic ukrytego, tylko ci faceci stają się trójwymiarowi, tylko trzeba popatrzeć odwrotnie, niż zazwyczaj, tzn. skupić wzrok przed monitorem, a nie za nim.

Allesandro - na tych co nie umiesz zobaczyć przeważnie nic nie ma, tylko niektóre elementy są trójwymiarowe. Na tym ostatnim co dałaś np też nic nie ma tylko widać jakby te koniczynki rosły naprawdę, tak do góry :) I przepraszam za błąd płci :) Fajne te obrazki co dałyście. Mi sie to podoba :) http://hidden-3d.com/index.php?id=gallery&pk=97

Gość eeeeeetam
super jest ten biegnacy kon:):)

są jakieś programy do tworzenia stereogramów - pewnie sobie ściągnęła :)

Gość udało się!11
pierwszy raz coś zobaczyłam :D z pierwszej wypowiedzi na drugim linku są dwa te niby ptaki :P zajebiste to jest :)

Gość trzeba się wpatrzyć
w rysunek :) zajebiste są te stereogramy :D takie 3d, rewelacja.