Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JOHNYBRAFFO1985

LASKI Z KRÓTKIMI NOGAMI WYGLADACIE OHYDNIE W MINI

Polecane posty

Gość JOHNYBRAFFO1985

jak widze laske ponizej 170cm z krotkimi nozkami to mam odruch wymiotny a juz wogle ohyda jka taka laska ma mini!zero samokrytyki!

Ja ci moge powiedzieć co czuję jak widzę faceta co myśli że wygląda jak macho a w rzeczywistości jest żałosnym dupkiem :)

I dziewczyny ogladają się za nim tylko dlatego że idiotycznie wygląda :)a on myśli że jest taki super,załosne :)

Gość to i ja tu pobredze
ale niektóre laski mające powyżej 170 cm wzrostu mają nie proporcjonalnie długi tułów i co one też są super tylko z powodu wzrostu??? puknij się w czerep :D

Jeśli kobieta ma krótkie nogi, to jest podejrzenie, że jest tzw. babochłopem albo lesbą, a doznania wizualne to kwestia gustu.

no i co? myślisz, że dla takich jak Ty będziemy się ubierać w habity gdy na dworze 40 stopni w cieniu? :D

Gość majkelPo
niestety to prawda z jak laska ma juz 170cm t w mini wyglada bosko jak dotego jest szczupła a niestety laski z krótkimi nozkami nie są pociagajace moze dla niektorych facetów ale to juz jak mowie wyjatki z zanizonymi kryteriami

Gość zasadą już jest
że małe,napakowane knypki,poniżej metra sześćdziesiąt,chadzający po mieście w szortach-zakłądają takie tematy,jak ten

Gość dzika paprotka
no dzięki wielkie.... czyli jak mam 160 i 19 lat to w czym mam chodzić? w spódnicy do kostek?:D:D może w ogóle na ulice nie wychodzić...? brak słów... parodia facet...

Są dziewczyny co maja długie i brzydkie nogi i sa takie co maja małe i seksowne nogi,długość to nie wszystko,widać że nie znasz się na kobietach i kobiecym pięknie.Twoja generalizacja spowodowała by że wszystkie dziewczyny wyglądały by tak samo,tak samo sie ubierały,miały taką sama fryzurę i kolor włosów,a to że są różne osoby powoduje że jest piękno i brzydota,zawsze na świecie muszą być przeciwieństwa żeby dojrzeć piękno i brzydotę,gdyby był tylko jeden smak na świecie to nie wiedział byś czy coś jest dobre czy tez nie,gdyby było tylko dobro na świecie to nie wiedział byś co to jest zło.

Gość xxxxxxxxxppppppppppppp
a nogi Justyny Steczkowskiej:P najlepsze nogi show biznesu:P nie musza byc dlugie wazne ze zgrabne

od dziś będę chodzić w worze po kartoflach, żeby nie narażać twoich delikatnych gałek na pękniecie :D w sumie nie wiem po co ci podbijam ten nudny topik wałkowany tysiące razy ...

Gość zasadą już jest
po to podbijasz,żeby kotek się nie nudził

a ja mam 172cm, ma fenomenalne, dłuuugie nogi KOCHAM JE I NIE ODDAM ZA ŻADNE PIENIADZE ŚWIATA Thanks God!

Gość ja mam 152
rozmiar stópki 35 nie tak jak u tych żyraf 40 fuuuuuj taka gira w sandałku to dopiero wygląda tragicznie

Gość Adrian29-Wawa
Przede wszystkim nie wzrost jest ważny a (UWAGA!!! trudne dla Ciebie słowo) PROPORCJE.. Niska kobieta może mieć dłuuugie nogi i wyglądać rewelacyjnie, przykład - chociażby Shakira, która ma 155 cm wzrostu... Inny przykład? Justyna Steczkowska... Wg mnie kobieta powinna być kobieca, filigranowa i drobna. Idealny dla mnie wzrost partnerki to przedział 160-169, (mimo że sam mam 190) wysokie są zbyt męskie, nie pociągają mnie. Kobieta musi być drobna i delikatna i basta

Gość zbyt męskie, nie no bez przesa
ja mam 174 cm i co jak co, ale męska to na pewno nie jestem ! a stopę mam 38

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Jak nogi długie do samej ziemi :), to zawsze ujdą, nawet w mini heh, zresztą kto by tam się nogami przejmował, nogi i tak idą na bok. :)

Prawd jest taka ze na szczuplej wysokiej dziewczynie kazdy ciuch lezy lepiej niz na małej. natomiast jesli kazda dzewczyna była by pięka szczupa i wysoka to wtedy nie było by tej róznicy widac Piękne brzydkie bo wszystkie bykyby idealne aa tak nie moze byc. chociaz ja uwazam ze najwazniejszy jest intelekt plus dlugie nogi szcupla sylwetk plus ladna buzia=IDEALNA KOBIETA