Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorutko

jakie są domowe sposoby na zbicie gorączki? pomocy

Polecane posty

Gość gość
Bezpieczny ekologiczny jest nasz classic XL wygląda jak rtęciówka ale rtęciówką nie jest, w środku ma zastępnik, to się nazywa galistan i nawet jakby temrometr się rozbił to taka substancja nikomu krzywdy nie zrobi

Gość gość
Podpowiem tradycyjny model classic xl Geratherm, producent zastąpił rtęć czymś zupełnie nieszkodliwym, ale poza tym termometr normalny szklany, z analogowym dotykowym sposobem pomiaru.

Gość gość
Mam od jakiegoś czasu zestaw BabyTemp+kompres żelowy mini od Sanity, dostałam w prezencie od szwagierki i bardzo mi się obie rzeczy przydają przy moich bliźniakach :) Termometr super szybki, mierzy się zdalnie, a kompres łatwy w przygotowaniu, trzymam go w zamrażarce i jak trzeba na chłodno zrobić okład to zawsze jest taki kompres do dyspozycji

Gość gość
Warto było zainwestować w classic xl, tani termometr w przeciwieństwie do tych wszystkich cyfrówek a mimo że analogowy to łapie tempkę dość szybko i też dużym plusem jest tutaj powiększenie wyniku.

Gość gość
Fajnie tanio udało mi się zamówić zestaw gorączkowy termometr BabyTemp+kompres żelowy mini od Sanity. Świetna wysoka jakość, termometr błyskawiczny, kompres też szybki w przygotowaniu .

Gość gość
Super mi się udało kupić Mini Temp. Tani, szybki, z pomiarem który jest powtarzalny, dokładny, nie zaczyna sobie wymyślać wyników wedle widzimisię.

Gość gość
Tanio udalo mi się kupic Mini Temp w necie ostatnio, jak na termometry z IR to fajnie zaoszczędziłam a dziala bezawaryjnie

Gość gość
BabyTemp + kompres dostałam w prezencie i w sumie to teraz ciężko mi sobie wyobrazić funkcjonowanie bez takiego zestawu. Polecam!

Gość Hoken
W takim razie koniecznie sprawdź również Gardan https://adamed.expert/product/gardan/ który może Ci pomóc podczas gorączki. Ja szczególnie w okresie jesiennym zawsze staram się mieć go pod ręką gdzieś w domu bo wiem, że bez niego może być ciężko wygrać z intensywnym bólem najprostszymi sposobami.

Gość gość
Rodzicom podpowiem termometr NonContact a w każdym razie coś z podczerwienią. Tego modelu używam mam sprawdzony i faktycznie tutaj podczerwień reaguje natychmiast, bez czekania, fałszowania wyniku itp. Poza tym sama obsługa jest intuicyjna, duży czytelny wyświetlacz, widać wynik z daleka.

Gość renj

Zerknij sobie do firmy Sanity – mają dobre urządzenia, polski producent więc masz urządzenie dobrej jakości, pomiar będzie wiarygodny. Firma ma sporo modeli termometrów, u nas korzystamy z BabyTemp ze względu na dziecko, ale możesz również inne opcje sobie sprawdzić.

Gość Kuba

Ja chciałem kupić taki klasyczny termometr szklany, tylko właśnie zależało mi na tym, by dało się tam łatwo odczytać jaki jest pomiar bo w domu też starsze osoby i w aptece mi pokazali Classic XL i rzeczywiście bardzo sensowny termometr, warto na niego zwrócić uwagę.

Gość aaa

Co do termometrów bezdotykowych nie mam dużego doświadczenia, ale ostatnio siostra kupowała sobie BabyTemp w zestawie z kompresem żelowym dla dziecka i jest zadowolona. Chyba z polecenia koleżanki z pracy.

Gość majka
Dnia 17.10.2019 o 13:15, Gość aaa napisał:

Co do termometrów bezdotykowych nie mam dużego doświadczenia, ale ostatnio siostra kupowała sobie BabyTemp w zestawie z kompresem żelowym dla dziecka i jest zadowolona. Chyba z polecenia koleżanki z pracy.

Zdecydowanie jeden z lepszych termometrów