Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panajotta

U kogo na pierwszym usg nic nie bylo widac?

Polecane posty

Wiem, ze to moze bardzo wczesnie i dlatego nic nie widac, ale tak strasznie sie boje. Lekarz mnie troche wystraszyl, ze to moze byc ciaza pozamaciczna, ale nie musi. Ja oczywiscie od tego czasu mam straszny lek, ze cos bedzie nie tak. W czwartek nastepne usg - tak sie boje :(

mnie też tak straszyli, a to ciąża była za młoda, bo dopiero 3-4 tydzień... na przełomie 4-5 było widać pęcherzyk już :)

Kurcze zrobily mi sie dwa te same tematy w tym dziale. Czy moge jakos jeden zlikwidowac?

Gość vi_
a który to tydzień? u mnie w 5 był pęcherzyk, ale dopiero w 7 pojawił się zarodek z bijącym serduszkiem. Nie ma się co martwić na zapas

u mnie rok temu tak bylo nawet bylam w szpitalu 4 usg i nic nawet juz mnie uswiadamiali ze czeka mnie laparoskopia...mam przecudna 4 miesieczna coreczke:)

Nie martw sie, wszystko bedzie dobrze. Ja tez bylam 2 tyg temu na usg i nie bylo za wiele widac (4tc), niby cos tam bylo, byc moze pecherzyk ale lekarz powiedzial mi ze na tamta chwile nie moze powiedziec mi czy ciaza jest dobrze umiejscowiona czy nie. teraz czekam na jego powrot z wakacji i na kolejne usg. tez sie obawiam ale staram sie nie myslec o tym. trzymam kciuki!!!

Nie martw sie, wszystko bedzie dobrze. Ja tez bylam 2 tyg temu na usg i nie bylo za wiele widac (4tc), niby cos tam bylo, byc moze pecherzyk ale lekarz powiedzial mi ze na tamta chwile nie moze powiedziec mi czy ciaza jest dobrze umiejscowiona czy nie. teraz czekam na jego powrot z wakacji i na kolejne usg. tez sie obawiam ale staram sie nie myslec o tym. trzymam kciuki!!!

Gość a jak wy liczycie te tygodnie?
4 tydzień to 4 tygodnie i kilka dni, czy trzy tygodnie i kilka dni?

Gość no to u mnie dziś 5 tydz, a w
środę zaczynam 6

Nie martw się, ja byłam na usg w 4 tc 6 d i nie było nawet pęcherzyka. Też się zamartwiałam, ale lekarz powiedział, że często tak wcześnie nic nie widać. W 6 tc 4 d widać już było zarodek i serduszko. Będzie dobrze !!!

Ja bylam w 6 tyg i nie bylo nic widac na usg.Faktycznie byla pozamaciczna.

Panajotta, nic się nie martw:) Ja byłam na USG w 5 tygodniu i było widać pęcherzyk bez zarodka, a powinien być wg obliczeń 7 tydzień, ale moja lekarka powiedziała, że takie rozbieżności często się zdarzają i nie ma się czym martwić, bo 5 tydzień to jeszcze za wcześnie. Serduszko powinno być widać pod koniec 6-7 tygodnia. Zarodek między 5 a 6tygodniem bardzo szybko rośnie. Ja idę na USG teraz w piątek i mam nadzieję, że zobaczę bijące serduszko:)

Gość marionetka zapamietaj to w koń
marionetka Ty ciagle mieszasz z tygodniami!!!!!!!!!!!!!111 4 tydzień to 4 tydzień i x dzień, np. 4 tydzień i 3 dzień