Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sad sad sad

mial byc slub....

Polecane posty

Gość jestem za gruba??:-(
A ja rozumiem autorkę. Na pewno kochała tego faceta, chciała z nim być i myślała, że się zmieni. Poza tym, nie jest łatwo zapomnieć, wymazać kilka lat związku. A pewnie nie zawsze było źle. Żal tych dobrych chwil:-(

Gość sad sad sad
Jak zyc?

Próbować zapomnieć, bo nie byłabyś szczęśliwa z tym facetem:-(

Poświęcać wolny czas na jakieś hobby, spotykać się ze znajomymi żeby o nim nie myśleć. Wiem, że to trudne, ale pomaga.

Gość sad sad sad
Zrozumcie ze od lat mialam swiadomosc ze bede z nim do konca zycia, wszystkie plany, marzenia i co sie wiaze z przyszloscia bylo oparte o niego....

Gość amalletta
dziewczyno, ales ty szczęściarą jesteś... pomyśl, że mogłaś wyjść za takiego buraka i dzieci mu urodzić. Dobrze to by ci w tym nie było z pewnością, a tylko byś się szarpała z dzieciakami przemęczona, a on albo w pracy albo na seksie u pierwszejn lepszej chętnej Niewidzialna ręka losu wyciągnęła cię w ostatniej chwili "spod autobusu" a ty narzekasz?

Gość depper,deeper..
od jakich lat, skoro znacie sie niby 2 lata? :o to jesli juz to od 2 lat... z twojego opisu wynika, ze ten zwiazek byl co najwyzej sredni, wiec nie wiem za czym tak placzesz to chyba strach i desperacja

Gość fsfsfsdfdfsf
A mowil Ci dlaczego odwołał wcześniej ślub? Piszesz,że to jego drugi odwołany ślub,może już wtedy miał takie odchyły i laska nie spełniała jego seksualnych wymogów... :o

Ale on nie myślał o Tobie poważnie. Chciał mieć zabawkę do igraszek, a nie kobietę do wspólnego życia:-( On nie dorósł do małżeństwa. Dobrze, że to wyszło przed ślubem, a nie później.

Gość kola kao
Babo weź daj spokoj Z TYM UŻALANIEM!!! powinnaś z okazji rozstania zafunodować sobie wakacje w tropikach heheh wygralaś los na loterii bo omnioł Cie los milonów Polek, które mają za męzów buraków!

Gość sad sad sad
ZJestesmy razem 4,5 roku, 2 lata od zareczyn.....

Gość sad sad sad
Przepraszam, ze sie uzalam, myslalam ze na tym forum moge poprosic o wsparcie...A poprzedni jego slub podobno ona odwolala...

Gość amalletta
jesteście???? w czasie teraźniejszym? TY nadal jestes z tym burakiem? No to panna nie zasługujesz na nic lepszego niż to małżeństwo :O

no przecież napisała, że zrezygnował ze ślubu ale "pomieszkuje" u niej w łóżku

Gość amalletta
i jeszcze jedno: Zostalam z niczym, mam 30 lat. Bdzura. Los ci podarował główną wygrana na loterii życia, bo pozwolił ci sie wyślizgać od toksycznego związku w którym jesteś PRZEDMIIOTEM dla swojego partnera

Gość lutylla
Zrozumcie ze od lat mialam swiadomosc ze bede z nim do konca zycia, wszystkie plany , marzenia i co sie wiaze z przyszloscia bylo oparte o niego.... no wlasnie i moze w tym tkwi Twoj problem bo problemem nie jest facet, to dupek bez dwoch zdan, Ty go nie zmienisz. nie ludz sie choc przez chwile nie zmieni go tez slub ani dziecko wg mnie wiele kobiet popelnia ten blad ze cale swoje zycie - plany, marzenia - podporzadkowuje pod faceta. a gdzie Wy w tym wszystkim. Sad zastanow sie nad tym KIM TY jestres, co soba reprezentujesz i co jest DLA CIEBIE wazne. co Cie interesuje i do czego zmierzasz i banalne - zajmij sie tym co kochasz lub co najmniej lubisz robic przekonasz sie ze zycie to nie tylko facet i jego oczekiwania a jak sobie pozwalasz wejsc na glowe to nie dziw sie ze facet nie ma szacunku do Ciebie. wiec zacznij zyc i sie szanowac i nie po to zeby jemu cos udowdodnic ale dla siebie powodzenia!

Gość sad sad sad
Nie pomieszkuje u mnie, sa tylko jego rzeczy. On nie mieszka. Poza tym nie widzimy sie prawie...

Gość amalletta
za dużo o to prawie...Ja bym mu dała termin do niedzieli z zastrzeżeniem, że w poniedziałek graciarnia ląduje na pobliskim śmietniku... Otrząsnij się panna i zacznij żyć, a nie wegetować w zawieszeniu rozczulając się nad losem. I jedź na daleką wycieczkę lub urlop

To dobrze, że się nie widzicie- będzie Ci łatwiej o nim zapomnieć. Bo jeśli chcesz być szczęśliwa, to nie masz innego wyjścia i wymazać go z pamięci.

Gość blekotek
Dziwię Ci się - serio! Przecież seks to jedna z fajniejszych "sfer" w związku. U Ciebie to było tylko ruchanie- bez całej tej otoczki, gry wstępnej, "dobierania" się przy myciu garów...Eh dziewczyno- ciesz się, że rozstaliście się teraz i masz szanse na fajne życie:) Wrzuć na luz, spakuj jego rzeczy do dużego pudła, podjedź do niego do domu i postwa pod drzwiami- żeby definitynie zamknąć ten okres w swoim życiu! I zacznij żyć! J a, jak miałam niewiele mniej niż 30lat poznałam swojego męża po dłuuuuuugim związku, który sama zakończyłam! I jestem mega szczęśliwa, dziękuję losowi, że na oczy przejrzałam! I z Tobą będzie tak samo. Powodzenia :)

Gość kola kao
prawie robi róznice weź Kobieto nikt Tobie nie zabrania sie użalać ale zauważ pozytywne aspekty tej sytuacji- masz 30 lat świat się nie kończy pamiętaj:)

Blekotek ma rację. Kiedyś będziesz wdzięczna losowi, że tak się stało.

Kola kao też- wszystkie chcemy Ci pomóc.

Gość sad sad sad
Dzięki...-tak dla niego seks taki instynktowny byl, bez otoczki

Gość Mroo
Życie zaczyna się po 30-stce.

Gość ja lil
trzeba bylo go wczesniej w dupe kopnac a teraz placzesz

Gość amalletta
Dzięki...-tak dla niego seks taki instynktowny byl, bez otoczki dla mojego psa też jest, co poczuje samicę w rui to startuje :P Powiedz mu, że jako kochanek był cienki i gdyby nie natura która go wyposażyła to nie miałby nic do zaoferowania...ale nic to, po czterdziestce juz technika ma znaczenie, więc poradź mu aby pannę do tego czasu zakontraktowałł bo inaczej przyjdzie mu płacic za te usługi :D I bądź szczesliwa dziewczyno :)

Gość Leeloo2
Ciesz się, że podjął taką decyzję dawno powinnaś to zrobić za 5 lat mu podziękujesz.

Gość sad sad sad
Mowi ze jest seksmaszyna i superkochankiem..