Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

4 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał:

Czyli obstajesz przy tym, że jedna osoba pisze jednocześnie z trzech kont. Yhm, podziwiam sprawność.

Jak chcesz możesz zostać naszym kontem. Pamiętasz Marinero? 😀

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Mi próbowała wcisnąć, że ketrel jest tylko na zaburzenia snu, ale wiadomo co wyprawiała na forum. Teraz niby jeździ na wózku to się uspokoiła, ale widać myślenie nie jest jej mocną stroną 😀

Nie bez powodu coś ją połączyło z Madzią. 

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

ale widać myślenie nie jest jej mocną stroną 😀

Właśnie dlatego tak dobrze z Salową się dogadują

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Poznała tego ciamajdę i

No to poznała czy on nie istnieje? Wbijałaś się dwa razy na priv Ewce? Jesteś lesbą?

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Kiedyś miała w cholerę nicków z lasem, teraz jak grzyby po deszczu mnożą się te wariatki baby jedze 😅😄

Poznała tego ciamajdę i miała nie pisać (cytuje odchodzę poznałam kogoś) ale jednak jest tutaj i lajkują sobie posty, rozmawiając przez forum. 

Mówię ci - to jest jedna osoba na przepustce, samotna, może mieszka w DPS-ie gdzieś na południu 😉

Uderzyłam w czuły punkt płaskiej, bo ją zdemaskowalam, to niby kulturalny doktor zaczął mnie wyzywać od chorych i teksty o wózku. Ależ ona musi się pocić z nerwów. 🤡 

2 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Mi próbowała wcisnąć, że ketrel jest tylko na zaburzenia snu, ale wiadomo co wyprawiała na forum. Teraz niby jeździ na wózku to się uspokoiła, ale widać myślenie nie jest jej mocną stroną 😀

Mnie śmieszy, że za dwa tygodnie niby jej gips zdejmują a zwolnienie ma do czerwca.

2 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Według mnie kiedyś trzeba zakończyć tłumaczenie czegokolwiek tlukowi z chorą obsesją i pachołkowi i pozostać przy ciśnięciu beki 🙂

To ty ciągle wozisz się po innych ludziach staruszko z DPSu, wiec nie dziw się reakcji i grzecznie, bo nie jesteś w stajni w Szamotułach 😏

Nie obawiasz się o swoje bezpieczeństwo? 😄Nie masz z kim pogadać? Zadzwoń na jakąś infolinię i powiedz, że masz błękitną krew, a motłoch z forum cię hejtuje 😄

Przed chwilą, Castor Fiber napisał:

Uderzyłam w czuły punkt płaskiej, bo ją zdemaskowalam, to niby kulturalny doktor zaczął mnie wyzywać od chorych i teksty o wózku. Ależ ona musi się pocić z nerwów. 🤡 

I jeszcze mnie poskładałaś i zamiotłaś :classic_rolleyes:

Jak chcesz możesz zostać naszym kontem. Pamiętasz Marinero? 😀

Przez jakiś czas też byłam Ewką ale wg smoka.

Zejdź na ziemię Gienia. Nic nigdy nie zdemaskowałaś, ani nie zdemaskujesz w przyszłości. Sama siebie oszukujesz chyba.

3 minuty temu, Castor Fiber napisał:

Przecież Doktor jest sam po wypadku i 2 tygodnie po operacji kolana już biegał 😄

• Haha 1

Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał:

Nie bez powodu coś ją połączyło z Madzią. 

Jedna rozhisteryzowana mitomanka, a druga z histrionicznymi zaburzeniami osobowości. Świetny duet.

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

To ty ciągle wozisz się po innych ludziach staruszko z DPSu, wiec nie dziw się reakcji i grzecznie, bo nie jesteś w stajni w Szamotułach 😏

Nie obawiasz się o swoje bezpieczeństwo? 😄Nie masz z kim pogadać? Zadzwoń na jakąś infolinię i powiedz, że masz błękitną krew, a motłoch z forum cię hejtuje 😄

Stajnia w Szamotułach. 🩷 haahahahaah

3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał:

No to poznała czy on nie istnieje? Wbijałaś się dwa razy na priv Ewce? Jesteś lesbą?

Madzi codzienny dzień walki z logiką trwa w najlepsze. 

• Haha 1

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Przecież Doktor jest sam po wypadku i 2 tygodnie po operacji kolana już biegał 😄

Ku...glupia baba 😀

Ale je bolą dopska 😄

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Jedna rozhisteryzowana mitomanka, a druga z histrionicznymi zaburzeniami osobowości. Świetny duet.

Dlatego dłuższa rozmowa z nimi nie ma najmniejszego sensu. 

• Like 1

3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał:

Przez jakiś czas też byłam Ewką ale wg smoka.

Ten tez byl psychiczny, pamiętam, ze jakims wcieleniem byl. Sporo tu wariatów. Chyba dlatego człowiek nie może stąd odejść. Tego nie da sie spotkać w takiej ilości w tak krótkim czasie w realu.

1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Dlatego dłuższa rozmowa z nimi nie ma najmniejszego sensu. 

Fakt. 

• Thanks 1

A ty z jakiego działu jesteś? Czy tam oddziału? 😄

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Wokół centrum sportu w Szamotułach. A ja za nim w ciasnej garsonce z bukietem kwiatów dla ministra Rutnickiego.

• Haha 2

16 minut temu, Castor Fiber napisał:

Garsonica się wpieprza i ubliżać próbuje. Już tłumaczę. Dziś płaska coś tam mamrotała, napisałam jej, żeby usunęła się z forum, bo nikt za nią tęsknić nie będzie, a ona (z baby jędzy) napisała „Ja będę za nią tęsknić, mów za siebie albo za swoją przygłupią koleżankę”. Czyli, pogwałcając logikę, wychodziłoby na to, że będzie tęsknić sama za sobą. Więc to oczywiste, że myślała, że odpisuje z doktora zg, a omyłkowo pisała z baby jędzy. A na poczekaniu jako wymówkę pomyślała, że mój post był skierowany do Pieprza. Tłuk jakich mało. 

Odpisała jak najbardziej w swoim stylu, jeszcze ci pojechała nieźle. Po prostu myślała, że pisałaś o Pieprz. To naprawdę nieskomplikowane. Zaczynam podejrzewać, że ty, Magda i Widmok to jedno konto- ten sam poziom zeroogarnięcia i jakiegokolwiek myślenia abstrakcyjnego.

• Thanks 1

6 minut temu, Nerwowy skoczek napisał:

Mnie śmieszy, że za dwa tygodnie niby jej gips zdejmują a zwolnienie ma do czerwca.

A mnie smieszy, ze musi az jeździć na wózku. Nie wiem co ona sobie złamała, pewnie nogi do pasa. Moim zdaniem ona nie pracuje. Miała tu juz trzy prace i w każdej bylo cos nie tak, od zwolnień lekarskich po mobbing. Niemożliwe. 

• Like 1

5 minut temu, Castor Fiber napisał:

Znowu rozkręciłam Ci temat 🧡🤗

Wystarczy jedno słowo wrzucić i wariatki się gotują 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!