Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena789

Jeżeli masz jakiś problem napisz

Polecane posty

kochalam sie z chlopakiem 8 dc, niestety byla wpadka, skonczyl we mnie ale wzielam escaelle po 18h. Miałam skutek uboczny bo plamiłam taka brazowa wydzielina kilka dni. teraz powiennam dostac okres 18lica ale nadal go nie mam. Sądzisz że to po tej tabletce? I nie musze sie niczym martwić? Na ulotce było napisane że czasami kobietom po tej tab. spoznia sie do 7 dni...

Gość magdalena789
jA nie mam co się tu wypowiadać świetnie zastępuje mnie Kamilla23 ona zna odpowiedź na każde wasze pytanie dla niej każda dzieczyna co pisze że spóźnia jej się okres jest w ciąży

Gość Nasia :)
Do Kamilla 23; Powiedz mi jak nie daj boze mialam bym podwyzszony ten poziom prolaktyny to czy bylam bym dalej plodna?? aha i czy wydzielina z piersi to jest jest tylko jedna objawa??? czy to akurat musi to byc?????

Do Mgdaleny ; Dam Ci @ odezwi sie patka1990@vp.pl nie chce pisac o nie ktorych rzeczach na forum

Do Baby Girl Blond; napisalam Ci wiadomosc na @@ odp szybko!!!!

14:09 [zgłoś do usunięcia] magdalena789 jA nie mam co się tu wypowiadać świetnie zastępuje mnie Kamilla23 ona zna odpowiedź na każde wasze pytanie dla niej każda dzieczyna co pisze że spóźnia jej się okres jest w ciąży Gdzie ja napisalam ze kazdy spozniajacy sie okres oznacza ciaze??? Napisalam ze ciaza itp[ I TYM PODOBNE] nie sa twoja mocna strona i wywnioskowalam to z jednej odp. ktora napisalas: 22:57 [zgłoś do usunięcia] Magdalena789 do majkowaa: Witaj więc tak pojawienie się bólu jest normalne przy pierwszym razie może on być spowodowany np stresem ..tak plemniki występują w płynie ale jest ich około 10 % i nie są one takie silne żeby przetrwały w twojej pochwie (nie dadzą zapłodnić komórki jajowej .. płyn wydziela się podczas pobudzenia ... okres prawdopodobnie spóźnia się dlatego że przyjmowałaś antybiotyki a czy się zabezpieczyliście ? 10:55 [zgłoś do usunięcia] Kamilla23 I wlasnie przez to ze obawiasz sie ciazy moze spozniac Ci sie miesiaczka Postaraj sie nie myslec o ciazy Nasze organizmy nie sa maszynami i czasem zawodza a na spoznienie @ moze zadzialac nasza psychika HMMM tutaj nic nie ma ze spozniajacy okres oznacza ciaze. I nie bulwersuj sie bo podwazylam Twoje zdanie o wiedzy na temat ciazy itp.

Do Kamilla 23; Powiedz mi jak nie daj boze mialam bym podwyzszony ten poziom prolaktyny to czy bylam bym dalej plodna?? aha i czy wydzielina z piersi to jest jest tylko jedna objawa??? czy to akurat musi to byc?????

Nasia objawy ktore moga ale nie musza towarzyszyć podwyzszonej prolaktynie to: - zaburzenia cyklu miesiączkowego. Miesiączki mogą się wówczas pojawiać się częściej niż co 25 dni, albo rzadziej niż co 33. Oprócz tego mogą być bardzo skąpe, lub w ogóle mogą zaniknąć. - Zdarza się też, że cykle są bezowulacyjne co jest często przyczyną niemożności zajścia w ciążę. - obniżenie popędu seksualnego, - czasem także bóle głowy - zaburzenia widzenia, [gdy odpowiedzialny za stężenie prolaktyny jest gruczolak przysadki mózgowej.] W przypadku problemów z niedoczynnością tarczycy (co jest też powodem zaburzeń stężenia prolaktyny), kobiety tyją bez powodu. Niestety może się zdarzyć tak, że piersi stają się nabrzmiałe i bardzo wrażliwe na dotyk, a u kobiety mimo braku ciąży, pojawia się mleczny wyciek z sutka. Jezeli okaze sie ze prolaktyna jest za wysoka lekarz przepisze Ci odpowiednie leki ktore wyrownaja poziom prolaktyny i bedziesz mogla miec dzieci.

Do Baby Girl Blond; juz Ci odpisalam :)

Troche jestem spokojniejsza:) ale boje sie troche, ja wlasnie ten wyciek zauwazylam od niedawna ::(:(:(:(

DO KAMILLA23; A MOZE TO JEST UROJONA CIAZA???? MOZE TO BYC CZY RACZEJ NIE?????

Niby moze byc ale najpierw powinnas zglosic sie do lekarza :) A robilas juz test ciazowy? Skoro masz podejzenie ciazy mimo miesiaczki to przed pojsciem do gina zrob bo zazwyczaj w sytuacji kiedy kobieta podejzewa ciaze to pyta czy robilas test :) A miesiaczki masz takie jak zawsze ?

DO KAMILLA23; MOZE POPISZEMY NA MEILA??????? CHYBA ZE WOLISZ TU :) TAK ROBILAM JUZ 30 KWIETNIA WYSZEDL NEGATYWNIE DZIS CHCE ZROBIC JESZCZE JEDEN! TAK MIESIACZKI MAM TAKIE SAME I OD 6 MAJA DOSTAJE REGULARNIE. MOZE JAK ZROBIE TEST BEDE BARDZIE SPOKOJNIEJSZA ZA LEZY JAK WYJDZIE:(:(:(:( BOJE SIE NO ALE JA TEZ CIAGLE O TYM TYLKO A JESTEM GRUBA, ITP POTEM JUZ WSZYSTKO WYMYSLAM

JUZ SAMA NIE WIEM CO MYSLEC :(:(:(:(:(:(:(:(

Gość uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jak sie zabezpieczac, jesli nie moge brac tabletek anty?

Gość łubudubu
Witam mam pytanie, ile po zażyciu escapelle, w tym samym dniu był stosunek można wykonać wiarygodny test ciążowy?

Gość peacelove69
Rodzice zabraniają mi się spotykać ze znajomymi ;/ normalnie mam jakiś areszt domowy . nie mam jak widywać się z chłopakiem którego kocham . nie chce żeby o mnie zapomniał

łubudu w dniu spodziewanej miesiaczki powinien byc juz wiarygodny Nasia wysle Ci na maila nr mojego gadu

Do Kamilla :) ok to poslij moj mesl patka1990@vp.pl ( kto chce pogadac niech pisze)

DO KAMILLA 23; Zrobilam test ciazowy, to juz jest drugi ktory wyszedl negatywnie :) czyli ciaze moge wykluczyc ???

Gość dziewczyna z dawnych lat
oto mój problem;( Jestem z facetem długo prawie 2 lata i kocham go (żebyscie nie mówiły że jest to przypadkowa osoba). Przed seksem rozgrzewa mnie, jednak nic z tego. Wczoraj na początku miłość francuska, potem zmienialiśmy trochę pozycje i zostaliscmy przy tej na piesku. Starałam sie całkowicie wyłączyć i myśleć tylko o przyjemności .. Seks w tej pozycji nei byl krótki jednak nei doszłam.. To jest mój problem brak orgazmu.. nei mówie ze wiele kobiet tak ma, albo ze trzeba sie tego nauczycz a w seksie nei jestem osobą początkującą.. strasznie rozpaczam z tego powodu bo nei mam źadnego orgazmu ani pochwowego ani łechtaczkowego.. chociaż ten pierwszy to już zupełnie.. powiedzcie co robic?? jak to zmienic?? mój partner tez się dziwnie czuje.. uwaza ze jest za słaby a to nieprawda..chociaz ostanio powiedział ze jestem chłodna i całkowicie blokuję się na to co robi..

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaa7777777
Magdaleno bądz Kamilo. mam problem, nie radze sobie z tym psychicznie. czy ktoras z was moglaby mi pomoc? nie chce rozmawiac tutaj wolalabym na meila czy gg

Mozemy pogadac jak chcesz :) Do ewelinaaaaaaaa 1504037 moje gg

Hej! Mój problem polega na tym że po prostu myślałam że jestem w ciąży,nie byłam pewna,ale powiedziałam o tym swojemu chłopakowi,on się tak bardzo ucieszył,a teraz już jestem pewna że to była pomyłka z tą ciążą,ale teraz nie wiem jak mu to powiedzieć,on się tak bardzo cieszy nawet zaczoł remont domu,wiem że będzie mu strasznie przykro. Co mam robić???

Witam.Mam pewien problem.Piszę z nadzieją , że znajdzie się ktoś na tym forum kto mi pomoże.Uprawiałam sex z chłopakiem z 30 czerwca na 1 lipca(bez zabezpieczenia).Rano po stosunku dostałam okres,a powinnam go dostać 2 lipca.Okres miałam bardzo obfity,trwał on jakieś 6 dni , gdzie z reguły powinien trwać 4 dni.Po dwóch tygodniach zauważyłam,że moje sutki stały się bardzo drażliwe na dotyk, oraz zauważyłam na nich dziwne wklęsłe kreski , i brązową otoczkę wokół sutków,które przykuły moją uwagę.Bardzo się tym zaniepokoiłam,więc w obawie przed ciążą zrobiłam test.Wyszedł pozytywny.Jedna kreska była bordowa,druga taka różowiutka.Postanowiłam powtórzyć test,który za drugim razem wyszedł negatywny.Nie wiem co mam o tym myśleć.Po półtora tygodnia ostatniego dnia okresu dostałam popołudniu plamienie,a na drugi dzień miałam już "normalny" obfity okres,zaniepokoiło mnie to ,że tak szybko wystąpiło kolejne miesiączkowanie.Czy to możliwe,że przy takim krawieniu jestem w ciązy?Do ginekologa pójdę we wtorek ,a do tego czasu mam nadzieję,że ktoś mi poradzi.Może któraś z Was też tak miała?

DO DAJANA666; odezwi sie na @ to ci cos napisze patka1990@vp.pl

Gość DO DAJANA666
DO DAJANA666: jak ja tak mialam to bylam w ciazy pozamacicznej. Zrob- nawet dzis badanie na betaHCG, bo ciaza moze zagrazac Twojemu zyciu.

Jezeli ktos chce pogadac piszcie na maila kamcia818@tlen.pl podam nr gg Pozdrawiam