Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randko_wiczka

Ciekawe "okazy" spotkane na Sympatii ...

Polecane posty

Gość randko_wiczka
pgr>> nie żadne prowo, ja tu człowieku swoje problemy opisuje a Ty się doszukujesz jakis haczyków. nie wiem co jest kurna z ta sympatia, marnie to wyglada, hahaha nie napisze Ci tu przeciez wprost adresu mejlowego , miasta, adresu, telefonu i numeru butów!

Gość randko_wiczka
to daleko, ja jestem z miasta gdzie spoczął Lech K.

offerma nie masz sznura w domu czy co?Normalny człowiek będąc tobą już dawno by się powiesił,jak jesteś taki mądry to sam daj tu swój profil albo przynajmniej fotkę

Gość najdziwniejszy
wiesz co, ja ci powiem, ze jak tak czytam to wszystko, to ten temat jest niesmaczny coraz bardziej tak jakbys chodzila na targ i wybierala odpowiedni towar, a ten ktory tobie nie odpowiada wysmiewala... to juz sprzedawca by sie oburzyl o cos takiego, a ty tu piszesz o ludziach... nie pasuja? masz wyzsze wymagania? dobrze dla ciebie, ale moze jednak troche szacunku dla innych to fakt, ze w takim wieku nie sa sami - czasem dlatego, ze sa malo atrakcyjni, czasem niezbyt inteligentni, czasem brak im uczuc innych niz egoizm albo maja wymagania zbyt wygorowane w stosunku do tego co sami soba reprezentuja... ale w koncu oni tez tylko probuja szukac szczescia, tak jak ty :o

Gość najdziwniejszy
nie bez powodu* sa sami

randko_wiczka-Szkoda,tylko nie wiem po co masz profil skoro jest ogólnie dostępny,przeciez nie chce żebyś mi go napisała publicznie tylko prywatnie,ale jak nie to nie,namawiał cie nie będę,chciałem sie po prostu przekonac czy ładna jestes czy tez nie i to jest twój powód że trafiasz w samych palantów,a swój wiek możesz podać?

Gość randko_wiczka
na portalu jestem gdzies ze trzy miesiace, ten temat załozyłam bo jestem sfrustrowana, nie nabijam sie z ludzi, pisze po prostu jakie sa moje odczucia w stosunku do osób ktore tam poznalam. chce wierzyc ze spotkam tam kogos wartosciowego, w którym sie zakocham, ale jak na razie nie spotkałam i zastanawiam sie czy to wlasciwe miejsce, moze zamknac profil?

Gość najdziwniejszy
offerma jak lem normalnie :D

offerma-tylko że jak sugerujesz sie kafeterią to śmieszny jesteś,większość ludzi robi tu sobie prowo,człowieku to jest internet i prawie każdy jest tu anonimowy i może być kazdym,tu możesz miec 60 albo 12 lat,możesz byc kobietą albo facetem,dziwką,lekarzem i inzynierem po prostu kazdym,a ty jako pomarncza to np ja moge byc tobą,wiec sugerowanie sie kafe jest po prostu głupie,wiekszośc ludzi na kafe jest po prostu znudzona życiem i wymyslaja rózne historyjki i wypisuja je na kafe

Gość najdziwniejszy
a moze po prostu podchodzic do sprawy z wieksza pokora i dystansem?

randko_wiczka to powiesz mi w końcu ile masz lat?Bo ja szukam takiej po 30,nie chce młodszej od siebie

Gość randko_wiczka
dystans jest ok, ale kiedy mnie frustruje kolejne nieudane spotkanie ... dzisiaj własnie takie miałam , buuuuu

Gość najdziwniejszy
jak frustruje, to chyba nei tak ok :p

Gość randko_wiczka
no bo podchodzenie z dystansem jest generalnie dobrym rozwiazaniem, ale w rzeczywistosci kazda kolejna nieudana proba powoduje, ze przestaje podchodzic z dystansem i mam ochote zamknac profil:)

Gość randko_wiczka
offerma>> daj spokój koles, mam gdzies to co piszesz

Gość randko_wiczka
zmykam lulac, całuje wszystkich czytających:) napisze jak cos sie nowego wydarzy, dobranoc!

Gość @@malpa@@
no prosze niby szuka tego jedynego a jak jakiś się nią tu zainteresował to się zmyła nie odpowiadając nawet na pytania kompletny brak kultury nic dziwnego że facet tak szybko się zmył a swoją drogą i tak nie wierzę w te tłuste włosy tylko idiota poszedłby na spotkanie w takim stanie ,dziewuszka poprostu chciała siebie usprawiedliwić za nieudane randki pewnie z jej winy

Gość @@malpa@@
jeszcze jedno to określenie okazy było żałosne ,brak szacunku do innych pewnie panna wyżej sra niż dupe ma -przepraszam za określenie ale to pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy

Gość weź powiedz temu z nr 3 żeby
mył włosy i zrobił zęby;):P

Gość Zdarzają się tacy mężczyźni
o jakich pisze Autorka. Serio. Ja raz umówiłam się z mężczyzną ponad 50-letnim. Wyższe wykształcenie, najwyższe stanowisko, świetny fachowiec w swojej dziedzinie, inteligentny, atrakcyjny, bardzo miły, szarmancki, dowcipny i...przyszedł na naszą randkę ubrany w bardzo elegancki garnitur, ale z tłustymi włosami. W pewnym momencie, ni stąd, ni zowąd, mówi: "nie chciało mi się myć włosów". Zdębiałam, bo nie wiedziałam, czy to oznaka, że mu na mnie nie zależy, skoro nie starał się mi przypodobać, czy zwykły brak dbałości o siebie (na to nie wyglądało, bo paznokcie miał bardzo czyste i ładnie opiłowane, buty czyste i lśniące, tylko te włosy). Potem okazało się, że często chodzi z takimi włosami, też do pracy, więc to chyba po prostu zwykłe lenistwo.

Gość randko_wiczka
no chyba ślepa nie jestem - miał ewidentnie tłuste włosy i to na całej długosci !!!!!!!!!!!!!!!

może to był żel? zaczesany na mokro "na Włocha"? :D

"randko_wiczka no chyba ślepa nie jestem - miał ewidentnie tłuste włosy i to na całej długosci !!!!!!!!!!!!!!!" jak dla mnie to nie zasługujesz na porządnego faceta, jesteś wyrachowaną, zapatrzoną w siebie egoistką

Gość randko_wiczka
Kompletnie się z Toba nie zgadzam. Chce miec faceta, który odpowiada mi wyglądem i charakterem. I nie będe z kims kto mi nie odpowiada - to nie ma nic wspólnego z wyrachowaniem i zapatrzeniem w siebie.

Gość randko_wiczka
a tak w ogóle ktos randkował przez inny portal niz sympatia i mógłby go mi polecic? :)

Gość gwoli wyjasnienia...
...jak skącze 35 lat a kiedy skączysz? (bbuuuuhhhhhhhhhhhhhhh)

Gość randko_wiczka
eeee, ja do 35 lat mam jeszcze daaaaaalekooooooooo :)

Gość faa a anka
randki o2