Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem n9iepewna

Fisting - probowal ktos ?

Polecane posty

rozmiar 6....6,5 ....a dalej to już będzie problem

fev widziałaś kiedyś dłoń większą od główki dziecka? Jednak myślę że to nie kwestia rozmiarów a psychiki i nastawienia "smarowania" może też czasu zabawy no i chyba jednak w tym wypadku ilości wypitego alkoholu. Ni i co oczywiste twojej tolerancji na ból jego akceptacji i czy sam w sobie sprawia ci przyjemność czy cię paraliżuje bo w tym drugim wypadku wątpię żeby ci się udało i żeby było to dla ciebie przyjemne. Zresztą możesz to łatwo sprawdzić używając własnej dłoni ;)

mysliciel mam, nie dość że drobną dłoń, to do tego jeszcze smukłą, noszę rękawiczki 6,5 w rozmiarze na długość palców ...ale na tęgość tylko 6:( ...co do dziecka.....to byłam mocno nacięta podczas porodu a mimo tego dzieciak mi utknął.....ośmiu chłopa stało mi nade mną w klinice na sali porodowej i mieli nie lada problem...bo ja mam wąską dupę...a takie dupy nie nadają się do rodzenia dzieci...:(... za to nacięcie dodatkowo pięknie pękło jak rozdzierająca sie szmata... wtedy.....mam najniższy wskaźnik rozpiętości bioder...30:(....poniżej tej wartości robi się cesarki... zatem moja własna dłoń wejdzie bo w obwodzie ma tyle co średni chu.j:)...a męska dłoń ni chu chu:(...nawet na oliwkę.... a to przez to że jestem w rozmiarze 34:(....i żeby było śmieszniej...żaden ze mnie chudzielec:)

Gość dupekkk
Fascynujace... :D Do tej porty fisting mnie nie krecil za bardzo ale przy nastepnej okazji pocwicze. To chyba nie ostateczny cel sie liczy , tznzeby "wcisnac" , tylko sama "droga" do tego celu :) Czyli rozciaganie , praca, lekki bol, moze nawet lekki strach itd... Mysle tez ze lizanie lechtuni przy jendoczesnym cirpliwym rozszerzaniem cipki dajacym uczucie maksymalnego wypelnienia moze byc ciekawe dla niektorych kobiet...

prawie wszystkim kobietom od rozmiaru 38-40 generalnie wchodzi cała męska dłoń...:P

Fev, to chyba niekoniecznie zawsze tak jest. Rozmiar cipki nie zawsze zależy od rozmiaru całości. Powiedziałabym nawet, że nie zależy w ogóle. Ja jestem całkiem spora, co prawda fistingu jeszcze nie próbowałam, ale generalnie jestem dość ciasna.

ale w większości tak własnie jest... witaj Perwerko👄:)

fev z tymi rozmiarami to mnie trochę rozwaliłaś :( nic nie rozumiem nie wiem dalej jaką masz dłoń a co dokładnie znaczy wskaźnik bioder na polskie??? Ale z tymi wymiarami to mnie coś kłamiesz moja żona ma rozmiar gdzieś tak 32 a w biodrach 76. Więc coś bujasz :D

No być może :) Nie próbowałam to nie wiem. Zdaje się, że niezbyt to popularne praktyki, bo brak głosów osób, które mają to doświadczenie za sobą :)

Perwersja nawet nie wiesz w jakim tkwisz błedzie...:):):)....o wiele częstsze niż ci sie wydaje.....wiem bo pytałam facetów:):):)

Więc dlaczego wszyscy siedzą cicho? Z perspektywy faceta to ja to już znam. Chciałabym poznać z perspektywy kobiety, bo wiem, że mnie to czeka w najbliższym czasie :D

Gość 17.5cm
Rączka zmieści się jednej pani na 5, statystycznie. Szczupła męska dłoń, umiejętenie wkładana. Jestem w tym dobry:)

statystycznie to 4/5 paniom....:D

wszystkie siedzą cicho bo boją się przyznać że mieści im się coś więcej poza chu,jem:P

Gość 17.5cm
Tylko dziurka zasadnicza. Uwierzcie, że moja ocena jest bliższa prawdzie, niż 4/5.

przeleć te kobiety które rodziły i.....zobaczysz jak to jest:D

Gość 17.5cm
Żadna z pań nie zdradzała zainteresowania fistingiem analnym. Chociaż sam seks analny im odpowiadał.

myśliciel.... widziałam takie rzeczy:) jak facet wkładał....ale one były większe ode mnie.....całe większe....

Gość 17.5cm
Mam w tych sprawach spore doświadczenie. Przypuszczałem, że chcecie się czegoś dowiedzieć. Ale widzę, że raczej Tylko powymądrzać.

17.5cm i tu jest ciekawa sprawa....to faceci chcą by kobiety ich posuwały swoimi dłoniami i stopami:P idę ...no już idę po te zakupy....uch...błeee

Gość 17.5cm
Dla tzw. przeciętnej kobiety to jednak sport ekstremalny.

Gość 17.5cm
Perwersjo, to kto komu ma robić dobrze?

Gość 17.5cm
Prawdopodobnie w ogóle ich tu nie ma:)

Na to pytanie wcale nie jest tak łatwo odpowiedzieć :D Ale w kwestii formalnej to jego dłoń ma wylądować w mojej pupie, ewentualnie dłoń innej kobiety, bo oboje się obawiamy, że jego będzie za duża.

Gość 17.5cm
Nie polecam z męską grabą, można zafundowac sobie niezłą kontuzję. A tego się łatwo nie leczy. vaginalnie już doświaczyłas?