Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewny1

a oral podczas miesiaczki?

Polecane posty

Gość niepewny1

chcialbym robic dobrze mojej partnerce dobrze podczas kiedy ma okres. tyle ze ona nie chce :( przeciez uzywa tamponow, myje sie itd, ale nie chce sie przekonac. ale normalnie bardzo lubi minetke. a ja uwielbiam ja zadawalac. oczywscie szanuje to ze nie chce podczas okresu bo moze sie zle czuc itd ale czasami jak sie mna bawi i sie piescimy to nie tylko ja chce tylko miec dobrze, chcialbym aby tez doszla ale mowi ze nie chcociaz tez jest napalona ale pewnie bedzie sie stresowac, chociaz jej mowie ze mi to nie przeszkadza. moge zajmowac sie jej łechtaczka godzinami :) moze dzis ja jeszcze przekonam :) a jest jakas pani ktora miala takie cos? podzielcie sie wrazeniami.

Gość grabaż
nie ma żadnej pani ale ja jestem. ja robie mojej tez podczas okresu bo ona jest niewyzyta. i ja tez uwielbiam jej to robic tak jak ona mi

Gość coreczka tatusia
ja lubie minetke ale podczas okresu tez bym nie chciala bo ja sie boje ze mi cos wycieknie chociaz wiem ze nie wycieknie bo mam tampona ale mam stresa ;p

Gość a ja lubie lizac
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P mniam!

Gość jęcząca
nie pytaj jej o zdanie tylko rozłóż jej nogi i chlap!

Gość niepewny1
hehe

Podczas miesiączki? Daj sobie na wstrzymanie i poczekaj aż się skończy, przynajmniej unikniesz przykrych niespodzianek :P

Gość niepewny1
juz jej sie skonczyło :D

Gość niepewny1
poza tym ona lubi minetke ale nie lubie palcówki tylko od razu do rzeczy, nie wiem tak ma.

Gość jęczaca
ja lubie

Gość forfanka
mam podobnie:O robiłam dość długo mojemu loda aż dowiedziałam się ze wcześniej przede mną miał jakąś kobietę i od tego czasu już nie robię mu lodów:O

Gość forfanka
nie potrafię pogodzić się z myślą że inna miała gfo w ustach:O chyba poszukam sobie innego chłopaka takiego nieruszanego