Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juniorika 123

Czytam i mysle ze 98% procent tytaj

Polecane posty

siedzacych kobiet to albo jakas mlodziez albo furiatki ktore nie maja nic do roboty i traca czas na kafe.Czepilyscie sie dziewczyn ktore maja normalne zycie i wypisujecie jakies cale historie na temat ich zycia.Przykre ze tak sie zachowuja "matki polki".Czesc z was siedzi w zapizdzialych wsiach, nie widziala nic poza koncem wlasnego nosa i ma najwiecej do powiedzenia na temat innych.

Gość oto polska mentalność
Nie jestem ze wsi, ale bardzo mnie dziwi tak prostackie podejście! Każdy mieszka tam gdzie chce i gdzie mu dobrze. O twoim bardzo płytkim i ograniczonym myśleniu świadczy fakt, że osądzasz osoby mieszkające na wsi, że: "Czesc z was siedzi w zapi**zialych wsiach, nie widziala nic poza koncem wlasnego nosa" No gratuluję rozeznania i biegłości w tematach! Dziewczyno mamy XXI wiek, a nie epokę kamienia łupanego i ludzie ze wsi mogą stanowić nie zły wzór dla ludzi z miasta!

Czytaj ze zrozunieniem nic nie mam do ludzi mieszkajacych na wsiach tylko do ich sposobu myslenia. Wlasnie mamy XXI wiek i radze wiecej poswiecis sie lekturze i zaczac czytac ze zrozumieniem

a jezeli odebralas to jako obraze to wspolczuje "polskiej mentalnosci" i niskiego samopoczucia.Ja polka nie jestem:-P

Gość niektore autorki to glupie piz
wiesz co, każdy sadzi po sobie, a co do dziewczyn kto sie ich czepia, same idiotki wypisują głupoty, gdzie normalnego człowieka zwala z nóg.

Gość oto polska mentalność
No nie....... ty sama lepiej się zastnów nad tym, co piszesz i co przez to chcesz osągnąć, a dopiero potem zwracaj komuś uwagę!