Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadamadr

Wszyscy nieszczęśliwie zakochani - łączmy się:)

Polecane posty

Gość nadamadr

Tu możemy zmieszać z błotem facetów/ kobiety i troszkę powspierać się:)

Gość nieszczęśliwa......
wchodze w to

Gość abrra kadabrra hocus pokus
🖐️

Gość nadamadr
No więc opowiadajcie... Możecie pisać wszystko:) Mieszać ich z błotem:D W końcu należy im się!!:D

Gość nananananananananaaa
na kazdym temacie jedni drugich mieszaja z blotem malo jeszcze :)?

Gość nadamadr
no więc możecie tu wszystko... opowiadać... mieszać z błotem - w końcu należy im się:D

Gość nadamadr
No więc opowiadajcie... mieszajcie z błotem... W końcu należy im się:D

Gość olevajka
Moge dolaczyc? wprawdzie jestem szczesliwa mezdaka ale pamietam dobrze bol przeszlosci jaki zadal mi facet

Gość olevajka
Moge dolaczyc? wprawdzie jestem szczesliwa mezdaka ale pamietam dobrze bol przeszlosci jaki zadal mi facet

Gość degrengolada z polewą
Wszyscy faceci to świnie :classic_cool:

Gość nadamadr
Więc opowiadajcie... o tych podłych rzeczach które robili...:)

no to ja opowiemz e bylam na weselu i ciagle na siebie patrzylismy potem wzial mnie do tancu super wywijalismy wszyscy na nas patrzyli po 1 tancu nadal trzymal mnie za reke i jak sie zaczal 2 cyklady na cykladach lubie to no to wywijalismy na koniec pocalowal mnie wreke ja podziekowalam

Gość jola989
no to ja trochę napiszę jako nieszczęśliwie zakochana. Tak więc poznałam Go, miły czuły wrażliwy delikatny, inteligentny i w ogóle ideał. Minęło pół roku a on frajer mówi że jego była to taka i taka była, że tamta to z nim tam i tam chodziła a ja kurwa nie chce. Powiedział że podobają mu się plakaty dody i takie tam, jego perzyjaciółka wie wszystko co się między nami dzieje, zupełnie wszystko. nie pamiętam żeby mi kwiatka nawet durnego dał z okazji miesięcznicy, a kiedyś byłam jego księżniczką ojojoj. a teraz wiecznie mnie/nas do kogo ś porównuje. A wiecie co jest najgorsze? Że wiem że będzie coraz gorzej a ja gop kurwa kocham.

Gość oooonnnnaaaaa
jola - dobrze, że chociaż wiesz, co będzie dalej :-)

Gość nadamadr
ja po 2 latach związku prosiłam żeby został... chociaż traktował mnie jak szmate... klęczałam przed nim... a on roześmiał mi się w twarz i odjechał...:(

noi najgorsze to jest to ze z tego wesela niemam doniego kontaktu co robic on patrzyls ie na mnie takim wzrokiem mmmm

noi najgorsze to jest to ze z tego wesela niemam doniego kontaktu co robic on patrzyls ie na mnie takim wzrokiem mmmm

Gość nadamadr
a ja.. robiłam z siebie idiotkę... byliśmy ze sobą dwa lata... na początku jak w bajce a później... prosiłam go aby został...klęczałam przed nim na kolanach.... a on roześmiał mi się w twarz i odjechał...:(

Gość nadamadr
girls... może Ty postaraj się zdoyc jakieś namiary na niego:) skontakuj się z nim:)

Gość abrra kadabrra hocus pokus
ja mam jeszcze nadzieję, że wszystko się dobrze rozwinie chociaż on zaproponował mi tylko sex a on już od dawna działa na moje zmysły tak, że ...

normalnie dzisiaj plakalam z zakochania bo on jest boski nom musze sprobowac moja siostra cioteczna nina ma nasza klase to moze ma go wznajomeych hmmm ale co na pisac hmmmm kurde on ma ze 20 lat jak 15 ale to niczemu nieprzeszkadza pomozcie pprosze

Gość matacz..
no to faktycznie kochaliscie tych swoich byłych ze hej !! jak terazaich chcecie z błotem mieszac , widac sie poznali za wczasu na was