Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość te które maja

mój ideał dziewczyny.

Polecane posty

Gość te które maja

to moje kryteria: - buzia ( owal twarzy , duże oczy mogą być lekko skośne i ługie rzęsy bo je uwielbiam, nos średni lub mały ,lekko zadarty, usta pełne lub średnie, srednie lub niskie czoło, białe ,proste zęby) - dość długa szyja -piersi o ładnym kształcie B lub C - płaski brzuch - tyłek średni lub mały o ładnym kształcie i nie płaski - różnica pomiędzy talią ,a biodrami ok 30 - szczupła ,zdrowo wyglądająca sylwetka -zgrabne nogi -ładne dłonie i stopy -karnacja lekko opalona, lub trochę mocniej ,ale nie spalona - złotowłosa blondynka -oczy zielone lub niebieskie - wzrost 157-170 - bardzo zadbana w ilu punktach się mieścicie?

Gość ja sie mieszcze we wsystkich
z wyjątkiem jednego rozmiar biustu mam DD

Gość orzeszekkkkkkkkkkkkkkkkkk
10 :D

Gość ths
4 :(

Gość olaola89
w 9 ;p

Gość kociczkaaa
ja się mieszczę w : - buzia - dość długa szyja -piersi o ładnym kształcie B lub C - płaski brzuch - tyłek średni lub mały o ładnym kształcie i nie płaski - szczupła ,zdrowo wyglądająca sylwetka -zgrabne nogi -ładne dłonie i stopy -karnacja lekko opalona, lub trochę mocniej ,ale nie spalona -oczy zielone lub niebieskie - wzrost 157-170 - bardzo zadbana jeśli chodzi o talie to też gdzieś tak jak piszesz, natomiast włosy moje to ciemny bląd :) facet mówi o mnie ideał :) i kocha do szaleństwa miłego dnia

Gość pytam sie qrwa
10

Gość akunamatata
w 3: - mam duży nos, - moim zdaniem lekko krzywe nogi, - małe oczy :):)

Gość te które maja
hmmm no dla mnie to trochę za duży ,ale jeśli wszystko inne jest takie to jest nieźle ;)

Gość hahahahahahaaaaaaaa
ale frajer :D poprawiles mi humor z rana, dzieki

Gość agata--------
a ja mam jasna karnacje i 175 wzrostu, wiec odpadam:P

Gość te które maja
to było co do biustu DD. a co koloru włosów jak dziewczyna jest szatynką lub brunetką też jest nieźle jeśli spełnia wszystkie inne kryteria, ale ideał to blondynka. ale nie taka wyblakła jak szwedka bo takie są bleee . tylko taka opalona choć trochę

opalona blondynka :o to ja podziękuje. jak widze taki kontrast miedzy wlosami a skórą to mnie mdli :o

Gość ci ktorzy mają
wzrost 180-195 dobrze zbudowani, kaloryfer na brzuchu, szerokie ramiona etc. brunet, ciemne oczy ładne zęby zadbane dłonie i stopy cera bez zadnych pryszczy itp. lekko opalony inteligentny z poczuciem humoru W ilu punktach się zmiescisz autorze? P.S o rozmairach przyrodzenia z poczucia taktu nie bede wspominac, mimo ze Ty o biuscie piszesz :O

Gość te które maja
frajer? to są idealne cechy nie tylko wg mnie... ale rzadko spotyka się dziewczyny ,które by to wszystko spełniały. dlatego np szatynka czy brunetka o ciemnych oczach też może być super laską wg mnie. albo jeśli kobieta ma jakieś drobne wady ,ale nie np takie ja brzydkie krzywe zęby , czy wielki nos , czy małe oczy bez wyrazu

Gość moj ideal faceta
- buzia ( ladne rysy twarzy, duze niebieskie lub brazowe oczy, dlugie, geste ciemne rzesy, nos sredni, usta pelne lub srednie, biale, proste zeby) - ladnie zbudowana klatka piersowa, szerokie ramiona, duze silne meskie dlonie - plaski brzuch z kaloryferkiem - tyleczek wypukly i zgrabny - ladnie umiesnione nogi -zadbane dlonie i stopy -ciemna karnacja -brunet -wzrost powyzej 185 -penis co najmniej 18 cm w ilku punktach sie miescisz autorze?

Gość ci ktorzy mają
ale pytanie-co kogo obchodza twoje urojenia?

Gość ci ktorzy mają
pewnie w zadnym , ale ma za to WYMAGANIA :d

Gość te które maja
ale ideałem jest blondynka oczywiście najlepiej naturalna. o takich złotych włosach...miałem taką co spełniała prawie wszystkie kryteria . a i jeszcze zapomniałem o okolicach intymnych. to dla mnie ideałem są tam bułeczki nie motylki

Gość moj ideal faceta
a co obchodza innych urojenia tego frajera ktory ten temat zalozyl? :D

Gość ci ktorzy mają
taką CO spełniała? czyli to była gumowa lala , skoro piszesz bezosobowo :D i to akurat mnie dziwi frajerze.

Gość te które maja
a co do mojego wyglądu wyglądam nieźle uwierzcie mi ;) ale wg mnie nie ma to znaczenia i tak bo prawda jest taka ,że mam wielu kolegów i każdy kryteria urody u kobiet ma podobne. choć sa tacy co np wolą ciemnowłose ,ale generalnie wszystko się zgadza. choć ich dziewczyny to jedno ,a o czym marzą to drugie... aleniektórzy mają naprawdę niezłe laski , które spełniają dużą większość tych podpunktów