Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta żyjące bez seksu

Brak seksu w związku - jakie skutki?

Polecane posty

Gość no to sie naczytalam
Dominik1000 hahha, taaaa, cos Ci sie pomylilo

Wiem że prawda cię boli ale tak niestety jest, że kobiety z każdym pójdą do łóżka. Nie potrzebują do tego żadnych uczuć. Tylko dla nas mężczyzn najważniejsza jest ta całą otoczka, oprócz samego stosunku. Dlatego my nigdy nie zdradzamy , a wy kobiety wszystkie się puszczacie. Sama dajesz tego najlepszy przykład, pisząc że pewnie nie dawałeś rady. Kobiety cały czas prezentują żenujący poziom inteligencji.

Gość no to sie naczytalam
gratulacje ,dominik1000 , mądrości zyciowej ;)

Gość baba waga jaga
hehe otoczka... pranie, gotowanie, sprzątanie, karmienie, dowartościowywanie... oto i cała otoczka :D

''pranie, gotowanie, sprzątanie, karmienie, dowartościowywanie'' Przykro mi że tylko tyle potrafisz, no cóż musisz być strasznie nudną osobą. A jeżeli chodzi o dowartościowanie to czemu nie, chyba każdy lubi słyszeć że zrobiło się coś dobrze. W końcu byłoby to coś nowego z waszej strony, a nie wiecznie narzekanie i darcie się.

Gość ####
no niecała otoczka, bo jeszcze: wysokie ambicje /czyli umiejętność dorabiania kasy dodatkowej przez kobietę/ no i oczywiście rodzenie zdrowych dzieci czy to już wszystkie otoczki Dominik?

Gość baba waga jaga
"chyba każdy lubi słyszeć że zrobiło się coś dobrze" Ty tego widać nie usłyszałeś w odniesieniu do seksu, skoro Cię wszystkie kobiety zdradzają :D Gołym okiem widać, że prowokujesz, a tak naprawdę wcale nie masz złego zdania o kobietach ;)

''Ty tego widać nie usłyszałeś w odniesieniu do seksu, skoro Cię wszystkie kobiety zdradzają'' Każda kobieta szuka usprawiedliwienia swojej zdrady i zawsze za swoje kurestwo, obwinia partnera. Wiec twoja wypowiedź wcale mnie nie dziwi.

Gość ####
Dominik, a możesz wybrać odpowiedź, która ci pasuje: 1. kobieta nie jest zadowolona z seksu z mężem, ale UDAJE, że jej to nie interesuje .... i daje mu do zrozumienia, że nie samym seksem żyje człowiek, a z zasadzie /daje do zrozumienia/, że seks jej w ogóle nie jest do szczęścia potrzebny.... 2. na siłę udaje, że ją satysfakcjonuje marna namiastka seksu z mężem.

Jeżeli kobieta byłaby tak samo uczuciowa i zdolna do nawiązywania relacji z drugim człowiekiem jak mężczyzna, to seks zawsze sprawiałby jej przyjemność. Niestety każda kobieta ma kurewską naturę i seksu nie jest zadowolona tylko dlatego, że od 2 miesięcy czuje w sobie tego samego kutasa. Facet jest człowiekiem monogamicznym, kocha tylko jedną kobietę przez całe życie i dlatego z seksu z nią jest zawsze zadowolony. Wam seks z jednym partnerem szybko się nudzi, ponieważ nie jesteście zdolne do odczuwania miłości. Dla kobiety wszystko zaczyna się od łóżka i kończy na łóżku. U faceta najpierw pojawia się uczucie, zakochanie i dopiero wtedy kończy na seksie.

Gość aha i achh
Do Dominika: jak najprędzej poszukaj pomocy specjalisty. Psychiatry. Poważnie piszę. Im dalej w to brniesz, tym gorzej.

Gość baba waga jaga
;) Pewnie z połowa osób piszących na kafe powinna zasięgnąć fachowej porady

Gość do piwa z sokiem
oboje tego chcieliście czy jedno z was poświęciło się dla drugiego???

Gość artemida jądrowa
a ja nie jestem w związku a odczuwam silny popęd? co mam zrobić?

Gość ####
Dominik, dobrze się bawisz prowokatorze? :D:D:D:D:D dla dobra sprawy mogę udać, że to na poważnie :D no fakt, na tym topiku dobry psychiatra miałby nieco pracy, jakby chciał się wtrącić ....

Gość ####
14:12 artemida jądrowa a ja nie jestem w związku a odczuwam silny popęd? co mam zrobić? popęd do czego? bo jak do pisania na kafe, to pisz sobie dziecko, na zdrowie :)

Wszystko co jest dla was niewygodne, uznajecie za prowokacje. Przykro mi, ale rzeczywistości nie zakłamiecie. Cześć.

Gość do piwa z sokiem
ech to u was to nie problem skoro to wspólna decyzja a co zrobić jak on chce a ja nie??? zmuszać się może po jakimś czasie przyjdą chęci czy go zbywać???

''a ja nie jestem w związku a odczuwam silny popęd? co mam zrobić?'' Jak to co, puścić się. Nie udawaj głupiej przecież każda kobieta to wie.

Gość ####
14:15 dominik1000 Wszystko co jest dla was niewygodne, uznajecie za prowokacje. Przykro mi, ale rzeczywistości nie zakłamiecie. Cześć. Zmień Skarbie lekarza, bo Cię okłamuje :) A tak poważnie, to chyba nie wziąłeś rano tabletki, radzę sprawdzić....

Gość ale sie naczytalam
Dominik1000, jestes kobietą ;) "Dla kobiety wszystko zaczyna się od łóżka i kończy na łóżku. U faceta najpierw pojawia się uczucie, zakochanie i dopiero wtedy kończy na seksie" .Sie uśmiałam

Gość zmeczony sloncem
w sumie wygrzebalem temat stary jak swiat, ale nie widzialem niczego alktualniejszego. Wiosna swiat budzi sie do zycia kobiety coraz bardziej okazuja swoje wdzieki pobudzenie wzrasta, hormony pulsuja w krwi, a ja w ciagu ostatniego miesiaca tylko 2 razy bylem blisko ze swoja kobieta (mieszkamy razem!). kazda proba konczy sie glupimi tekstami o zmeczeniu, braku ochoty, jakims bolu oraz propozycja orala. Jestem mega przybity szczegolnie gdh widze tyle dostepnych na wyciagniecie reki atrakcyjnych okazji.... a tu dlugi weekend i pewnie nerwy wzrosna :-(

Gość effkkkkkkkkka
Ja tez odgrzebałam ten temat właśnie teraz i szczerze doczytałam do 07.2010 r ale myślę ze temat bardzo aktualny , z tego co czytałam to jednak 90 % panów boli głowa , a nie kobiet . Ja wzięłam ślub po 10 latach narzeczeństwach , mój mąż pod względem seksu jest dla mnie tak samo atrakcyjny ( pomimo że z wiadomych względów jaki jest upływ czasu)uprawiam seks średnio 4-5 razy do roku , co na czas można przełożyć ze 2x po 10 min ( co nazywam pańszczyzną) + ze dwa szczery seks z czułością miłością . i najśmieszniejsze w tym jest to że mąż jest miłością mojego życia i wcześniej seks był ważnym elementem naszego życia. potem chyba sama spaprałam bo nie pozwoliłam na udział w porodzie i to ciężkim, więc po paru latach chcąc się chyba zrehabilitować praktycznie pomogłam mu mnie zdradzić , oczywiście z najlepszą przyjaciółką . I takie to moje po kichane życie ide spać może dzisiaj jest ten dzień od 3 miesięcy...................

Gość effkkkkkkkkka
A jednak skupiłam się i poczytałam .. rada dla Dominik 1000 jak wcześniej pisano zdecydowanie zmień lekarza psychiatrę ,bo ten cię chyba oszukuję, bądź się do niego wreszcie udaj , bo nawet jesli jakaś kobieta bądź kobity cię skrzywdziły , to uwierz że kobiety są też krzywdzone przez mężczyzn , po prostu nie którym się tak trafia czy też przyciągają takich ludzi którzy nas krzywdzą bez względu na płeć .Są kobity kur...y , i mężczyźni szmaty tak już jest , a to tylko my dokonujemy niewłaściwych wyborów z kim się wiążemy( bo w końcu ktoś musi dla równowagi )

Gość .l,kmjnhbvgf
Ja się pytam gdzie uczucia, gdzie miłość,gdzie te wartości, które były kiedyś?

Gość Do kolegi poniżej
Kiedyś? Kiedyś było tak samo, urodziłaś się wczoraj?