Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randko_wiczka

Ciekawe "okazy" spotkane na Sympatii ...

Polecane posty

Gość hehe......
lsk ei - może i chodzi tu o wiek :) myślą młoda, głupia, poleci na starszego i jego kasiore albo obiecane niesamowite "doznania" ;p Starszej trzeba czymś zaimponować, a tu facet ledwo pisze po polsku, a napalony, że hej.

gwoli wyjasnienia... >> tez sie zastanawiam :) to dodawanie do 'ulubionych' to takie bzdety, albo ktos do ciebie napisze od razu list albo nie...

hehe...... >> do mnie raz taki gosc po 50ce napisał - chwalił sie, ze w realu wyglada o wiele lepiej, ze jest dyrektorem (hehe niby ze polece na kase ... no commnets) i - najlepsze (!!!)- za dwa tygodnie szykuje mu sie świetny bal (niby ja jako dama do towarzystwa? ....) :/

randko_wiczka - a nie można po prostu: "chciałabym Cię poznać nieco lepiej, dowiedzieć się o Tobie więcej"?? nie odzywam się do kobiet bez zdj. nawet nie wchodzę na ich profile. pisac można wiele. różne rzeczy można pisać. tak jak napisałem wyżej. kto chce kogoś poznać zamieszcza zdj i wykupuje możliwośc pisania wiadomości.

Gość co wy sie tak tych krzywych
zebow czepiacie? ja ma krzywe, 2ke troche mam wsunieta do tylu, wyglada to srednio dobrze, ciezko wyprostowac, moze kiedys sie zdecyduje. oprocz tego jestem atrakcyjna kobieta, wygladam jak Nicole z pussy cat dolls. Nawet kiedys , bedac na zagranicznych wakacjach ktos poprosil mnie o autograf :) przez pomylke. Nigdy nie mialam kompleksow z powodu zebow, sa jakie sa. Najwaniejsze, ze bielutkie i zdrowe. Zadnemu facetowi to nie przeszkadzalo, wrecz przeciwnie, zawsze sie bardzo podobalam. a oprocz tego jestem zawsze usmiechnieta i niestety ten moj usmiech jeszcze te krzywizne eksponuje. ja mam to gdzies :))))

Gość co wy sie tak tych krzywych
i zapomnialam dodac - powodzenia w poszukiwaniu drugiej polowki. ja swoja juz znalazlam, od 2 lat ma cudownego meza, dla ktorego, mimo moich krzywych zebow, jestem Miss Universum :) ale wlosy mam zasze umyte :)

Gość wiedzmawiedzma
A ja uważam, że krzywe zęby dodają osobie uroku. Oczywiście zadbane. Nie wszyscy muszą mieć równe jak w sztucznej szczęce.

"wygladam jak Nicole z pussy cat dolls" a ja wyglądam jak połączenie młodych J. Nicholson'a i S. Connery'ego ;) :D nigdy nie wymagam od kobiety więcej, niż sam mogę dać. a że daję całego siebie, to całej kobiety też wymagam. a czego by kobiety nie robiły, to jeśli nie myją głowy codziennie, to włosy są przetłuszczone i śmierdzą. a że kobieta z natury jest leniwa i "bo ciężko je wysuszyć" to myje co drugi dzień. ale facetów to chcą czyściutkich.

Gość pasek deweloper
" kobieta jest z natury leniwa" -ciekawe spostrzeżenia, a mnie się wydawało,że to zależy od charakteru-bywają zarówno leniwe kobiety, jak i leniwi mężczyźni. Uwielbiam takie uogólniane :O

Gość pasek deweloper
A jeśli już chcesz bazować na stereotypach to wszak kobiety zazwyczaj siedzą godzinami przed lustrem i dbają o wygląd, prawda? ;)

hehe dbaja tylko te, którym natura poskąpiła wyglądu. ;) :D ja uwielbiam kobiecą hipokryzję. facet czyściutki musi być. najlepiej prysznic dwa razy dziennie, a ja(kobieta)głowę myję co drugi dzień cudownie jest móc przypomnieć sobie i powspominać poprzedni dzień wąchając włosy kobiety. kto jakie fajki palił? gdzie była na obiedzie? KFC czy kebab?

Gość isk ei
Oj provocator- nick identyczny z kierunkiem wypowiedzi...:) Wiecie co? zapytała córki co sądzi o ludzich na Sympatii ...potwierdziła panujacy stereotyp, że to ludzie niedowartościowani i szukajacy wrażeń:O....nie spodziewałam sie....młoda 20latka. Ale cóz...

Gość isk ei
Ech provocator....wolna, ale nie spełnia kryterium bywalca na Sympatii

Gość isk ei
ha! Rodziców ma przystojnych...ona sama "wymiata" ale ma wieksze wymagania,niz brak krzywych zębów czy tłuste włosy..;):P

Gość sympatyczna _25_śląsk
Ja jestem zarejestrowana na Sympatii od 7 miesięcy ... ale nie trafiłam jeszcze na żaden "taki okaz" ... w sumie spotkałam się "na żywo" z 4 mężczyznami - nr 1- byliśmy razem przez 5 miesięcy, nr 2 - do dziś jest moim znajomym i czasem wyskoczymy na piwko (tylko), dówch pozostałych to były dla mnie porażki ale nie aż tak wielkie - jeden zupełnie nie w moim typie a drugi mówił tylko o swoim wypasionym samochodzie, mieszkaniu i telefonach. Dziś idę na kolejne spotkanie ... zobaczymy :)

moje przypadki, nie z sympatii. ;) 1) byliśmy razem pół roku. 2) gaduła. w dwie godziny wiedziałem o niej wszystko(poza sprawami łóżkowymi) o jej najbliższej rodzinie też. paląca. czyli na jednym spotkaniu się skończyło. 3) zbyt duża róźnica wieku. miała poglądy jak moja mama. swoją wycieczką życia do Egiptu zachwycała się przy każdym spotkaniu. lubiła wszystko co markowe. niekoniecznie z ikei. ;) nie myła włosów codziennie. :D 4) pierdolona maruda. zrobiła mi swoisty tour de London. jechaliśmy jeden przystanek, po czym twierdziła, że jest jej duszno w autobusie i musi wyjść zapalić. najmniejsze piersi jakie w życiu widziałem, chociaż ich nie widziałem. żadna tabela rozmiarów nie przewidziała takiego ubytku. chyba miała lekkie ADHD. jedna randka.

Gość sympatyczna _25_śląsk
agent_provocateur ... no niestety ... każdy z nas pewnie chociaż raz się sparzył :)

Gość normalny człek
A ja nie mam konta na sympatii ani zadnym innym portalu randkowym, za to mam zone, dzieci i udane zycie. Czasami jak chce sie posmiac bo sam w pracy jestem i mam wolny czas to zwyczajnie wchodze na kafe i smieje sie z tych przyglupow co tak lataja po calym necie szukajac kogos aby zakutasic/dac tylka zal mi was ludzie, bo zamiast wyjsc na miasto i pierwsza selekcja wzrokowa, a potem rwac to co sie wam podoba wy zwyczajnie marnujecie czas, zdrowie i zycie na pierdzielenie na necie. wspolczuje

Gość isk ei
normalny człek---> ty zmien nick, nie do końca z Tobą wszystko o.k.:)

Gość isk ei
provocator...."opinia osób trzecich"????????????????????????? wszak sam wyraziłes pogląd, że trzeba poznać osobiscie, bez posredników...ech.....

Gość normalny człek
Przystojniaczku, jakos mi to nie przeszkadza moczyc w jednej, mlodszy bylem, zony nie mialem to i swoje przezylem to wy znizacie sie do tego poziomu zeby musiec szukac ludzi na necie, widocznie albo takie kompleksy macie albo takie paszczury jestescie ze na pierwszy rzut oka odwracaja sie od was na piecie i uciekaja gdzie pieprz rosnie

Gość isk ei
A dlaczego kupujecie na Allegro a nie idziecie do sklepu??? Wiesz "normalny"- rzecz gustu... Jestem brzydka, stara, niedowartościowana, mam tu 2 nicki, 1 męża(!) (którego kocham i szanuje)...gruba, z krzywymi zębami i tłustymi włosami....podobna do Zgredka:P Moze na sympatii ktos mnie wyrwie???

Gość normalny człek
isk ei czytaj ze zrozumieniem a nie z domysleniem

Gość isk ei
To Ty pisz tak, aby Ciebie zrozumieć...jakis dziwny przekaz masz....