Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sad sad sad

mial byc slub....

Polecane posty

Gość sad sad sad

Za miesiąc miał być slub...Dwa miesiące temu powiedzial, ze on wlasciwie go nie chce, a wszystkie przygotowania ja nakrecalam,on tylko ze man jezdzil. I ze dla niego 80 procent udanego zwiazku to seks, a ze skoro ze mna nie ma takiwego jak z bylymi laskami to on nie moze brac slubu i tak sie unieszczesliwiac, bo wie co mial wczesniej. Pracuje po 12h od jakies 2 lat-jestesmy ze soba 4 wraca w nocy , kase ktora zarobi inwestuje na gielde paipierow wartosiowych. DO kina nie ma nowy bo przeciez jest dvd, koncert odpada, knajpa tez bo mozna zjesc w domu. Jest na kazde zawolanie swoich rodzicow, dziadkow i braci. Wszystkie swoje mysli i dzialania opiera o seks-nie ma seksu, nie ma nic. Nigdy nawet nie zrobil mi romantycznej kolacji, a ni zadnej nawet najmniejszej niespidzianki, nawet prezentu na urodziny nie chailo mu sie samemu kupowacm tylko czekal az sama cos wybiore. Ciagle szantazuje mnie brakiem seksu, takiego jakby chcial. Wszystko bylo juz zalatwione-wlacznie z suknia. Zabil mnie. Pomagalam jego rodzinie w wieou trudnych sytuacjach, z nim rowniez bylam gdy chorowal, gdyz mial zakrety zyciowe. Dalam mu cala siebie-czekalam az wroci z pracy rozmawialam z nim, probowalam cos zmienic... Tymczasem uslyszalam takie slowa..Nie szanuje mne mimo ze jestem lepiej od niego wyksztalcona. Kasy prawe nie wydaje bo sie "dorabia"..Zostalam z niczym, mam 30 lat.

z niczym? zostałaś bez faceta dla którego związek to tylko seks i nic więcej. on był z twoim ciałem a nie z tobą

dobrze sie stało kochana.....jakby tak CIĘ TAKIM CZYMS ZASKOCZYŁ PO ŚLUBIE.....po co sądy i dodatkowe nerwy. Emocje opadna spojrzysz inaczej na świat BARDZIEJ DOJRZALSZA O TO DOŚWIADCZENIE..........nie martw sie , noś głowę w gorze......naprawe - to pomaga. A on niech ma ten swój sex........z innymi......i pomimo ze kochasz go może jeszcze- odpocznij........

Gość omg:O
Zadaj sobie pytanie czy chcesz zyc z chamem ? Jesli odpowiedz brzmi tak, to wtedy wyprowadzcie sie gdzies z bardzo dala od waszej i jego rodziny. Tak aby dojazd do nich był extremalnie utrudniony.

Najlepsza decyzja, jaką podjął to - uświadomić Cię o tym wszystkim. Miał być ślub i NA SZCZĘŚCIE go nie będzie!!

Gość kola kao
Wiem teraz Ci ciężko,i nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czujesz-ale powiem Ci tak CIESZ SIĘ,że sie ROZSTALIŚCIE,spotkasz wartościowego gościa dla ktorego bedziesz księzniczka,a ten zostanie sam z dmuchną lalą z "seks szopu ":D wiec wyluzuj nie masz czego żałować!

Gość sad sad sad
Poniza mnie i upokarza porownujac seks z innymi do mnie...

Gość jak patrzę na to wszytsko
z boku, to tu nie chodzi o sex, sex to był tylko pretekst (mniejsza o to czy prawdziwy pretekst czy fałszywy) żeby zerwał z Tobą, facet ktory kocha i chce sie ożenić najpierw próbuje zrobić wszytsko aby pożycie sie udawalo - czyli to co wymieniałaś kolacja, kwiaty tak żeby zrobic fajny nastrój i zachęcić do bara bara. Podziekuj mu za to że zerwał zaręczyny - ćwok jakiś.

Gość kola kao
Chyba poniżał- czas przeszły juz z nim chyba nie jestes?

Gość depper,deeper..
kurcze. skoro dla niego najwazniejszym elementem zwiazku jest sex, a ten podobno nie byl rewelacyjny, to po kiego ch*ja on sie oswiadczyl w ogole Tobie?? po co cala ta szopka ze slubem?? nie rozumiem:o

Gość sad sad sad
Oswiadczyl sie wg niego dlatego, ze ja chcialam. A babka fachowiec w poradni przedmalzenskiej, mloda i nie zdewociala powiedziala ze jest seksoholikiem i pracoholikiem, ze powinien miec terapie. Jak mozna nie miec zadnych potrzeb wyjscia z domu?I traktowac prace jako tresc zycia i zrodlo bogactwa-bo nie wydajac kasy sie dorabia..

Gość sad sad sad
Wg niego seks nie ma nic wspolnego z kwiatami, kolacjami i niespodziankami, jak kobieta ma potrzebe to to nie jest konieczne, to jakies "pierdoly".

Gość depper,deeper..
wiem, ze jest ci ciezko... ale uwierz, to co sie stalo, to najlepsze co moglo cie spotkac w zwiazku z tym typem :o bylabys nieszczesliwa z nim.. zreszta, czy ty w ogole bylas z nim szczesliwa? moze po prostu chcialas JUZ wyjsc za maz... presja spol,, zegar biologiczny te rzeczy... ale czy ty naprawde chcialas jego i z nim? mam wrazenie, ze nie... po prostu akurat on sie napatoczyl... musisz zrozumiec swoje motywy dzialania, a wtedy dojdzie do ciebie, ze nie zalezalo ci na nim za bardzo.

no i dobrze jemu potrzebny jest karnet do burdelu a nie żona:)

Gość sad sad sad
Kochalam, go, a co do znaleznienia faceta nigdy nie mialam z tym problemu, nie chodzi o to ze jestem jakas super, tylko o wyjasnienie wam ze nie o to chodzilo, nie o presje...

Gość depper,deeper..
no najwyrazniej bardzo slepa... ale czy bylas szczesliwa z nim?

Gość sad sad sad
Mialam facetow, ktorzy byli bardzo dobrymi ludzmi, nikt nigdy mnie tak nie traktowal. A najgorsze ze dzwoni do mnie codziennie i nie chce rzecvzy swoic jakos zabrac - pomieszkiwal u mnie.

A najgorsze ze dzwoni do mnie codziennie i nie chce rzecvzy swoic jakos zabrac - pomieszkiwal u mnie. widocznie chwilowo na karnet w burdelu jednak go nie stać :)

Gość sad sad sad
Nie mogę sobie poradzić. Mam wrażenie, ze zabil mnie gdzies w srodku. A seks przez niego kojarzy mi sie z czyms strasznym, tak mi go obrzydzil. Czesto nazywa go "ruchaniem", rypaniem", jazda na koniku itd..

Facet jest chory a życie a z seksoholikiem to nie jest coś czego można zazdrościć. Wyobraź sobie że np nie możesz przez pewien czas uprawiać seksu przez chorobę czy ciążę. Na pewno by poleciał na dziwki czy do miłej sąsiadki. Chyba nie chcesz tak żyć? Wiec ciesz się że masz okazję jeszcze zmienić swoje życie.

Czesto nazywa go "ruchaniem", rypaniem", jazda na koniku itd.." widać że jest sobą ;)

Na pewno by poleciał na dzi**i czy do miłej sąsiadki." a tam by zaraz poleciał ... podejrzewam że autorka i tak musiała by zacisnąć zęby i robic swoje ;)

Gość sad sad sad
A na zewnatrz facet na poziomie...Tylko dziwne bo przestal miec przyjaciol, kumpli...A to jego drugi odwolany slub...

Gość sad sad sad
Prosze, powiedzcie jak zyc...po takich traumach, dodam ze wiele juz w zyciu przeszlam;(

Gość jestem za gruba??:-(
Dobrze się stało, bo on nie zasługuje na Ciebie. Doskonale Cię rozumiem.

Prosze, powiedzcie jak zyc...po takich traumach, dodam ze wiele juz w zyciu przeszlam;( traumach? sama sobie to zrobiłaś widząc jak jest było odejść a nie planować jeszcze ślub

Gość jestem za gruba??:-(
Wiem, co teraz przeżywasz:-( On może kiedyś doceni co stracił, ale nie wracej do niego.

Gość sad sad sad
Wierzylam w niego, dlatego bylam, poza tym wczesniej nie byl az taki prostolinijny. Ogolnie zero staran, seks powinien wyplywac naturalnie wg niego