Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena789

Jeżeli masz jakiś problem napisz

Polecane posty

Właśnie oto chodzi , że nic mnie nie boli. Zauważyłam natomiast ostatnio ,że mam twardy brzuch.

Gość maauśka30
dziewczyny słyszałesycie reklame o tych tabletkach prze dosutnej antykoncepcji ze niby zwiekszaja libido i cos tam jeszcze nie wiem jak sie to pisze bo nie moge znalesc w necie ale mowia jakos ASEKURELA

Gość kamykxdd
witam.Mam 15 lat i zaczelam stosowac tampony . Przy zakladaniu tampona wogole mnie nie boli i wszystko jest ok ale jak juz go wloze to czuje bol i nie moge swobodnie z nim chodzic bo ciagle go czuje. Zawsze wkladam go gleboko wiec napewno jest dobrze zalozony . Czy powinnam isc do ginekooga . prosze o pomoc

Gość anitka2222
Hej Witam Madziu mam pytanie Nie wiem ale czym dluzej czytam te forma tym bardziej sie goraczkuje..;/ otoz mialam ryzykowna sytuacje i czekalam na okres jak na zbawienie ktory mial byc 4 sierpnia, i dokladnie pojawil sio tego dnia, trwal 4 dni 2 pierwsze jak zawsze obfite z bolesnoscia podbrzusza, jednak urosly mi znaczaco piersi ktore tez bolaly, bol ustal rozmiar pozostal;] zaczelam stosowac nuvaring zgodnie z instrukcja nie wiem czy moze powinnam najpier zrobic test, czy moze to nie byla miesiaczka?? doradzc prosze...

Gość mojra3
Ja biorę asequrelle od kiedy wróciłam do do tabletek, a zawsze źle się czułam na początku, brzuch mnie bolał i przybierałam na wadze, teraz tak nie jest, dobrze się czuje i nie ma tych dawnych złych objawów. A wydałam na to kilka złotych i co przy cenie samych blistrów opłaca się. :)

Gość zmartwionaprzestraszonamatyna
czesc, mam takie pytanie niedawno współżylam z moim chlopakiem pierwszy raz(bylo cudownie) ale przed dosc sie krepowalam poniewaz bałam sie ciazy jednak doszlo miedzy nami do zblizenia byl to moj i jego pierwszy raz uzylismy prezerwatywy globulki i stosunku przerywanego jestem dwa dni po stosunku i boje sie ciąży. Jaka jest szansa ze wpadlismy u jak moglabym to sprawdzic (chcialam wykonac teskt ciazowy ale mozna dopiero miej wiecej po tyg) z gory dziekuje za odp;]

Mam pytanie. Od jakiegoś czasu kocham się dość często z moim partnerem. Staramy się o dziecko. Za każdym razem dochodził we mnie. Od niedawna mam powiększone i bolące piersi czy to może być jakiś znak ??. Dodam jeszcze ze 2 poprzednie miesiączki przyszły z opóźnieniem. Pierwsza z 4 dniowym a 2 z 5 dniowym. Teraz powinnam dostać okres 5 listopada.