Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozwolic czy nie

puścić go na wyjazd?

Polecane posty

Gość pozwolic czy nie

mój facet ma nietypowe hobby, w zasadzie takie nocne; kilka razy w roku takie świry jak on organizują sobie zloty hobbystyczne; Teraz znowu chce pojechac przynajmniej na jedną noc ja się czuję nieswojo w domu, kiedy go nie ma a z nim nie chce pojechac, bo mnie te sprawy nudzą pozwolic mu jechac?

Co to znaczy "pozwolić " ?? W klatce faceta chcesz trzymać ? Mnie już jedna próbowała tak trzymać to się skończyło tym, że po 2 latach związku zostawiłem ją w ... sylwestra - żeby bardziej bolało :classic_cool: Chcesz tego samego ? Poza tym jesteś egoistką. Wiesz dobrze, że to jego hobby. Z jednej strony źle się czujesz jak nie ma go w domu a z drugiej się tam nudzisz. I co, faceta chcesz ubezwłasnowolnić ? Zastanów się idiotko puki nie będzie za późno :-o Jesteś ze Szczecina z pomorzan ? Pytam, bo myślałem, że takie kretynki tylko tam mieszkają :-p

Gość pozwolic czy nie
Pozwolić to znaczy zgodzić sięna wyjazd, wiadomo ż ejak sienie zgodzę to nie pojedzie.... Problem polega na tym, że mieszkam u niego w domu, daleko od swojego miejsca zamieszkania, od znajomych, w małej mieścinie skąd bez samochodu w weekend ciężko się wydostać. Po prostu czujesię tam samotna i mi się nudzi dlatego jedyne wolne chwile powinniśmy chyba razem spędzac. A tu wyjdzie na to, że on mnie zostawi i pojedzie swoje pasje realizować.....

Pewnie,że się zgodzić, w ogóle nie rozumiem jak można zabraniać.

A co to za hobby? Picie do białego rana, czy oglądanie leonidów? Pytam, bo od tego zależy czy chłopak ma być puszczony, czy nie.

Gość pozwolic czy nie
ogólnie astronomia

Gość nie rozumiem ciebie
Chce jechać ze znajomymi na jedną noc, nie zostawia cię na dwa tygodnie samej, nie przesadzaj, ile ty masz lat? jak tak będziecie swoim facetom wszystkiego zabraniać to długo z wami nie wytrzymają. Co to znaczy "wiadomo, że jak się nie zgodzę to nie pojedzie"? Jaj facet nie ma czy co? Wiesz gdzie chce jechać, z kim i co będzie robił i płaczesz, że jedną noc będziesz się źle czuła sama? Dziwna jakaś.

Gość ja tez musze zrzucic
ile ty masz lat kobieot ze sie zahcowujesz jak gowniara a co ty masz do zgadza sie sie lub nie najwyzej mozesz powiedziec ze bedzie ci smutno bez niego jezu on jest wolnym czlowiekiem powinnas sie cieszyc ze ma pasje a nie jest jakims pustym prostym facetem jestes pieprzona egoistka i gowno sie dla ciebie liczy szczescie faceta bo on bedzie szczelsiwy ze tam pojedzie i na pewno chcialby po powrocie podzielic sie z toba relacja z tego wyjazdu

Gość pozwolic czy nie
Mieszkam wobcym miejscu, jak mam nadmiar wolnego to mi odbija bo nie mam swojego miejca tam i nie mam ze sobą co zrobić. a facet jest taki, że jak sięnie zgodze to nie pojedzie.

pozwolic czy nie ogólnie astronomia Puścić! Tylko niech ładny raport z obserwacji napisze.

Gość to sie zajmij czyms
bluszczu!

Gość sdfdisojfdisofjsiod
pozwól mu;)

Gość blekotek
pewnie, że puścić. A dlaczego Ty też sobie nie wyjedziesz do swoich znajomych? Kto Ci każe w domu siedzieć? Dziwne....

Gość kfiatuszeeek:)
pozwól:) w końcu chciał cie zabrać- nie możesz go trzymać na smyczy- to tylko raz w roku- daj spokój:)

Gość nie rozumiem ciebie
no ale chodzi o jedną noc! Jak się boisz nadmiaru czasu wolnego to poczytaj książkę, obejrzyj film, pomaluj paznokcie albo pierz przez cały tydzień i zbieraj prasowanie na tę noc :D Zrób coś sama dla siebie, a nie czepiasz się faceta i płaczaesz jak ci znika z pola widzenia. Ciesz się, że twój facet ma takie hoby, a nie wystawanie z kumplami pod sklepem z piwem :o Wspieraj go, a nie zabraniasz.

dla mnie jestes dzieckiem niedojrzalym do zwiazku tyle w temacie Twoje slowa pt ze jak sie nie zgodze wolaja o pomste do nieba nigdy nikomu nie mozna niczego zabronic mozna tylko patrzec na to co dana osoba robi i wtedt oceniac jej zachowanie decydujac czy chcemy z taka osoba byc czy nie

Gość depper,deeper..
po temacie sadzilam, ze chodzi o jakis wyjazd na co najmniej 7 dni, a tymczasem chodzi o jedna noc??!! :o bez komentarza

Gość pozwolic czy nie
Na razie jest to tylko jedna noc, potem będzie bedzie chciał częściej i dalej Poza tym, to kosztowne hobby.... Poza tym jego kolega poznał kiedyś kobietę-bratnią dusze na tkaim wyjeździe, niby do niczego nie doszło, ale dla jego żony i tak to przykre

Poza tym jego kolega poznał kiedyś kobietę-bratnią dusze na tkaim wyjeździe To pisz od razu prawdę, że jeżdżą się tam całować, a nie oglądać nieboskłony.

śmieszne.... oczywiście że puścić. Kobieto każdy nawet w związku musi mieć chwile dla siebie. jak jego nie będzie, urządź sobie jakiś wieczór piękności, obejrzyj film, wypij wino, wyśpij się, buszuj po necie, idź na nocne zakupy (w niektórych miastach są organizowane).... cokolwiek rób. I ciesz się, że facet ma pasje i miło spędza czas.

Gość nie rozumiem ciebie
Oj no to skoro to taki problem dla ciebie t lepiej oszczędź go i się z nim rozstań :o Nie rozumiem takich lasek. Najleiej jakby facet siedział u ciebie pod pantoflem i oddawał całą wypłatę, żeby przypadkiem nie tracił pieniędzy na jakieś głupoty typu hobby :o Sama powinnaś sobie znaleźć jakieś zajęcie, czy zainteresowanie, bo naprawdę zryło ci już beret :o

zakompleksiona baba bez poczucia wartosic i bez wlasnego zycia i wlasnych zainteresowan najchetniej uwiazalaby do nogi faceta :(:( ide stad bo nie moge cie czytac

Gość gwoli wyjasnienia...
a co to za zloty? i co oni tam robia?

Gość depper,deeper..
no nie mozesz od niego wymagac, zeby przykul sie do Ciebie.. zreszta wtedy zakladalabys inny temat, ze jest nudny, nie ma pasji i ze jest bluszczem. jak bedzie chcial cie zdradzic, to naprawde to zrobic moze gdziekolwiek i zawsze.

Gość pozwolic czy nie
Nie, jeżdza obserwować i raczej poważnie do tego podchodzą Ten kolega to też powazny facet, la eta kobieta go wtedy zauroczyła. Spędzali ze sobą wolne chwile, chodzili na spacery, długo rozmawiali. Dal e sieto nie rozwinęło, bo: - odległość która ich dzieli to z 600km - widzieli się stosunkowo krótko - on jednak ma rodzinę i charakter Sama nie wiem który fakt zdecydował. Ja jednak widząc to zauroczneie, nie chciałabym żeby mnie cos tkaiego spotkało.

Gość nie rozumiem ciebie
Jesteś głupia :o A wiesz, że zauroczenie może mu sięprzytrafić w pracy, w szkole, w autobusie, w kawiarni, na ulicy, u lekarza w poczekalni, a nawet w gabinecie? Puknij się w łeb i idź pobiegać, jak się zmęczysz to może przestaniesz głupoty wypisywać.

Statystyka broni Twojego chłopaka - zdecydowanie trudniej o interesującą kobietę wśród gwiazd, niż przy hulankach, swawolach. Tym bardziej, że te drugie obniżają próg atrakcyjności kobiety dość istotnie.

Gość pozwolic czy nie
no włąśnie się stawiam i wydaje mi sie, ze ciężko byłoby mu się zgodzić