Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesteśmy za czy przeciw

* * * Gay Euro Pride - W-wa * * *

Polecane posty

ale juz widze sie denerwujesz przeciez nie dawno zakonczyla sie twoja parada rownosci wiec czemu sie nie cieszysz tylko dazysz do klotni:) :) bezrobotna to mozesz byc co najwyzej ty karierowiczko od 7 bolesci

Gość taaa bo to pewnie sami
starzy ludzie stali pod platformami i krzyczeli: PEDAŁY WYPIERDALAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stary czy młody każdy normalny brzydzi się zboczeniem i tyle w tym temacie

Gość bluefąfel
to ty nie na czasie jesteś bo w ostatnim czasie widziałam kilka par i męskich i żeńskich obściskujących się i całujących w mieście raczej niezbyt przyjaznie do tego nastawionym, działo się to w samym centrum i nikt się specjalnie nie dziwił , czasy i ludzie się zmieniają a co najlepsze tych dwóch mężczyzn było dobrze po trzydziestce nie żadne małolaty :D

Gość meszugene
biedne rozgoryczone zgorzkniałe niekochane moherki :D kupcie sobie chociaz kotka, zeby samotnosc nie doskwierała tak okrutnie tylko pamietajcie - kotkom nie pakuje si e w dupe, to ze prezes tak robi nie oznacza ze tak wolno :o 🖐️))

biedne rozgoryczone zgorzkniałe niekochane moherki kupcie sobie chociaz kotka, zeby samotnosc nie doskwierała tak okrutnie tylko pamietajcie - kotkom nie pakuje si e w d**e, to ze prezes tak robi nie oznacza ze tak wolno boze co za zalosc:D :D stac cie czasami naprawde na wiecej. juz lepiej bys nie pisala jak masz sie osmieszac.

Gość adonissa z kielc.
geje i lesbijki sa cool!!!!! oby nam sie dobrze zylo wy mohery!!!

Gość meszugene
mozecie im naskoczyc brudasy moherowe :D policja dała wszechpolaczkom po łapach prądem i skamlając uciekli do domków :D 🖐️))

Gość meszugene
jakie moher musi miec ciezkie życie - ciagle wszedzie widzi zagrozenia nie dosc tego, z racji zaawansowanego wieku wkrotce przyjdzie mu zdechnać a wtedy Pan Bóg powie "czy nie stawiałes sie wyzej ode mnie, dzielac ludzi na lepszych i gorszych?" i do kotła buahahhahahhahahhaha :D 🖐️))) chrześcijanie

Gość meszugene
ciasno ci na forumiku dla kobiet? :D 🖐️))

Gość co oni wam przeszkadzają
ja lubię na nich patrzeć przynajmniej jest kolorowo :)

ja tam na nich sram :D ale lubie powqrviac tych co tak zaciekle walcza o prawa tej mniejszosci :D:D mialobyc ich 70 tys potem mowili ze jest ich 2 miliony w Polsce:D:D co oni bredza:D to ze w wekend polowa na mazowieckiej i jasnej to cwele to nie znaczy ze pol kraju od razu :D

Gość meszugene
wawcia zadaj sobie pytanie, zanim podejmiesz kolejna nieudolna probe prowokacji, kto by sie liczyl ze zdaniem schorowanego, zakompleksionego, rozgoryczonego, samotnego starego idioty ktory przesiaduje 24h na dobe na babskim forume? :D

Gość poprawna empatyczka
niech się bzykają jak chcą i gdzie chcą, ale nie muszą ogłaszać temu całemu światu, a np dziś w tvn24 był taki cwaniaczek mulat, gej oczywiście co się uważał ze lepszego że niby bardziej tolerancyjny, wyśmiewał się z profesora który jest hetero i w ogóle cwaniaczył ciołek jeden. a poza tym jak można być gejem i wierzyć w Boga a tym bardziej w jego nauczanie? skoro oni odbiegają od tego?

wawcia zadaj sobie pytanie, zanim podejmiesz kolejna nieudolna probe prowokacji, kto by sie liczyl ze zdaniem schorowanego, zakompleksionego, rozgoryczonego, samotnego starego idioty ktory przesiaduje 24h na dobe na babskim forume? o czym ty bredziesz:D

Gość poprawna empatyczka
nic nie mam do nich, ale po co się koorva przebierają za baby czy na odwrót? to jest wręcz aseksualne :O

Gość meszugene
wyglada na to, ze Pan Bóg jest bardziej lewicowy :D to by wyjasniało czemu pisuarom ciagle wiatr w oczy :D ja to jednego nie rozumiem tylko.. ta partia PiS to powstala chyba z jakichs Bozych odrzutów, wyjatkowo nieudane ludzkie stworzenia :D przypomne jak wygladają bo do człowieka im bardzo daleko :D http://www.youtube.com/watch?v=KYv_eN-Fn6E

Gość serużonka
a ja nienawidzę gejów, wyjebałabym nawet starszemu i większemu ode mnie a potem umyła rękę w spirytusie żeby mi nie jebała tą gejowską spermą i gównem ;/ nie mam szacunku, takich ludzi powinno się likwidować NA ODSTRZAŁ!!!!

Gość mobra
niech sobie manifestują. Tylko aby zostawili za sobą porządek zamiast wydeptanej sciezki wandalizmu, wszyscy przyjeżdżają aby pomanifestować, narobić burdy i zostawiają zniszczone miasto. Wandalizm niech zostawiaja u siebie w swoich miejscowościach. Piróg dzisiaj wypowiedzial sie, że Bóg stworzył heteroseksualistów, homoseksualisów (...). Zgadzam się z nim, tak naprawdę nie wiadomo, co zawierają (ły) pozostale ewangelie gnostyczne, ktore kosciół odrzucil. Pozostaly tylko te, gloszace , ze związek stanowi kobieta i mężczyzna. Pozwólmy im być, bo im wiekszy zakaz tym większy protest i manifestacja. Tylko niepotrzebnie domagają się praw posiadania dziecka... Tutaj juz mam bardziej konserwatywne poglady. Zaznaczam, ze jestem osobnikiem nieskazitelnie heteroseksualnym.

Gość pan mietek z centrum miasta
moi drodzy a ja mam 43 lata, dość dobrą pracę ale ciężką i mam rodzinę oczywiście i przyznam się wam: raz stałem w pociągu w korytarzu i opierałem się o otwarte okno. podszedł do mnie facet i dziwnie się gapił, spytał która godzina, miły był aż za bardzo, ocierał się o mnie ale raczej nieświadomie. potem odszedł. mi zachciało się do toalety więc poszedłem i zauważyłam w przedziale dalej jak siedział ten gość obok jakiegoś innego faceta i przytulali się do siebie, byli sami w przedziale jak sobie pomyślałem że ten pedał mnie dotykał to miałem ochotę się umyć cały ;/ byłem "brudny", tak się czułem.

Gość meszugene
tak tak wawcia, czujesz juz zapaszek siarki? przyzwyczajaj sie do niego pseudokatolu :D dla takich jak ty, miejsce jest w ostatnim piekielnym kregu :D 🖐️)) buahahhaha

Gość meszugene
pan mietek z centrum - wawcia zaloguj sie :D 🖐️)))

mialobyc was 70 tys :D:D tchorzyki:D co ty z tym katole sie uparlas:D:D jestem ateista ale normalnym a nie jakims degeneratem :D ty milujaca pokoj istoto co sie tak denerwujesz:D:D nie ukuli cie na paradzie ?

Gość serużonka
gejom i lesbijkom to się powinno obcinać odpowiednio: chuje i pochwy :O to się im odechce ;/ aha i zakaz ukazywania uczuć na mieście

Gość .,.,.
Nie życzę im źle, niech się kochają z kim chcą, mieszkają z kim chcą i będą szczęśliwi. Mało tego, niech sobie będą moimi sąsiadami, czy współpracownikami - do większości nie mam uprzedzeń. Ale po.pierdalanie tych przebierańców po ulicach jest chore, nienormalnie i powinno być zakazane :( Jakjakikolwiek rząd mógł do tego dopuścić? Ci na paradzie to nie są normalni, kulturalni ludzie kochający inaczej tylko jakieś zwierzęta w rui 🖐️ o właśnie. Może teraz kolej na zoofili? :classic_cool: W końcu oni też mają prawo afiszować się ze swoimi przekonaniami! Oni KOCHAJĄ! Dlaczego facet spółkujący z kozą, albo baba z psem mają czuć się nietolerowani? :( Komor się rozpędza 🖐️ ale im bardziej się rozpędzi tym mocniej kiedyś przypie.rdoli w ścianę 🖐️ A argumenty o mocherkach są śmieszne, nie każdy kto nie toleruje zboczeń jest za Kaczorem :( ale jakby nie patrzeć gdyby wygrał nie pozwoliłby na to "coś" co nazywa się euroPRIDE (??) :)

Gość Belinda:)
Podpisuję się pod tym całą sobą ;) ale obawiam się że i takie argumenty nie dotrą co do niektórych.

Gość meszugene
a ja sie pytam dlaczego w kwestii zwiazków partnerskich ma sie wypowiadac samotny prezesik swoje skrywane pedalstwo odreagowujacy na biednym kocie???

a ja sie pytam dlaczego w kwestii zwiazków partnerskich ma sie wypowiadac samotny prezesik swoje skrywane pedalstwo odreagowujacy na biednym kocie ??? najpierw odpowiedz na pytanie czemu ciagle obrazasz innych a potem mowisz ze ludzie sa zacofani to moze w koncu ktos na forum zwroci na ciebie uwage. masz meza ? masz dzieci??