Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesteśmy za czy przeciw

* * * Gay Euro Pride - W-wa * * *

Polecane posty

Gość jesteśmy za czy przeciw

Sonda ZA czy PRZECIW

Gość u9898hihihi
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!! ruchajmy sie w tylki !!!!!!!!! buahahahahahha!!!!!!!!!

Gość jestesmy wszyscy tacy sami
TAK

Gość A CO TO ZA RÓŻNIACA
RUCHAĆ SIĘ W TYŁKI CZY CIPKĘ ??? SEKS JEST SEKSEM !!!

Gość Przeciw

Gość sxxxx
KAŻDY MA PRAWO ROBIĆ CO CHCE. TYLKO ŻEBY Z TYMI SWOIMI PPOGLĄDAMI NIE WPIERDALALI SIĘ W ŻYCIE ZWYKŁYCH LUDZI.

Gość jakich ZWYKŁYCH LUDZI
KAŻDY Z NAS JEST W JAKIMŚ STOPNIU POPIERDOLONYM CZŁOWIEKIEM. WŁASNIE DOBRZE, NIECH LUDZIE ZOBACZĄ, ŻE TACY LUDZIE ISTNIEJĄ I SĄ BARDZO LICZNI. NA GAY PRIDE PRZYBYŁO 8 TYS LUDZI. UCZCIE SIĘ TOLERANCJI OD INNYCH PAŃSTW, BO JESTEŚMY W TYLE.

Gość Przeciw
tak to pomieszkaj sobie dziś w centrum to ciekawe czy nadal będziesz za... cały dzień spierdolili mi, zakorkowane wszystko i jeszcze te mordy drą... ponadto niech oni w końcu zaczną być tolerancji wobec przekonań innych ludzi bo to co teraz się dzieje to istna HETREOFOBIA . Przykład idzie od nich ale to norma że oni tylko wymagają a nic nie starają się zrobić by "korzystnie" być postrzeganym. A argumenty za tym by nikomu się do łózka nie wpierdalać.... no w tym wypadku to oni się z tym "łóżkiem" wpierdalają normalnym warszawiakom, zmuszając do choćby biernego uczestnictwa.

Gość meszugene
przeciw - ciasno ci szmaciarzu? :classic_cool:

Gość LILIANAAA
no proszę same pedały się odezwały, idźcie się pierdolić w końcu to wasz dzień :D

Gość meszugene
ja klikam z platformy nr 2 wam pozostaje jedynie tasowac sie pod relacje z parady :D 🖐️))

Gość to w takim razie idź i kliknij
sobie kolegę obok, po prawej stronie :D

Gość meszugene
boli was widok kochajacych sie par, co zgorzkniałe melepety? :D:D 🖐️))

bez policji byscie inaczej spiewali :D daj wolne policji na ten jeden dzien :D:D to by was 15 osob przepedzilo cioteczki z 15 cm bicepsem:D

Gość meszugene
ale ty jestes nielogiczny zgorzknialy przy oddawaniu stoltza moze byc ktos kto cierpi na chroniczna obstrukcje, jak prezesik pisu :D 🖐️ gejom kupka przychodzi gładko :D

Gość to już wiem czemu od Kaczki
tak śmierdzi

Gość kochajacych sie par?
para: grupa złożona z dwóch dopełniających się elementów. dwa osobniki, płci odmiennej więc o czym ty pedale piszesz?

Gość meszugene
wawcia, a pamietasz jak obsrałes sie przy wymianie fotek? :D samotny zgorzkniały dziadyga :D

przeciez malo sie nie posikalas jak zaproponowalem wymiane od razu meila rzucilas :D:D nie wiem co ty szukasz meza na sile czy zony ?? dupa jest od srania a nie od jebania zapamietaj to sobie :) ps. meszugene jej nie bierzcie na powaznie to dziecko zawsze bredzi :)

Gość meszugene
to takie charakterystyczne dla zgorzkniałego elektoratu pis - nienawidzic kazda odmiennosc, wszystkim wcisnac na oczy moher siedza zamknieci w czterech ścianach, bojac sie wyjsc na ulice, a i tak im ciagle kurwa ciasno :D:D 🖐️)))

Gość meszugene
Hej hej. Impreza się skończyła a ja miałam pełne usta roboty. Właśnie stasowałam ostatniemu ze wszystkich gości na platformie nr 2:D I mam wątpliwości czy to byli geje...))

skoncz z tym tekstem o moherach bo ci sie plyta chyba zaciela:D po prostu normalni ludzie nigdy nie beda popierac takiego gowna a to ze akceptuja takie pseudo parady to i tak juz duzy sukces :)

meszu teraz hop po dopalacze albo do dilera po piguly i jedziesz w miasto kilka klubow juz na ciebie czeka :D:D :D udanej zabawy ty rozwinieta jednostka:D:D

Gość meszugene
wawcia podalam ci maila frajerze, zeby ci udowodnić ze jestes niczym wiecej jak tylko forumowym szpetnym z pyska trollem okupujacym forume dla kobiet :D jesli chodzi o obsciskiwanie sie gejów, zauwaz stary dziadu ze tak zachowuja sie głownie młodzi ludzie, twój czas dobiega konca swoje uprzedzenia zabierzesz wkrotce do trumny, o ile bedzie cie na nia stac, bezrobotny moherku :D