Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rizi89

Chłopaki ocencie moje zdjęcie proszę.......

Polecane posty

Gość zgrabnalaska22.
weź się za siebie!!! masz tylko 21 lat a taka tłusta jestes, co będzie jak urodzisz dziecko?! dupa w troki i duuużo ćwiczen

Gość Rizi89
i pszepraszam nie jestem zadnym tłucznikiem, wypraszam sobie....

Gość estan
a co chcesz sobie wyprosić? 1. cycki fajne:) 2. stopy zadbane 1. jak na 168 cm nogi wydają się krótkie i krępe 2. masz ciało jak kluseczka - niesprężyste i właśnie tłuszczykiem jakby otoczone 3. ważysz 62-65kg? 4. brzuch większy niż cycki

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zadbane stopy?? przecie zich nie widac prawie, niepomalowane pazury sa ohydne

Gość dominik223
nie jestes szczupła, nie jesteś tez wielorybem. Lubie gdy kobieta jest miekka poduszka , nie koscista jak szkielet w ziemi

Powinnaś dać zdjęcie, na którym stoisz, bo na tym wyglądasz niekorzystnie, a poza tym nie można, jaką masz naprawdę figurę.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaahg
ile wazysz przy 168?

pokaż zdjęcie w pozycji stojącej - bo tu perspektywa Cię "skraca" nie jest źle - nawet jest całkiem dobrze.

O rany gorszego zdjęcia chyba tu narazie nie było :O Przypuszczam, że figurę masz na szóstkę, skoro w takim ujęciu udało Ci się wyjść korzystnie ;)

Gość martynnaa__24
Nie podoba mi sie twoja figura przykro mi....zaraz pewnie stwierdzisz że pisze to z zazdrości ale musiałabym upaść na głowe żeby byc zazdrosna o takie ciało. Jesteś niezadbana, jak ktoś wspomniał masz krepe krótkie nogi o brzuszku nie wspomne, nie jest zn nim dobrze, żebyw wieku 21 lat miec taki tłuszcz??? Kochana ja max dbam o ciało, mam 24 lata i brzuszek płaski jak deseczka, bioderka i biust tez mam zaokrąglone jednak brzuszek jest płaski a cellulitu nie mam! weż sie za sport, nie jedz slodyczy, nie pij napojów gazowanych i opal sie troche

Gość lampa solar veno
Ladna zgrabna figura tylko popracuj troche nad brzuchem ale ogolnie to jest swietnie:)

Gość ghjfgjft
yyyyyyyy.......ładna.............. ..wg kryteriow national geographic

Gość ciocia krysia
co za brednie dziewczyna jest zgrabna tylko tak siedzi pelno na kafe malolatow co siedzacej kbiety nigdy nie widzieli nie przejmuj sie dobrzw wygladasz przynajmniej nie jestes odrazajacym i odpychajacym szkieletorem :)

Gość Rizi89
och ja nie mam takiego brzucha tylko jak sie nachyliłam troche ,zaraz zapodam fotke