Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrwaWojnaOPokoj

Jeżeli kobieta nie chce/nie godzi sie na pewne akcje sexualne to nie kocha?

Polecane posty

Gość TrwaWojnaOPokoj
Czy wytrzymam z ni długo? no póki co to nie mam wyjścia.. ponieważ zadnej innej dziewczyny nie mam na oku, ani nawet nie znam innych dziewczyn hehe więc tak czy siak poki co "musze z nia byc" bo nie mam zamiaru znowu "walich gruche" caly czas no a swoja droga.. to ja cos tam do niej poczułem :) moze nawet cos wiecej, chcialbym z nia stworzyc kochajacy sie zwiazek, ale obawiam sie, ze z jej strony to niemozliwe

Gość peperonidolce
zawsze jest jakies wyjscie.. jak nie masz zadnej na oku, to zapisuj sie na jakis randkowy portal, gdzie poznasz kogos w swoim wieku i blizej mieszkajacego, a raczej mieszkajaca... i juz !!! to latwe, wystarczy chciec :) 🖐️

Gość TrwaWojnaOPokoj
wiek mi odpowiada, lubie i wole starsze

Gość peperonidolce
no to masz dalej problem 🖐️

Czytałam niedawno jakiś topik, w którym koleś żalił się, że nie może zapomnieć o przeszłości seksualnej swojej dziewczyny i podał dokładnie słowo w słowo te akcje o których on pisze. I liczba partnerów seksualnych też się zgadza. Więc albo to PROWOKACJA, albo ma zaburzenia psychiczne. W obu przypadkach lepiej z nim nie dyskutować:)

Gość widzeciewidzecie
justi.nne a ty widocznie 24h jestes na kafeterii i czytasz kazdy temat skoro takie detale wyłapujesz, tak czy tak zal mi cie :classic_cool:

Dlaczego? Bo mam dobrą pamięć? Najbardziej bzdurne tematy zawsze pamięta się najdłużej. A może powinnam się razem z wami roztkliwiać nad kolesiem i pisać, że dziewczyna jest szmatą?

Dlaczego? Bo mam dobrą pamięć? Najbardziej bzdurne tematy zawsze pamięta się najdłużej. A może powinnam się razem z wami roztkliwiać nad kolesiem i pisać, że dziewczyna jest szmatą?

Gość pytajoca jedna
justi.nne zal mi cie, siedzisz tutaj pewnie 24, kazdy temat opierdolisz i potem takie bzdety pamieatasz... kobieto wyjdz na dwór