Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozwolic czy nie

puścić go na wyjazd?

Polecane posty

Gość pozwolic czy nie
narzekam tu, żeby w domu nie narzekac

Gość blekotek
To dlaczego nie pojedziesz z nim???? Przeciez pisałas, że chce Cię z sobą wziąc. Spakuj torbę i jedx z nim, jak wszelkie inne propozycje spędzenia wolnego czasu są dla Ciebie za trudne:)

Gość nie rozumiem ciebie
Ona nie pojedzie z nim, bo będzie się nudzić :D

Gość blekotek
nie rozumiem ciebie- będzie się nudzic z własnym gacetem??? Ło matko! :)

Gość nie rozumiem ciebie
Nie wiem, tak napisała, że ją te wyjazdy nudzą :D Może lepiej niech nie jedzie i nie ogląda jak on egoistycznie uprawia swoje kosztowne hobby :o

@pozwolic czy nie: Pozwól. To przecież TYLKO jedna noc, a trochę zdrowego egoizmu nikomu nie zaszkodziło. Masz 51 innych weekendów w roku, kiedy możesz wymyślać wam inne atrakcje. A skoro tak się będziesz nudzić to pojedź z nim. Nie musisz przecież ciągle przy nim sterczeć. Weź spiwór, bachnij się na glebę, poczytaj. Trochę optymizmu, dziewczyno!

Gość pozwolicczy nie
no będe się nudzić, bo na tych wyjazdach jestem niewidzialna dla faceta, a oglądać cuda na niebie mogę z zainteresowaniem tylko 2-3h

Gość blekotek
jezu, to napij się piwa, zapal faje, poczytaj książkę, posłuchaj muzy, pogadaj z ludxmi. Przeciez żaden z nich nie siedzi całą noc i nie patrzy w gwiazdy- już nie ściemniaj:)

Gość depper,deeper..
Ja sie dziwie, ze on tylko chce wyjechac na jedna noc... Jestes nieporadna, niedojrzala emocjonalnie nudna maruda. a przynajmniej tak siebie tutaj przedstawilas. ma sa kra!!!!!:O :O

Gość depper,deeper..
pieprzysz jak rozkapryszona egoistyczna egotyczka jedynaczka, ktorej nie zalezy na zwiazku z facetem tylko szuka w relacji damsko-meskiej kolejnego ojca :o :o

Gość pozwolic czy n ie
może i taka jestem i co z tego?

To 2-3h pooglądasz z zainteresowaniem gwiazdy, a potem możesz wskoczyć w śpiwór i poczytać książkę, popić wino, przespać się, czy cokolwiek. Masz ciekawszą alternatywę w domu? Inteligentni ludzie się nie nudzą :P

Jak go zmusisz do zostania w domu (swoim "niepozwoleniem") to raczej ciekawszy weekend też cię nie czeka, bo facet będzie - słusznie zresztą! - wkurzony, że mu go skopałaś.

Gość studiuje astronomie
fajne są takie wyjazdy, ale astronomowie to zasadniczo okropni zboczeńcy są :D jak ty z nim wytrzymujesz ?

Gość szok tyle
odpowiedzi - wszystkie pusc, bo sam pojedzie. Ja chyba nie jestem z tego pololenia. moj mąz nigdzie sam nie jezdzil bo ma rodzine .i co to wogole znaczy wyjezdzac samemu??????????????????

Gość morze - jednk nie rozumiała
odpowiedzi - wszystkie pusc, bo sam pojedzie. Ja chyba nie jestem z tego pololenia. moj mąz nigdzie sam nie jezdzil bo ma rodzine .i co to wogole znaczy wyjezdzac samemu??????????????????

Gość rogalik:)
wyłącznie do tematu> Puscić koniecznie!no chyba ze z nim pojedziesz, :D!

Gość popieram.
"odpowiedzi - wszystkie pusc, bo sam pojedzie. Ja chyba nie jestem z tego pololenia. moj mąz nigdzie sam nie jezdzil bo ma rodzine .i co to wogole znaczy wyjezdzac samemu??????????????????"

Gość dzieki za poparcie

Gość rogalik:)
ten wyzej ma racje! ... i nie musisz puszczac!:D:D