Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie sa normalni faceci.

Jak i gdzie poznac normalnego faceta w wieku ok.30 lat?

Polecane posty

Gość agata23...
super stronka dla kazdego www.intymnosc.pl/aff/7733 zapraszam :)

Gość manka,
Czemu twierdzicie, że jak facet jest po 30-tce i wciąż sam, to na pewno jest z nim coś nie tak? Mało razy słyszeliście o sytuacjach, że związek po kilku latach rozpada się? Niekoniecznie musi to oznaczać, że taki facet musi być jakiś felerny. OK., faktycznie nie jest łatwo takich znaleźć, ale można, nie martw się:) A gdzie ich szukać? Na pewno nie w klubach! Jak tam jest facet w takim wieku i szuka dziewczyny, to faktycznie coś z nim musi być nie tak, zdesperowany jest. Ale wśród znajomych możesz poszukać. Kolega koleżanki. I ostatnio coraz bardziej popularne jest poznawanie osób w internecie. Są różne portale randkowe, które skierowane są właśnie do tych dojrzałych osób. I tam z pewnością łątwiej Ci będzie kogoś zapoznać.

Gość kiiki
Internet może być rzeczywiście dobrym miejscem, ale trzeba odpowiednio go wykorzystywać. Z pewnością nie można wejść na byle jaki portal, bo większość z nich jest skierowanych jednak do "małolatów". Poza tym do znajomości internetowych trzeba podchodzić z dystansem. Nie można się od razu zaangażować, bo nie wiadomo na kogo się trafi. Niestety sporo jest oszustów. Jeśli chodzi o takie poważniejsze portale, to słyszałam o mydwoje. Kolega tam poznał swoją obecną narzeczoną i z tego co mówił, to większość osób na tym portalu to osoby już dojrzałe, które szukają stałych związków. Ale oprócz internetu są jeszcze inne miejsca, gdzie możesz spotkać tego jedynego:) Np. jakieś imprezy firmowe, bankiety, "domówki" urządzane przez znajomych... Nie trać cierpliwości, a na pewno Ci się w końcu uda:)

Gość Marcin84w
ja jestem raczej normalny i wolny,chociaż jeszcze do 30 brakuje mi 4 lata. Niestety mam zbyt wysokie wymagania więc chyba jak stukanie 30 tez bede wolny :)

Nie wiadomo, gdzie takiego poznać w "normalnych" warunkach. W tym wieku już nawet nie ma z kim wyjść, to samo jest ze spotkaniami w gronie znajomych. Siedzisz sam plus 3 czy 4 pary, już odechciewa mi się takich spotkań. A co do portali randkowych, to tam nie próbuję, bo wiem, ze nie ma tam nikogo dla mnie...

30letni wolny i normalny facet? Wolne żarty. W tym wieku są tylko zajęci i nienormalni.

Gość genda
korjonos- skąd takie poglądy? Jakieś kompleksy? Czemu twierdzisz, że w tym wieku to już sami nienormalnie faceci?:> Zupełnie się z Tobą nie zgadzam! Jest ciężej o odpowiednich facetów w tym wieku, ale jak najbardziej do odnalezienia! Paginka- to fakt, że w knajpkach z reguły siedzą osoby już w parach. Też to zauważyłam i moim zdaniem szukanie faceta "na mieście", czyli w knajpie czy klubie mija się z celem. Ale co do portali, to czemu twierdzisz, że jesteś pewna, że nie ma tam nikogo dla Ciebie? Możesz się zdziwić...:) Akurat to mydwoje, o którym pisze Kiiki faktycznie jest dobry dla nas, bo to raczej internetowe biura matrymonialne niż portal randkowy, dlatego są tam w większości ludzie dojrzali, szukający jakiegoś długotrwałego związku i z tego co widzę, spokojnie można tam znaleźć "normalnych" facetów, nie tylko "przegranych życiowych":p

Gość normalni faceci i baby
koło 30 to są dawno zajęci w udanych związkach. Ty myslisz, że jako 30 letnia albo 28 stara panna to jesteś normalna? :classic_cool:🖐️

Gość gość
ja nie poznałam a chodziłam wszędzie i przerobiłam wszystkie chyba portale randkowe. Na kursach, w pracy, basen, fitness, rowery, spacery - nikogo nie poznałam albo same kobiety Portale, dyskoteki, wyjazdy dla singli- tu poznałam facetów ale wszyscy chętni na związek bez zobowiązań lub 2ga kategoria to faceci szukający na siłę byle już ktoś ich zechciał i niestety totalne dysproporcje między nami więc nie da się też tak:/ Przez znajomych- nikogo, kolezanki wolne same szukają i nie przyprowadzą wolnego faceta, mężowie koleżanek mają zajętych też kolegów. No więc nie wiem gdzie.

Gość mike00125
Teraz jest coraz więcej normalnych facetów niż kobiet- niestety. W barze albo knajpie to możecie drogie Panie ale spotkać jedynie imprezowicza - chyba, że jest tam naprawde przypadkiem. Same cenicie sobie ciepło rodzinne, powage, zaradność - nie w głowie wam podlotki a chcecie szukac facetów w knajpach albo dyskotekach...Oddzielić ziarno od wszechobecnych plew na portalach randkowych jest niezmiernie trudno bo plew dobrze się maskuje i ma gadaną i ładną buźkę ale macie przecież intuicje :) korzystajcie z niej

Gość gość
W psychiatryku znajdziesz normalnych facetów po 30-ce, bo tam tacy lądują jak zobaczą co się z kobietami w tych czasach porobiło.

Gość gość
normalny facet to taki, ktory jest tolerancyjny, potrafi kochac i chce zalozyc rodzine oraz do tego dazy, wiec ktos kto jest sam i cale zycie wybrzydza albo czeka na manne z nieba nie lapie sie w ramach normalnosci spolecznej, jesli ktos jakkolwiek odstaje od reszty nie jest normalny, zrozumcie to, jesli facet 30 lat siedzi w domu i nie jest spoleczny to normalny tez nie jest, to psychologia, a nie moje zdanie. zakompleksiona osoba czy bluzgajac na innych to przejaw problemow emocjonalnych, osobowosciowych i trzeba sie udac do psychologa albo psychiatry. normalny czlowiek zyje normalnie wsrod ludzi i funkcjonuje. A gdzie poznac normalnego??? wsrod ludzi. Ktos odstajacy od ludzi, zyjacy sam normalny nie jest.