Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znawca znam temat

Planuje tak zrobić kobiecie ale sie obawiam

Polecane posty

Gość znawca znam temat

planuje włożyc palca w tyłek kobiecie z mysla o tym by potem sprobowac analu.. ale obawiam sie, ze jak wyjde palca to bedzie on smierdział kupą i mnie to obrzydzi :( co myslicie?

Gość krzyżaczek
nie wąchaj palca..pozdrawiam

Gość znawca znam temat
podsnoze

Gość lalalala23.........
wspolny prysznic przed,delikatne mycie pupki a pozniej juz sama przyjemnosc :*

jak cię brzydzi to że możesz "się pobrudzić" to chyba nie powinieneś się za anal brać jeszcze do dziewczyny nabierzesz obrzydzenia.

Gość znawca znam temat
hmm .. bo wiecie, z duupy generalnie zawsze smierdzi gównem jak sie samemu lekko po tyłku pomacasz , tzn. po rowie.. to zawsze czuć kupsko wiec sie obawiam, ze wloze jej paluszka i bedzie mi palec gównem smierdziec i mnie obrzydzenie wezmie :/

Gość on25...
a nie umiesz z nia najpierw o tym pogadać ? może sie skuci na lewatywe przed i po problemie. pogadaj, unikniesz strzelenia w pysk jak trafisz w inną dziurkę.

Gość xftghkfxjxgjxfk
Niektorzy robią lewatywę, mozesz uprzedzic dziewczynę o swoich zamiarach, jesli bedzie za, na pewno się przygotuje, tzn.będzie umyta po wypróżnieniu lub po lewatywie.

Gość xftghkfxjxgjxfk
Acha i jeśli dbasz o higienę i często się myjesz mydłem, wcale nie czuć kupą w miejscu odbytu. Niektórzy zawsze się tam myją po załatwienu, np. w bidecie, fajna sprawa.

Gość ssssssssssssssss
a może byś się jej najpierw spytał o zdanie, czy możesz włożyć jej tam palca? Co jak co, ale odbyt jest bardzo intymnym miejscem, i nie każdy chce żeby ktokolwiek go dotykał... Poza tym, może ją to zaboleć :O gdyby mnie mój facet włozył nagle palca w odbyt, to nie ręczyłabym za siebie :O

znawca znam temat skoro ci tam śmierdzi to współczuje twojej kobiecie.... Ja pierdole ludzie mycie nie zabija !!!!! Zdecydowanie przy analu może się zdążyć że się [pobrudzisz ale wiesz od tego jest łazienka i mydło. Ale jak widać to dla ciebie dość abstrakcyjny temat.... A swoją drogą skoro się tak strasznie brzydzisz to... co cię do analu ciągnie???

Gość znawca znam temat
ja sobie codzienneiw kłądam palca i dla mnie to jest przyjemne, a najprzyjemniejszy jest ten zapaszek jak wącham potem palucha, a jak do tgo jestem głodny to i ślinka mi pocieknie

Gość znawca tematuuu
boje sie ze wloze jej palca w dupe i po prostu ten paluch bedzie mi gownem smierdzia.. czy to takie dziwne? tego ze jak wloze jej mojego pena a potem zobacze na nim czarne nestle to tez jakos mi chujowo ale po prostu tylko i wylacznie DLA DOSWIADCZENIA chce sprobowac analu to raz.. i dwa, ze kobieta dajaca zapakowac sie w anal w stu% oddaje sie facetowi.. dla faceta to wspaniale uczucie, czuje sie jej absolutnym władcą i panem

znawco bije sie że twoje pobudki choć nie bez racji mogą spowodować że nie będzie to dla niej zbyt miłe przeżycie. A co do tego że się pobrudzisz to zawsze możesz użyć gumy a po drugie jak ci pisałem jak masz taki problem to nie dorosłeś do tego i nie zabieraj się. Jak byś tą dziewczynę kochał pożądał czy chociaż naprawdę szanował to nie miał byś takiego płytkiego problemu że "sie pobrudzisz" Tak to się czasem zdarza że się pobrudzisz ale potem bierzesz i idziesz się umyć i po problemie.

Gość znawca tematuuu
oj no chlopie, przeciez nie jestem jakims gnojem.. w zyciu bym sie jakos bardzo nie speszył albo na nia pogniewal ze moj penis by sie pobrudził... ja to rozumie, tak tylko domniemam, ze moze byc taka akcja i wtedy moze sie zrobic lekko niezrecznie bo np ona moze sie zle poczuc.. jesli chodzi o "pobrudzenie" to juz mam za soba krwią.. kochalismy sie podczas okresu i moj penis, a robilismy to bez gumki wtedy byl w polowie jakis taki ciemno czerwony od krwi

znawca więc w czym problem? A to że ona się może poczuć niezręcznie to masz jak w banku :D Dla ego też wiele kobiet unika tego rodzaju współżycia a to już od ciebie zależy jak to rozegrasz żeby ona sie z tym źle nie czuła.

Gość Malfredo
Przed powąchaniem wcześniej go obliż ty, lub daj go do oblizania dziewczynie, wtedy nie będzie śmierdział

Gość allasandro
kurwa co za palant ...