Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja.a.a.a.a.a.

Hoodia Gordonii Plus

Polecane posty

Gość ja.a.a.a.a.a.

hej dziewczyna, może któras z Was próbowała tych tabletek, moze coś żeście słyszały?? Czekam na opinie :)

Gość srtu
podnoszę

Gość Cos malo
informacji na temat tego produkty. Jednak trzeba probowac... Kupilam-bedzie za kilka dni. Na pewno opisze jej dzialania. Pozdrawiam serdecznie mimo, ze chyba pisze sama do siebie hehe:P:P:P Bog kocha szalencow-tak wielu ich stworzyl!!!

Gość dziewczyny odezwijcie się
jakie macie wyniki? czy można to łykać przy nadciśnieniu?

Gość Glonojad 81
Chyba cudow jednak nie ma, bo cos dziewczyny sie nie chwala...

Gość gabi30
stosował ktoś? czy to kolejne naciągactwo? mam zamiar kupić hoodia gordoni plus 650

Gość marianna pe*
na dietach był temat i dziewczyny pisały,że nic nie daje, wydały tylko kasę poszukajcie sobie ktoś żeruje na naiwności ludzkiej i zarabia a sprzedaje gówno w opakowaniu

Gość ja mam jak ktoras chce to
Namibian HOODIA GORDONI http://www.greenafricana.com/lang-pl/hoodiagordonii/6-hoodia-gordonii-dieta-skuteczne-tabletki-na-odchudzanie-silne.html zostalo mi chyba 28 kapsulek, moge komus wyslac, chce tylko 6 zl na konto na wysylke :) na ok 9 dni wystarczy. ja kupilem to bo kobitki zachwalaly ze odechciewa sie slodkiego ;/ na mnie w ogole to nie podzialalo ;/

kurde nie moge uwierzyc, to tylko na mnie to cholerstwo tak działa?? mam po tej Hoodi ZEROWY apetyt. musze sie zmuszac do jedzenia..

Ja się własnie zastanawiam nad zakupieniem Hoodii Gordonii, bo koleżanka zamawiała takie http://www.hoodiagordoniiplus.com.pl i schudła 7 kg w miesiąc. Mam z nią styczność każdego dnia i widziałam jak niewiele je. Dlatego się nad tym zastanawiam.

Gość niziulka
no to jak za mocne są hoodia gordonii plus to sobie weź może hoodia balance, hoodia gordonii plus to jest mocny specyfik dla konkretnych grubasów którzy nie maja innego wyjscia jak schudnac. Wiem bo sama brałam ;) Po to są różne rodzaje tych tabletek żeby to odpowiednio dobrać, tylko to powinien trener albo dietetyk Ci doradzać a nie ja. Zawsze można też odstawić tabletki w momencie jak juz schudniesz tyle ile chcialas, nie wiem w czym problem... Najtaniej oryginalne hoodia gordonii mozesz kupic tutaj http://www.nuvialab.pl/odchudzanie/hoodia/hoodia-gordonii-plus/

Gość gość
Witam, Zaczęłam właśnie drugie opakowanie Hoodii i jestem bardzo zadowolona i lżejsza o 6 kg!!! kupuję dokładnie preparat Hoodia Gordonii Absolute (zielone kapsułki), wcześniej kupiłam Hoodię Gordonii Plus i nie zadziałały. Absolute biorą również moje dwie koleżanki i wszystkie chudniemy!!!

Gość IviOffer
Witam, jestem zainteresowana tabletkami Hoodia Gordoni Absolute. Czy ktoś wie gdzie teraz można dostać oryginalne, działające tabletki?

Gość gośćkasia
Kupiłam te tabletki 3 lata temu i schudłam 10kg, po dwoch latach ptzyyyłam i chcialam kupic , zamowilam trzy opakowania u trzech różnych osób i każde to niezły syf!!! sama mam problem gdzie kupić