Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesteśmy za czy przeciw

* * * Gay Euro Pride - W-wa * * *

Polecane posty

Gość kafe prześmiewca
Co wy pieprzycie. Przecież polska to kraj, gdzie faszyści przejęli władzę i ich homofobowe bojówki regularnie dokonują publicznego nabijania na pal biednych homoseksualistów - każdy dziennikarz Gazety Wyborczej ci to powie :classic_cool:

był w gazecie wywiad z gejem, zdarzył się wypadek, jeden z nich zginął pod kołami samochodu, nieszczęście. Kochał tego chłopaka, a w szpitalu nawet mu nie pozwolili zobaczyć go, dlatego jeśli juz tacy ludzie są, więc niech mają też swoje ludzkie prawa.

Gość meszugene
promile to ty ci wyżarły mózg :D na szczescie wasze homofobiczne wypociny z dupy to juz kwakanie zza grobu w odróżnieniu od ciebie żabka ja nie przyszłam sie tu dokształcac bo odebrałam solidne wykształcenie nie tesknie tez za godzinami wychowawczymi zeby wdawac sie w debate homoseksualizm za i przeciw powiem tak - cywilizowany świat juz wybrał, polska wciaz jest jego ogonem, przez takie wsteczne matoły z wscieklizna macicy jak ty no ale to sie zmienia :) 🖐️)) pozdrawiam wszystkich paradujących 🌻

Gość fgsgfgd
co innego kochać kogoś a co innego obmacywać się po klejnotach w miejscu gdzie jest wiele ludzi, nieważne czy facet facetowi czy kobieta facetowi czy facet kozłu. :o

Gość kafe prześmiewca
Tak... grunt to powyzywać oponentów od homofobów, a następnie oprzeć swoją argumentację "bo przecież świat tak wybrał". :-D Tak, grunt to moc argumentacji i przeświadczenie o własnej wyższości :classic_cool:

...odmawia sie pedałom praw do odwiedzania bliskiej osoby w szpitalu... Gdzie i kiedy???

Gość a kto się obmacuje po
klejnotach? Na tej paradzie to oni idą, krzyczą, czasem tańczą, są ubrani w średnio gustowne kolorowe stroje. O żadnym seksie na platformach, nagości czy obmacywaniu się po klejnotach mowy nie ma. Coś podobnego zdarzyło się bodajże w Niemczech podczas podobnej parady: był to incydent, a nie norma, organizatorzy stanowczo odcięli się od tego incydentu i przeprosili, a sprawcy zostali ukarani (chyba grzywną, ale głowy nie dam). Jeśli sam fakt iścia w kolorowej koszulce i postulowania prawa do dziedziczeni jest dla Was zbyt gorszący, to mam wątpliwości kto jest naprawdę zboczony.

blondynie, wystarczy "zakombinowac"... poza tym w gazecie zawsze wywlekane sa na wierz takie sprawy. Przeciez to sa kryptokomunisci. Tak naprawde wszystko zalezy od zyczliwosci personelu. Pewnie, ze to neiludzkie, ale jezeli lekarz bedzi ehomofobem zaden papierek Go nie przekona. Powie, ze stan zdrowia nie pozwala na wizyte i juz. powiem tak - cywilizowany świat juz wybrał, polska wciaz jest jego ogonem, przez takie wsteczne matoły z wscieklizna macicy jak ty ---> powiem tak: Holandia juz wybrala- niekaralnosc wspolzycia z dziecmi obnizyl sie do 12 lat. Czyli jezeli poklocisz sie ze swoja corka, uczeszczajaca do 6 klasy podstawowki, bedzie sie Ona mogla z powodzeniem wprowadzic w ramach protestu do goscia w wieku Twojego ojca, a Ty nie bedziesz miala na to zadnego wplywu. Uwazasz, ze wszystko co zagraniczne jest dobre? w odróżnieniu od ciebie żabka ja nie przyszłam sie tu dokształcac bo odebrałam solidne wykształcenie ---> skoro tak, jestes najlepszym przykladem na to, ze nawet wyksztalcenie nic nie da, jezeli nie wyniesie sie dobrych wzorcow i wychowania z domu. Tytul mgr nie pomoze, gdy w domu nie nauczyli, ze kazdemu nalezy sie szacunek, ze nie wolno wyzywac. Szczere wspolczucie. I koniecznie wybierz sie do spowiedzi. Powiedzialas juz hipokrytko ksiedzu o swoich sklonnosciach bi???

Gość oczywiście że za
meszugene - ciekawa/y osobowość z Ciebie ;) życzę miłego weekendu

Gość kafe prześmiewca
@bmblondyn Ty podobno za Korwinem jesteś i kupujesz wybiórczą? :-D

blondyn.. takie zycie. To co opisales tez mi sie nie podoba, ale chcesz legalizacji malzenstw, adopcji dzieci przez homo? Po przeciez to postuluja na paradzie???

po kilku "próbach" prasowych, włącznie z niszowym Naszym Dziennikiem, jedyną cywilizowaną gazetą jest Gazeta Wyborcza, niestety, taka jest prawda.....

Gość fgsgfgd
meszugene to prowokator, więc traktujcie go z przymróżeniem oka. albo nie bo prowokacje są lepsze gdy mniej ludzi jest tego świadomych :D

aż tak bardzo nie w temacie, po prostu, przeczytałem, ten pierwszy najważniejszy transparent, o związkach partnerskich. Co do używania nazwy małżeństwo, czy adopcja dzieci, to jestem przeciwny, ze względu na dobro dziecka, mam na myśli szkołę, podwórko....