Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrwaWojnaOPokoj

Jeżeli kobieta nie chce/nie godzi sie na pewne akcje sexualne to nie kocha?

Polecane posty

Gość TrwaWojnaOPokoj

:/ ... jestem szczerze mowiac troche zdołowany i zniesmaczony.. moja kobieta uprawiała by tylko mam wrażenie klasyczny sex w łóżku.. klasyczne pozycje itp.. kiedy mam ochote z nią 'podziałać' gdzieś w plenerze albo nawet w innym pokoju.. np kuchni to ona zawsze od tego odbiega ona nawet nie chce mi zrobić loda... analu tez nie chce czy to wszystko oznacza, że mnie nie kocha? nie oszukujmy sie.. dla osoby którą sie kocha to chyba takie rzeczy by sie zrobiło boje sie bardzo, ze jestem jej chwilową zabawka a niedlugo powie mi "papa"

Gość a powiem.. . .
Ty chyba też jej nie kochasz. Bo jak byś kochał nie zmuszałbyś jej do robienia rzeczy, na które nie ma ochoty..... tak?

''boje sie bardzo, ze jestem jej chwilową zabawka a niedlugo powie mi "papa" '' To masz pewne jak w banku.

Gość TrwaWojnaOPokoj
"a powiem.." a co ma piernik do wiatraka? to może w ogole powinienem sobie darować sex? bo też jest on zawsze z mojej inicjatywy więc mógłbym pomyśleć, że ona sama tego nie chce?

Gość TrwaWojnaOPokoj
a i jeszcze jedno, kto powiedział, że ja ją zmuszam? po prostu kiedy wychodzę z propozycją albo daje jej do zrozumienia, że np teraz i tu bym chciał to ona nie chce.. wtedy mówie "ok.." i koniec tematu chodzi o to, że ja w głębi w takich momentach się dołuję..

Gość mizantropka
Moze ona nie ma doswiadczenia, jest niesmiala, ma mniejszy temperament... moze jakos nie czuje sie pewnie z Toba... na podstawie tego, co napisales nic nie mozna powiedziec na temat jej stanu emocjonalnego wzgledem Ciebie.

Autorze jutro twoja dziewczyna spotka faceta o którym nawet nie śniła, że może takiego mieć. Wtedy będzie jemu obciągać 3 razy dziennie, i uprawiać całą kamasutrę w łożku a o tobie w ogóle już nie będzie pamiętać.

Gość TrwaWojnaOPokoj
Doświadczenie to ona ma i to bardzo duże.. o wiele większe niż ja (to moje druga kobieta fizyczna a pierwsza jeśli chodzi o związek) najbardziej właśnie dołuję mnie to, że robiła wiele rzeczy.. opowiadała mi o nich, jeszcze za nim byliśmy parą, np: -uczestniczyła w orgii (wraz z koleżanką wyrwały sobie jakiś dwóch chłopców i wspólnie wszyscy uprawiali sex) -anal również uprawiała ze swoim byłym -miziała się z koleżanką -spotykała się prawie rok z gościem z którym łączył ją tylko sex po tych opisach można by nawet rzec "że to taka troche kurewka" a mimo to ze mną jest zupełnie obojętna w strefie sexualnej a jeśli już uprawiamy sex to tak jak mówiłem.. tylko klasycznie na łóżku

Gość awangarda hipo
chłopie rzuć tą kurwe... puszczała sie na lewo i prawo w przeszłości a teraz udaje swieta? kpina.. ile ona ma lat w ogole?

Gość rada na niskie libido
-uczestniczyła w orgii (wraz z koleżanką wyrwały sobie jakiś dwóch chłopców i wspólnie wszyscy uprawiali sex) -- o makto:O czyli razem na swoich oczach? a potem zmiana partnerów? obrzydliwe.

Gość mizantropka
:O

Gość TrwaWojnaOPokoj
Nie wiem dokładnie jak wyglądała ta orgia, nie wchodziłem w szczegóły, wiem tylko tyle, że wyrwały sobie jakiś dwóch chłopców wraz z przyjaciółką (z którą się lubi miziać... :O i to tez mnie wkurwia, powiedziałem jej, że skoro jesteśmy razem to ma tego nie robić) i w jednym pokoju wspólnie wszyscy uprawiali sex. lat ma 25 a partnerów sexualnych mniej więcej koło 10 :O

Gość hahalol
Może nazmyślała a teraz boi się, że się wyda ;-)

Gość skapa jest joka obecny
buahahahahaha to niezła z niej dziwka:D dziwne, ze jest taka sucha wobec ciebie apropo sexu skoro z niej takie kurwisko, a moze to milosc i specjalnie nie chce sie cala oddawac na poczatku ? bo jak domniemam to nie jestescie zbyt dlugo ze soba?

''lat ma 25 a partnerów sexualnych mniej więcej koło 10'' To ona jest jedną z tych porządniejszych.

Gość do psychicznej kafezdziry
okłamał cię, tak naprawdę jest dziewicą, albo II wariant: jesteś tak kiepski, że się nie chce z tobą kochać, albo III wariant: ma kogoś na boku :P

Gość dfsd
Nie rozumiem facetow, ktorzy sa z kobietami, ktore nie chca robic loda :o I w dodatku z taka dziwka byc, tragedia

Gość slaby w lozku jestes
taka prawda i mowie to ja kobieta ktora wielu w lozku miala...jesli facet nie potrafi zaspokoic kobiety to ona tez nie ma ochoty sie wysilac i robi cos na odwal sie

Gość TrwaWojnaOPokoj
Nie rozumiem tego stwierdzenia "slaby jestes w lozku" ja nigdy nie oceniam kobiety pod tym wzgledem.. chodzi mi o sam fakt, ze sie kochamy i uprawiamy sex.. a sam sex w sobie? i tak zawsze dojde i i tak dla mnie zawsze jest dobrze rozumiem, że kobietom ciężej dojść i czasem w ogole im sie nie uda podczas stosunku, ale zeby to byl powód do tego by odbiegac od sexu? wydaje misie, ze jesli kobieta kocha (hmm.. czy kobiety w ogole potrafia kochac mezczyzn?) to chyba nie gra to az tak duzej robli? powinna byc wyrozumiała i chetna na zabawy sexualne ze swoim facetem)

Gość DoYou a
kobiety są popierdolone, nie zrozumiesz ich, tak naprawde nikt ich nie rozumie, one same siebie nie rozumieją

pierdol tą szmate, innym dawała dupsko a Tobie nawet loda nie chce zrobic? co z niej za kobieta... wyruchaj ją ostatni raz jak dziwke a nastepnie olewaj, może dojdzie do niej w koncu ze musi sie postarac o Ciebie

Gość TrwaWojnaOPokoj
Hmm aż tak nie narzekam, w końcu mi nie odmawia, kiedy chce to zrobić "klasycznie..." wystarczy, że zaczne ją w łóżeczku dotykać, smyrać w okolicach pusi potem po łechtaczce itp.. ona już wie, że ja mam ochote i czesto sama mówi "dobra idz po prezerwatywe" (czasem mam wrażenie, że to takie odniechcenia, po prostu chce bym sobie ulżył) mnie jedynie dołują dwa fakty: sama z siebie nie wychodzi z inicjatywą nie chce w ogole nic nowego, nie chce poexperymentować z różnymi miejscami lub pozycjami i nie chce robić loda :/

Gość TrwaWojnaOPokoj
Planowałem na śpiocha, kiedy u niej śpie to budzę sie już koło 7.. ona tak do 9 zawsze spi i zawsze mnie to wkurwia bo mam konkret nude przez ten czas.. ale zawsze sie obawiam, że jak ją zaczne na spiocha leciec to mi wyleci z tekstem, ze jestem jakim zwierzeciem, który nie potrafi sie opanować i zebym jej dał spokoj bo ona chce spac :D

Gość powiedz lepiej cos innego
czy z taką kobietą wytrzymasz długo? ja też mam dziewczyne, ktora jest taka sama tylko sie nie koooorwila wczesniej warto trzymac taki zwiazek? lubie experymenty, a z nią to....nuda, jak pies