Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesteśmy za czy przeciw

* * * Gay Euro Pride - W-wa * * *

Polecane posty

Gość meszugene
wawcia, ja nie szukam zainteresowania na forume dla garkotluków bo wiem doskonale jakie "partie" tu przesiadują :D

migasz sie od odpowiedzi zreszta nie pierwszy raz :) wiesz przepowiednie takie jakie ty o innych uskuteczniasz to domena katolow wlasnie :D:D ty kryptokatolu:D:D

Gość .,.,.
meszugene - jakby nie patrzeć to też tu siedzisz :classic_cool: 🖐️

Gość meszugene
jestem zerem

Gość meszugene
jestem biseksualistą

Gość meszugene
jestem pederastą

Gość meszugene
wawcia a co takie zainteresowanie moja osoba? :classic_cool: poczułeś drugą młodośc? :classic_cool:

podszyw 🖐️ meszugene, wez sobie na zatrzymanie, szanujmy nawzajem swoje poglady. Pretendujesz do bycia nowoczesnym, tymczasem jak kargul i pawlak masz w glowe zapchana stereotypami i ogolnieniami. Czy to, ze nie chce ogladac lizacych sie homo, lesbijek z pomalowanymi farba cyckami szufladkuje mnie w przedbiegach, i oznacza ze ejsem moherem? Wez Ty kurde czlowieku ksiazke jakas do reki, a nie przesiaduj na forum 🖐️ Zal mi Ciebie.

Gość meszugene
jakimi stereotypami? sondaze jasno pokazały, kto głosował na kaczynskiego przypomne ze byli to w wiekszosci ludzie w mocno podeszłym wieku, z wykształceniem najczesciej podstawowym oraz bezrobotni 🖐️

Gość meszugene
zabka a co tak razi? bo nie rozumiem

co mnie razie w kwestii parady czy Twoich wypowiedzi??? No jasne, ze wiadomo kto glosowal na kaczynskiego, wies i absolwenci jedynie szkol podstawowych, ale czy to upowiaznia Ciebie do obrazania kogokolwiek? Do pisania, ze kaczyski obraca swojego kota ??? :o Poki co jemu nik niczego nie "udowodnil", a do penetracji obcych tylkow na razie otwarcie przyznales sie Ty sam :O

Gość dsgsdfg
" A CO TO ZA RÓŻNIACA RUCHAĆ SIĘ W TYŁKI CZY C*PKĘ ??? SEKS JEST SEKSEM !!!" pokażę to mojej dziewczynie. dzięki :D

Gość meszugene
w kwestii parady, co cie razi?

Gość meszugene
zabcia, ja jakby nie mam czym penetrowac obcych tyłków, a strapony mnie nie kręcą :D 🖐️))

Gość zakaz pedałowania

Razi mnie obnoszenie sie ze swoje sexualnoscia. Ja jestem hetero, i idac ulica nie trzymam nawet za tylek mojego faceta, bo rozumiem, ze np. osoby starsze moze to razic, nie mowiac o bieganiu w stringach, wkladaniu sobie dloni w majtki, obmacywaniu, czy lizaniu po ciele- czyli tym, co wyprawiaja niektorzy uczestnicy parady. Uprawiajmy sex jak chcemy, z kim i gdzie chcemy- ale moze zostawmy to dla siebie, hmm?

Gość meszugene
ostatnio moja znajoma byla w szpitalu po paru dniach dzwonila z placzem ze juz nie wytrzyma, ze w te upały dziadki chodza po korytarzu z wywalonymi na wierzch fajfusami i zero krępacji to jest dopiero niezły widok, co? a mnie sie wydaje, ze te starsze osoby nie tyle razi seksualnosc, co raczej młodosc i milosc a uprzedzenia nie biora sie znikad - sa wynikiem braków w edukacji, zobacz ze ludziom z solidnym wykształceniem nagosc i seksualnosc nie przeszkadzaja dlatego gardze tym motłochem ktory dzieli ludzi na równych i równiejszych nie umiac przy tym spojrzec na siebie samego krytycznym okiem hołote trzeba kształcić - do szkół a nie do urn :D 🖐️))

:O ja mam solidne wyksztalcenie, i szczerze mowiac razi mnie widok golej meskiej dupy w stringach w samo poludnie na rondzie de Gaulle'a :O po drugie- od dziadka starego, pewnie juz ze skleroza wymagasz, aby konrolowal swoj ubior, i to, czy nie opadly mu gatki w szpitalu bez klimy, gdy ma On na 90 lat? Tak? to gin :D Nic w Tobie empatii. A to, czy staruszkom przeszkadza milosc, czy po prostu lizanie sie po przystankach mlodych bojowek gimnazjalistow- to juz do tego tutaj nie dojdziemy. Poza tym, kazdemu staruszkowie moze przeszkadzac co innego, a Tobie nic do tego. Mamy demokracje. Natomiast takie gorszace zachowania jakie mozemy zaobserwowac na paradzie sa niesmaczne, i tyle. Kropka.

Gość przeciw ponieważ to już terror
hmoseksualizmu. Tak jak koleżanka powyżej: jestem całkowicie za ich wyborami życiowymi i nie mam uprzedzeń (choć przyznam, że ciężko mi zaakceptować maksymalne, zniewieściałe "cioty", przepraszam ale ciężko). Jednak to co wyprawiają na tych paradach, to heteryków by za to zamknięto i postawiono im zarzut gorszenia, nieobyczajnego wybryku, czy czegoś takiego, w zależności od prawodawstwa danego kraju. A oni mogą się publicznie obleśnie całować, a nawet wsadzać sobie w tyłek na ulicy i ciągnąć druta! (mąż widział takie coś na paradzie zagranicznej). I spróbuj o nich coś powiedzieć, to jeszcze przed sąd trafisz. W Polsce na szczęście jeszcze tego nie ma, ale za granicą to każdy się boi choćby zająknąć, i tylko uśmiechałby się głupio, nawet gdyby mu gej fiutem przed twarzą machał, tak się boją. Więc: TAK dla zwykłych ludzi, którzy chcą po prostu żyć w spokoju i spotykać się z tolerancją, NIE dla agresywnych zboczeńców, których pełno na tych paradach.

Gość meszugene
aha zabcia, ciekawa logika sie kierujesz mamy demokracje ale nie dla pedałów i lesbijek? :D ech obłudne moherki

A czy Ty wiesz, jakie zalozenia ma demokracja??? Watpie. Czy ja im bronie byc w zwiazku? NIE. Mieszkac razem? NIE. Uprawiac sex? NIE. Trzymac sie za raczki "na ulicy"? NIE. Nie chce tylko ogladac ich gorszacych poczynan w miejscu publicznym, np na Nowym swiecie, gdzie pojde w sobotnie popoludnie na lody z malym dzieckiem. I tyle.

Gość .,.,.
"uprzedzenia nie biora sie znikad - sa wynikiem braków w edukacji" - w takim razie Ty masz kolosalne braki w edukacji 🖐️ nie tolerujesz katolików, zwolenników kaczyńskiego, normalnych ludzi, których rażą dewiacje nie mówiąc już o biednych staruszkach :classic_cool:

Gość przeciw ponieważ to już terr
meszugene - jesteś chyba dość nierozgarniętą osobą, która ma pewne trudności z właściwym przyswajaniem słowa pisanego i w dodatku posługuje się stereotypami. Nie jestem żadną mocherką, nie znoszę Kaczyńskiego, nie jestem nawet wierząca. Nikt tu nie napisał: geje i lesbijki do gazu. Ludzie się wypowiadają konkretnie na temat parad. Uważasz, że przez goliznę, obscenę i agresywne demonstrowanie seksualności wyraża się poglądy? Pomijając fakt, że orientacja seksualna to nie pogląd (ja nie mam potrzeby manifestować na ulicy z kim sypiam). Naprawdę tak uważasz? Uważasz, że trzeba był kołtunem, żeby nie mieć potrzeby oglądać 2 nagich całujących się z języczkiem facetów?

Gość meszugene
żabka ..jednym z przywilejów demokracji jest to, ze mozemy miec w dupie czy ci sie to podoba czy nie :D mały czlowieczku o ciasnym rozumku :D 🖐️))

demokracja demokracja ale nie musi wiekszosc ogladac dymajacyhc sie pedziow ty chyba nie rozumeisz znaczenia pewnych slow wiec dlatego wszyscy zlewaja cie tutaj na forum. jestes wierna kopia shatyna tylko z cyckami a moze i tych nie posiadassz dlatego tak szczekasz ciagle.